Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TV-s sztori Gábornak...

Egy michigani TV állomás bemondónője, miután mégsem esett az előző nap megjósolt hó, ezzel fordult a meteorológushoz :
- Nos Bob, hol van az a 20 centi, amit tegnap este ígértél?
Nemcsak a fickónak, hanem a stáb felének is el kellett hagynia a forgatás helyszínét, annyira röhögtek, a zavarba jött bemondónő pedig a jövőben kétszer is meggondolja, mielőtt beszél...
Szőke nő látja, hogy a parkolóban egy autó gurul, de nincs benne vezető. Odarohan, beugrik a kocsiba, és berántja a kéziféket. Kiszállt, és akkor meglátta a tulajt.
- Gurult... mondja büszkén
-Tudom- válaszolta a tulaj- én toltam...
Figyi, ha ezt most komolyan gondoltad, akkor jobb lett volna nem leírni...
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának előadására.

Az út kb. 1.5 óra. Időben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsofőrnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már nem érnek oda időben, csak amikor már javában folyik az előadás Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sofőrünkkel megpróbálja lapos kúszásban elfoglalni a székeket.

Az előadásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbuváló Dózsa így kiált fel:
- Hol késtetek, Parasztok?
Mire hősünk magára véve a felszólítást, így vág vissza :
- Hát b....m az anyád, lerobbant a buszunk, te köcsög!
Ez nem volt vicces ne haragudj! Semmi poén nincs benne! Hogy lehet ilyet leirni? Tanítsd meg anyádat ékezetet írni!

- Kovács Úr. Telefonon keresik. Interurbán, Pápa.
- Veszem... Halló, dícsértessék Szentatyám...
Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegőt. Nem akartam, hogy utánam induljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan azt mondtam:
- Ott maradsz! Érted? Maradsz! Maradsz!
Egy közeli autó vezetője, látva hogy szőke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt:
- Csak be kell húznia a kéziféket!
"...állati jó buli volt, anyám írt smst, hogy meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, hogy csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."
Én még most is tudok... csak más az ízlésem...
Tudod a reklámérték... ilyen produkciónál érdemes reklámozni...
Tudtammmmm...rzért írtam, hogy spam-ként jött e-mailben! Semmi közöm hozzá!
Bár a te neved ott volt a telefonszám mellett!
Ellenőrizni? Micsoda perverz egy társaság!

Lehet, hogy már volt:
- Halló! Ez a három-nulla-négy-négy-öt-kettő-egy?
- Halló! Igen, igen, nem, igen, nem, nem, igen.
Szóval már foglalt a művésznő...
null-sex-najcig-cvölf-cvölf-cvölf-null

Ruf An!

(egy spam e-mailben jött.... )
Ha nagyon akarod megszerzem valahogy... de ellenőrizzük a randit...
Cuki cica naci! Nincs meg valakinek a telefonszáma?
Nekem fizetgetnek...
De nincs arányban az elszenvedett kínokért, meg a jóízlésen esett maradandó károsodásért...
Te legalább elkapcsolhatod, ha nem bírod... De szegény én...
Látod? Ezért ők a boldogabbak... Elhiszik, hogy sztárok, benne vannak a TV-ben, pénzt is kapnak érte és elégedetten hazamennek...
Mi meg sz@rba idegeljük magunkat rajtuk és még nem is fizetnek érte...
Én sok ilyennel találkoztam régebben...
Agyban ők tényleg nem jutottak el idáig, sőt...
Meg vannak győződve arról, hogy baromi jók...
CSak hát ezt nézni....
Tudod, mit? Ha neki 10 rongy megérte, hogy hülyét csinált magából az egész ország előtt, akkor meg is érdemelte... Bár gyanítom, hogy idáig nem jut el agyban... Úgy meg akkor nem is gáz!
Ez az RTL Klub Stylist-ja...
És ez a tehetséges előadóművész ezzel a produkcióval keresett 10 000.- Ft.ot...
Baby, szerezzük be a stylist-jának a tel.számát és ilyen egyenruciban menjünk csápolni az első sorba...

...tudja "ja fene, az eszem hol já-hááár...