Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy elraboltatom a ház tervezőjét és kivallatnám, hogy melyik kapcsoló melyik lámpához tartozik. . .
Döme olyan mint Chuck Norris
Nem az áram rázza meg hanem ő rázza meg az áramot
Szerintem még egy kicsit gondolkodj el rajta .
Ha meg kivágod a biztit várhatod hogy megrázzon a következő !
megvan kiszedem az egyik kábelt rárakom egy agregátorra bekapcsolom és fönnt akkor az villan fel
Inkább csak kettőt kapcsolnék föl.
Azután bizonyos időkülönbséggel lekapcsolnám. Innen jönne a hőfok. . .
Az biztos, tudod mit, biztosítok neked egy pincét a kisérletezéshez
egyszerűbb,de az én verzióm izgalmasabb.
nem egyszerübb levezetni mind a 3 égőt egy hosszabítóval?
Kicsavarom az izókat,levezetékezek a pincébe az egyik lámpától, egyet rövidrezárok,az ki fogja b@szni a biztosítékot,ha szerencsém van elsőre. A másik kettő drótját a nyelvemhez érintem,és az a fázis,ami ráz is.Ha megk..r az áram akkor megvan a második is,ha nem mégjobb,mert akkor is tudom,hogy a másik kapcsoló lesz az ami halálra rázna.
Szerintem ez a megoldás.
Kovács úr meséli a munkatársának:
- Képzeld, az orvosom azt mondta, hagyjak fel a szexszel, mert különben egy héten belül meghalok!
- Igen? És miért?
- Mert viszonyom van a feleségével.

- Mondja, doktor úr, a Béres-csepptől lehet gyerekem?
- Az attól függ, asszonyom, hogy ki a béres.

Kamionos leszólít egy szemrevaló örömlányt az út szélén:
- Szia Picim, mennyi nálad egy menet?
- 15 000.
- Az sok. Mit szólnál 3000-hez, meg a mobilomhoz?
Csajszi bepillant a fülkébe,látja, tök tuti a teló, biztos sokat ér. Belemegy az alkuba.
Le is nyomnak egy félórás numerát, a sofőr kifizeti a 3000-ret, majd indulna. Mire a nő:
- Hé, és a mobilod?
- Ja bocs, 06-20...
Én csak leüvöltenék a pincébe, hogy ne kapcsolgasd már azt a k*rva villanyt...
Kapizsgálja a lényeget!
Kivésem a falat a vazetékek mentém.
http://vicclap.hu/link/3253/
mozgassátok fel le az egeret a képen
Szerintem a lámpákat fölkapcsolom, majd bizonyos időközönként lekapcs és fönt a hőmérsékletük megmutatja az igazságot. . .
nem, de ez tök jól hangzik
Természetesen nem ilyen egyszerűű !
És akkor tudni fogod melyik melyiket kapcsolja?
duß te beteg vagy
kicsavarok 2 égőt és felkapcsolom minnd3 kapcsolót
úgy hogy van pincekulcsod kicsit specifikáld jobban lécci, mikó fenn vagyok a szobában, akkor tudom a kiindulóállapotot, melyik ég, melyik nem. miután lemék a pinyóba, azután visszamegyek és megtekintem e végeredményt vagy lent verem tovább a pincében?
lemész a pincébe, fél másodperc időközzel felkapcsolod a lámpákat, fénysebesség*2 vel feljössz a szobába és megnézed melyik gyullad fel először, másodszor, harmadszor :D