Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nagy orosz polgárháborúban Csapajev, mielőtt támadásba indul a fehérek
ellen, parancsot ad Kuzmin Kuzmicsnak:
- Kuzmics elvtárs, neked csak egy feladatod van, megőrizni minden
körülmények között ezt a vasládát. Ha kell, az életed árán is! Kuzmics
vitézül védi a ládát, elveszti két karját és az egyik lábát a csatában, de
a láda sértetlen marad. Csata után Csapajev odamegy hozzá:
- Derék dolgot vittél véghez Kuzmin Kuzmics! Mit kérsz jutalmul?
- Szeretném most már tudni, mi van ebben a ládában! - nyöszörgi a nyomorék.
- Párizs bevételének tervei! - suttogja a fülébe Csapajev.
- Láthatnám? - hörgi a nyomorék. Csapajev kinyitja a ládát és kivesz belőle
négy szem krumplit.
- De hát? - rebegi csalódottan Kuzmin Kuzmics.
- Ej, hát ide figyelj! Csapajev leteszi az egyik krumplit a földre, a másik
hármat pedig köréje.
- Látod?! - mutat a középső krumplira. - Ez itt Párizs, ezek meg a
csapataink.
Akkor azért már próbáltad...
Tudom, illetlenség, de meg szabad kérdezni, hány éves vagy?
Szakember előtt nincs akadály...
a munkavédelmist meg most ápolják, szívpanaszokkal...
-Mit is mondott drága doktor úr, darázs-derék-pók?
-Nem, Teri néni: méh-nyak-rák...

én így ismerem...
Ó!

Hát úgy hogy azt mondta:
...kedves kislányom, úgy megverlek, ha még1x meglátlak felülni bármilyen motorra, hogy.....

Nos, nem nagyon volt választásom, szívem szerint megszegném... de egy anya, csak anya!
A hapi elmegy az orvoshoz. Megkérdezi a nővértől:
- Nővérke, itt elfogadnak TB-kártyát?
Nővér: Hát persze! De mi a panasza?
Muki: Hát, csattog a farkam.
Nővér: Az lehetetlen!
Muki: Huzogassa meg, és meglátja!
A nővér megteszi, a hapsi elélvez...
Nővér: Maga disznó ezzel menjen a qrvákhoz!
Hapi: Már voltam ott is, de TB-kártyát nem fogadnak el.
Többfunkciós munkavédelmi sisak...

Ez nagyon ari! És jellemző!
akkor fárasszunk
A nap képe

...végső elkeseredés...
Ma még vicc, de nemsokára.....

A kisfiú hazaérkezik fáradtan és éhesen az iskolából.
- Anyu, mit eszünk?
- Ma, drága fiam, semmit.
A gyerek a kalitkában szundikáló papagájra néz
- És ha megennénk a papagájt rizzsel ?
- Nincsen rizs.
- És ha megsütnénk?
- Nincsen gáz.
- És ha a mikróban ?
- Nincsen áram.
- És ha kirántanád?
- Olajunk sincsen.
Erre a papagáj örömittasan felkiált:
- Éljen Gyurcsány, éljen soká!
"Tanulni mindig érdemes,
Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka
meghozza a gyümölcsét,
s mint tudjuk,
A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
én is nagyon szeretem, nem véletlenül van ott...
zseby , ez az " ingyen ölelés " jol esett igy reggelire,,
Analóg spamfilter
Anger management

Ha feldühítenek is, maradj nyugodt, ülj le………………… és higgadtan gondold át.
Majd még megvakulsz nekem, aztán nézhetsz...
Székely bácsika ül a kocsmába,elötte,egy halom üres söröskancsó, alatta,nagy sárga tócsa..
Belép az ivóba az unokaöccse, látja hogy bizony összebrunyálta magát az öreg, hát megkérdi:
- Mit csinál itt Márton bá?
- Regulázom a f*rkam!
- ?
- A tegnap este ő nem akart felállni,…ma én nem fogok!
durva
Drága Mama és Papa!

Jól vagyok. Remélem, ti is. Mondjátok el Walt bátyámnak, meg Elmer bátyámnak, hogy a Tengerészgyalogság mérföldekkel jobb, mint az öreg Minch-nek dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
Mondjátok meg Waltnak és Elmernek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz. A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, steak, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg Waltnak és Elmernek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok csak kávén élnek. Az ő kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni délig, mert akkor újra enni adnak. Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta kimegyünk "erőltetett menetre", ami az őrmesterünk szerint hosszú gyaloglás, hogy megkeményítsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom, hogy mást mondjak, de ezek az "erőltetett menetek" kb. olyan hosszúak, mint a postaládánk a farmtól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába.
A vidék szép errefelé, de félelmetesen lapos. Az őrmester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan kötözködik. A százados olyan, mint az iskolaigazgató. Az őrnagyok és ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán nem zavarnak senkit.
A következőtől biztosan halálra röhögi magát Walt és Elmer bátyám:
Elkezdtem kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Higget fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám.
Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Tug Jordant, aki Silver Lake-ből jött. Őt csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak 64 kiló és 152 cm magas vagyok, ő meg 136 kiló és 190 cm.
Bárhogy is, mondjátok el Waltnak és Elmernek, hogy siessenek és jöjjenek, mielőtt más fickók megneszelik ezt a jó helyet!
Szerető lányotok, Gail
- Szia anyu. Megyek diszkóba!
- Diszkóba?! 13 évesen a diszkózáson jár az eszed, és megfeledkezel anyád 25. születésnapjáról?
Lincselés!
(Durva)
Idös nénike vissza totyog az órvoshoz és kérdi töle:
-Doktor úr mit is mondot, mi van nekem, Kigyom, békám?
Órvos:
-Nem mamika Rák!
Meghívást kaptam egy korai magömlésről szóló konferenciára.
Tíz másodpercet késtem, de már mindenki elment.