Na ez egy jo kis ferdites. Ha a ma elo emberek koreben vizsgalod, akkor mondjuk a Harry Potter konyvek gyalazatosan elpicsaztak a bibliat olvasottsagban.
a biblia a legolvasottabb könyv a világon.a korán rohadtúl nem az ráadásul magyarország a Szűz Anya országa...legalább azt illene tudni ilyen feltételek mellett hogy mi a franc volt az az özönvíz meg kinek volt bárkája.
Alap? Alap lenne tudni, hogy az az emberek jelentos resze nem kereszteny es meg csak nem is latta a biblia nevu iromany egy peldanyat, nemhogy olvasta volna...
Te mennyit olvastal mondjuk Kungfu-ce muveibol? Vagy esetleg beszamolhatnal a Korannal kapcsolatos olvasmanyaidrol.
Baseball os tényleg nagy faszság.
a bélyegesnél nem az a lnyeg.
Mózes meg ZSIDÓ volt és ennyit illik tudni hogy ki terelt be állatokat a bárkájába.Noé bárkája...ez alap.
Ez hulyeseg, arra a premisszara epit, hogy koser/kereszteny amerikai vagy.
Ki a fenet erdekelnek a baseball szabalyai? A magyar forditaskor meg eppen 30 Ft volt egy belyeg, de egy-ket ev es ervenyet veszti a kerdes...
-Egy férfi motorozik a Mátrában, amikor váratlanul egy felhő került a feje fölé és egy mennydörgő hang szólalt meg:
-Azért mert te jó ember vagy, és mert az én értékrendem szerint élsz, teljesítem egy kívánságodat!
A motoros lehúzódott az úttest szélére és így válaszolt:
-Oké, akkor változtasd át, Magyarország hegyvidéki tájain (Bükk, Cserhát, Mátra, Börzsöny, Zemplén, Mecsek stb.) keresztül vezető utakat, kiválló minőségű, tapadós, kátyuktól-aprókavicsoktól-olajfoltoktól mentes,
széles, fűthető, szalagkorlátok nélküli utakká! Hogy mindenhol tudjuk élvezni a motorozást...
Az Úr így szólt:
-A te kérésed egyrészt anyagi dolgokra épül. Gondold el, mekkora
létesítmény lenne. Rengeteg kő, és murva a megfelelő alapozáshoz, hogy tartós legyen, aztán a rengeteg aszfalt, felszedni, elszálítani, újrahasznosítani a szalagkorlátokat, és az úthálózat fűtése,
esős-fagyos időjárás esetén elképesztő energiát fogyasztana, új atomerőműveket kellene építeni stb. Másrészt az emberek természetfeletti dolognak vélnék!
-Én megtudnám csinálni, de még nekem is nehéz lenne, minden energiámat és figyelmemet igénybe venné!
Fiam, gondolkodj egy kicsit, hátha eszedbe jut valami más...de olyan, ami nem az anyagiaktól függ, és nem szúrna szemet az embereknek...mi érdekel még?
A motoros elég sokáig gondolkodott, végül így szólt:
-Uram! Azt kívánom, hogy megérthessem a nőket. Azt tudom mi kell a nőnek...ahhoz, hogy nőnek érezze magát mellettem...mert akkor nőként is viselekedik majd velem...és akkor én is férfinak érzem magam mellette...ez kell, ez így jó!
De tudni szeretném, hogy mire gondolnak, mit éreznek legbelül, amikor csak némán néznek rám, vagy amikor sírnak, amikor nevetnek...és hogy, hogyan tudnám a nőket boldogabbá, és kiegyensúlyozottabbá tenni...mindig, folyamatosan...
Erre az Úr így válaszolt:
-Mit is mondtál? Hány sávos utakat szeretnél?
Továbbá:
Hat: Kádár János halálakor elrendelt nemzeti gyásznapon épp titkos házibulit tartottál Tesla erősítővel
Hét: Még nem fested a hajad, de néha már gondolkozol rajta
Nyolc: Amikor megbámulsz egy csinos tinilányt, rájössz, hogy a haverod lánya