Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"De - hála Istennek - legalább lelkesek..."

Ez a lényeg, nem?
30 fölött még szóbaállnak Veled?
Az a legnagyobb baj, hogy én már harminc elmúltam, és ezen gólyák közül mindig volt (...van) egy-két hölgy, aki kedves hozzám... A barátaim csak Lolitáknak nevezik őket; és csakugyan: milyen igazuk van...
És csakugyan nem lehet velük beszélgetni, mert egy teljesen más világ (generáció?!). De - hála Istennek - legalább lelkesek...
Távirányitó? Hihetetlen miket kitalálnak már manapság... Bár nem értem minek kell egy tévét messziről irányitgatni. Nekünk mindig is jó volt ott bent a sarokban a szekrényen, rajta egy vázával.
sőt feketefehér tv is volt
én meg 92es évjárat vagyok és a többségét én is ismerem...
nekem is volt fakockám, nem távirányitos tv-nk stb....
ja és volt kicsi lábbal hajtós kocsim, az egy moszkvics volt
pont az ellenkezője miatt mosolygok, mert ezeket mind ismerem, elég sokáig nem volt távirányítós tv itthon pl, én anyám szobályába születtem, ami egy szoba volt, nagyapámék házában, full comfort...
lehet én is öreg vagyok de elég sok dologra emlékszek, és képzeld fakockám is volt és építettem is belőle...
Ebből látszik hogy igaz: te nem érted a szöveget és nem mosolyogsz rajta, tehát még nem vagy elég öreg.
az nagy hülyeség ám... még mekkora nagy...
Öregszünk

Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek.. . Ekkor Te Már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani... Nekik nem mond semmit a Reagen-korszak, és nem is hallottak az ellene elkövetett merényletről, gyerekek voltak az Öböl-háború idején.
A pápa - emlékezetük szerint - mindig is II. János Pál volt. Soha nem énekelték, hogy We are the World, we are the children, és amikor García Márquez megkapta az irodalmi Nobel-díjat, még olvasni sem tudtak.
Hatévesek voltak, amikor széthullott a Szovjetunió. Nem emlékeznek a hidegháborúra és csak egy Németországot ismernek - akkor is, ha az iskolában

megpróbálják nekik elmagyarázni, hogy valaha kettő volt. Túl fiatalok ahhoz,

hogy emlékezzenek a Challenger katasztrófájára.
Számukra mindig létezett az AIDS.
A CD egyéves koruk óta kapható. Nem volt soha hagyományos lemezjátszójuk, nem játszottak soha fakockákkal. Sokan azt sem tudják, hogy milyenek voltak régen a tévékészülékek, sőt, sokan közülük nem is láttak soha fekete- fehér tévét, a hétfői adásszünetet is csak hallomásból ismerik. Nem tudják elképzelni, hogy milyen lehetett a világ távkapcsoló nélkül...
Öt évvel azután születtek, hogy a Sony piacra dobta a walkmant.
Nekik a görkorcsolyának mindig egy sorban voltak a kerekei. És akkor még nem

beszéltünk róla, hogy milyen természetesnek veszik a mobiltelefont, vagy a PC-t. Lehet, hogy sohasem látták a Futrinka utcát, vagy a Magyar Népmeséket.
Nem olvasták a Pöttyös Pannát. Számukra Michael Jackson mindig Fehér volt, és nem értik, hogy táncolhatott valaha John Travolta. Nem Ismerik a Hazárd megye Lordjait vagy a Starsky és Hutchot, azt hiszik, hogy a Charlie angyalai a tavalyi évad újdonsága. És itt még sorolhatnám a szabad szombatot, az iskolatejet, a reklámmentes filmeket és összesen két csatornát, vagy az úttörő- és építőtáborokat, az őszi szüretet. Gondolj bele, hogy ezek az emberek már egyetemre járnak! Ők a mai fiatalok. Íme néhány bizonyíték, hogy öregszel:

Egy. Érted a fenti szöveget és mosolyogsz rajta.

Kettő. Férfi vagy és már nincs lelkiismeret-furdalásod, ha nemet mondasz egy
nőnek.

