Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Munkaidőben kapom a legtöbb offtopic e-mailt... Mire jó, ha az ember egész nap a gép előtt van...
Ja, télleg, a pereggynek 18-as volt elöl a kereke. A komárnak meg még több, és az télleg kemény. komárom is volt, vagy egy hétig. Rábeszéltem az eladót, hogy vásárolja vissza mert nagyon szar volt
volt olyanom is de a képen az csak egy sima 250 4 gangos de a komár a kemény
Jó az adatlapod.... Sajna nekem nincsenek képeim a hőskorról. Pedig szintén volt "pereggyesem".
látom azért tellik rendessen a munkaidőőőőő
Tód neki a kúpot, vazzeeeeee...........
Így kell közlekedni Bp.-en mentős módra őrültek... link
Néhány szimpatikus vendég a Balázs show-ból.
ar
A királylány talál egy békát és megkérdezi tőle:
- Te vagy az a béka, akit, ha megcsókolok, királyfivá változik?
- Nem, az a bátyám. Engem le kell sz**ni.
Sánta bemegy a cukrászdába:
- Jó napot kívánok. Van rétes?
- Sajnos nincs.
Sánta elindul az ajtó felé. Bejönn egy kis fiú, kér egy rétest, kifizeti és kimegy. Sánta visszamegy és megkérdezi:
- Nekem mért nem adott rétest?
- Hát tudja: Aki nem lép egyszerre...
Két prosti beszélget:
- Mondd, te mit kérsz a Télapótól?
- Hát ötezret. Mint a többitől...
A férj frissen megfürödve jön ki a fürdőszobából és félreérthetetlen gesztussal bújik be az ágyba az asszony mellé. A nő persze rögtön jön a kifogással:
- Most ne drágám, fáj a fejem!
- Tökéletes. Épp most kentem be a farkam aszpirinnel a fürdőszobában. Már csak azt kell eldönteni, hogy miként veszed be. Tabletta vagy kúp formájában.
ez irgalmatlan
Á.......ez az eggyüttes nagyon
A régi idők emlékére.
Meséltek egy postásról, aki húzóra ivott meg fél lityi páleszt. Aztán bringával a lejtőn lefelé belezúgott a két méter mély betonozott vizesárokba. Azóta csak Búvár Kundnak hívják. Kérdés: még meddig röhög ezen a környék?
Mari néni kakasa 8:25-kor kukorékol, 5dB hangerővel.
- Mennyi idő alatt ér A faluból B faluba (3km) a hang, ha közben a szomszéd 3Nm-es rúgással küldi meg?

Hány %-os az alkoholfoka, annak a folyadéknak, amelyet Lajos a postás elfogyasztva 22.08 méter után esik össze. Lajos sűrűsége 1.0968 g /köbcenti.

Ha Géza 5 percenként bedob egy fél konyakot,
1. mennyi idő után okádja szembe a felszolgálónőt,
2. ki fogja feltakarítani,
3. és milyen töménységű lesz az okádék, ha a pincérnő 165 cm magas?

Ha IV. Béla 17 év alatt 139 rendeletet hozott, akkor hányadik Béla hozott 5 év alatt 58 rendeletet?

Az idő pénz. A pénz beszél, a kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebből következik, hogy az idő nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?

Ha egy nő lefekszik a saját klónjával akkor az leszbikus szex vagy önkielégités?

Bori néni pulóvert köt, 45,3 km/h sebességgel, a rendelkezésre álló fonál hossza 68,5 km.
1. Mennyire kell Bori néninek felpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielőtt még elfogyna a fonál?
2. Hogyan változik a sebesség, ha néha Pista bácsi is beleköt?
3. Mekkora az a legnagyobb sebesség, amely felett Bori néni elveszíti a fonalat?

Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Ismerősek az érzések