Három. Nő vagy és végre igent tudsz mondani egy férfinak, és még lelkiismeret-furdalásod sincs.

Négy. Elmész egy strandra, és el tudsz tölteni egy napot úgy, hogy Nem mész bele a vízbe.

Öt. És miután elolvastad ezt a levelet, úgy döntesz, hogy elküldöd Pár barátodnak, mert biztosan tetszeni fog nekik.
-Anyúúú b*sznak a kutyák!
-Akkor ne nézz oda kisfiam.
-Dehát FÁJ!
Sötét van.
Csak ketten vagyunk.
Senki nem lát minket.
Eloveszem a csövemet, te tágra nyílt szemmel nézed.
Érzékien megnyalod a szád szélét.
Kupakolunk, aztán ledugom... kicsit mélyebbre...
Te óvatosan szívogatod, vigyázol.

Nem szereted az ízét, nem akarod hogy a szádba menjen...

Rohadt nehéz benzint lopni!
Mesterséges megtermékenyítő iroda hirdeti magát. A kopott irodában gyönyörű nőt fogad egy gyanús külsejű férfi.
- Én azt akarom, hogy a fiam olyan okos legyen, mint Einstein. A férfi egy kis port szór egy pohár vízbe.
- Más?
- Olyan alakja legyen mint egy germán istennek!
A férfi újabb port szór a vízbe.
- Még valami?
- Olyan szép legyen, mint Alain Delon!
Még egy kis por a vízbe.
- Más?
- Ennyi elég.
- Igya meg ezt a keveréket!
A nő megissza és azonnal elalszik. A férfi elkezdi gombolni a sliccét:
- Na majd adok én neked Alain Delont!
Egy férfi le akar foglalni egy szobát a nyaralása időtartamára Florida egyik tengerparti üdülőhelyén.
Ír egy levelet a tulajdonosnak: "Lehetséges lenne-e hogy magammal hozzam a kutyámat? Nagyon jólnevelt és tisztántartott állat. Tarthatom-e a szobában az éjjelek folyamán?"
Postafordultával jön a válasz: "Én évek óta vezetem ezt az üdülőt. Még soha nem történt, hogy egy kutya ellopott volna törülközőket, ágynemüt, ezüst étkészletet, vagy képeket a falról. Soha nem lettek részegek, és soha nem mentek el úgy hogy nem fizették volna a számlát. Szóval, a kutyája nagyon is szivesen van látva.
És ha a kutyája hajlandó jótállni magáért, akkor maga is maradhat."
Akkor vagy igazán alkoholista, ha:

- Elveszted a vitát, amelyet mozdulatlan tárgyakkal folytatsz.
- Kapaszkodnod kell a padlóba, hogy le ne zuhanj a Földről.
- A munka zavar az ivásban.
- Az orvosod vérnyomokat talál az alkoholkeringésedben.
- Fejed hátsó részén a WC ülőke pihen.
- Őszintén hiszed, hogy az alkohol az ötödik nagy élelmiszercsoport.
- Felismered, hogy 24 óra egy napban, 24 üveg sör egy ládában.
- Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!
- Félszemmel jobban tudsz fókuszálni.
- Mindenkinek van egy ikertestvére.
- Leesel a padlóról...
- Nem eszel, mert 5 sörben ugyanannyi a kalória, mint egy hamburgerben!
- Az üveg mindig elhibázza a szádat.
- A vámpírok dülöngélni kezdenek, miután megtámadtak téged.
- Az Anonim Alkoholisták gyűlésén így kezded: "Helló, az én nevem... izé..."
- A mértékletesség számodra a kevesebb só használatát jelenti.
- A négy alapvető élelmiszercsoport szerinted a Koffein, Nikotin, Alkohol és a Nők.
- "Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett."
- "Nem én vagyok részeg, te vagy túl józan."
- Feleségedet csak söröskorsó alján keresztül ismered fel.
- Az a nyomorult rózsaszín elefánt megint követett egész hazáig.
- A másnaposság egy vonzó alternatív életstílussá kezd válni
dehogy hogy gondolhatsz ilyet
baj?
igen látom elég aktiv vagy