Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a szervízkönyvet kapd ki ! egy hirdetésből másoltam ide ---------
Leírás: Az auto nagyon szep allapotban van, minden evben alvazkezelve volt, szöveg hazilag vezetett szervizkonyve van. szöveg Az 1.6 motorra ra lett rakva egy 1.8-as VW Caddy hengerfeje, es vele egyutt a kozponti injektor is. 50-es kipufogorendszer, savallo dobbal, piros feknyergek, es fekdobok, elol hutott tarcsa fek van. Extra ket kodlampa a hutoracsban, fekete hatso lampak, illetve indexek. IGÉNY SZERINT FRISS MŰSZAKIVAL ÉS ZÖLDKÁRTYÁVAL!
Hasonlót én is láttam. A csávó egy jobbhorogtól hanyatt esett és elkezdték rugdosni. Má hörgött, amikó szétzavartuk a csávókat. Sztem komolyan megmentettük az életét, hogy felültettük. Befelé nyelte a vért...
Basszus... amikor a csávó hanyatt esik, oszt nem mozdul. Beverhette a fejit
Nem semmi. Még előzött is
Biztos jó móka lehet, de őszintén én nagyon nem bíznék egy ilyen idióta robotzsaruban láttátok volt ott egy pár motoros is... ha egy kanyart elbaxna és kiütné valakialól a mocit, én a helyében tuti felrugdosnám adnák neki kis terepgumikat a konzervruhájára és guruljon le a Mount Everest tetejéről! És még a motorozás a veszéjes... pf
Hehe, a gyerek úgy néz ki mint egy transformer...
Hát ez nagyon beteg! Azért pesten végigzavarnám így a Tökölin mondjuk 1 kocsi után kötve!
Hát én ehhez csak ezt a napokban fellelt gyöngyszemet tudnám hozzáfűzni:
ez nem gyenge...........
- Kedves utasaink, itt az Önök kapitánya beszél! Mivel erősen zuhanunk, ezt megállítandó már kidobáltunk minden nehezéket.
Sajnos ez nem volt elég, úgyhogy utasaink közül kell megválnunk
néhánytól.
Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni bennünket, ábécé sorrendben szabadulunk meg a túlsúlytól. Jelentkezzenek tehát először az ´´A´´, mint Afro-amerikaiak!
Természetesen senki sem mozdul...
- Akkor jelentkezzenek a ´´B´´, mint barna bőrűek!
Újból senki, csak a sorok közt egy kisgyerek mondja az apjának:
- Te papa, nem kéne jelentkeznünk? Hiszen mi afro-amerikaiak is vagyunk, meg a bőrünk is barna!
Mire az apja:
- A pofádat befogod fiam, mi most itt NIGGEREK vagyunk, úgyhogy először a KÍNAIAK jönnek!
Hát ez baromi jó...
ilyet nekem is kellett
Sűrű, átláthatatlan ködben két autó szinte egymáshoz tapadva araszol.
Aztán az első kocsi hirtelen fékez, a második nekimegy. A hátsó sofőr
kiugrik a kocsiból.
- Mi az ördögöt csinál? Hogy lehet ilyen hirtelen fékezni minden ok
nélkül?
- Mi az, hogy minden ok nélkül? Ha nem venné észre, az én kocsim már a
garázsban van.

- Józsi bácsi! Nem székletből sormintát az ajtóra, hanem
székletmintával a sor végére az ajtóhoz!
Telefonban:

Halló?
- Elnézést, ez a kilenc, három, négy, három, hét, hét, nyolc, öt, négy?
- Nem, igen, nem, igen, igen, nem, nem, igen, igen.
Helyszin: 2006 foci vb, Németország, döntő. Egy üres szék fölött két szurkoló beszélget:
- Ki lehet az, aki nem jön el egy olyan meccsre, amiért 600 eurót fizetett?
Erre megszólal a szomszéd széken egy férfi:
- A feleségemnek vettem, de sajnos meghalt...
- Részvétem. És miért nem adta oda egy másik rokonának?
- Mert mindegyik a temetésen van...
A traktoros mellé a piroslámpánál beáll egy sportkocsis. Majd a tata fejébe röhög. Azt mondja a tata:
- Na gyorsuljunk kistojás!
A sportkocsis könnyen veszi, és döngetni kezdi a motort. Zöldre vált a lámpa. Már 150km/h-val megy. Hátranéz ott a traktoros a nyomában. Felrakja negyedikbe
majd ötödikbe 220km/h, hátranéz még
mindig ott a traktoros. Hatodik végsebességen 260km/h hátranéz,
lassan utoléri a traktoros. Már mellete van erre odaszól a sportkocsis csávó:
- Mi van ezzel a traktorral öreg?
Öreg tata:
- Nem veszi azt a rohadt kettest...
nem.. ez nem olyan... magyarul nem tud exponálni a srác---- ezt nem egyszer kell lenyomni
Jó napot, János!
"...harmadikát kihagyták, negyedikén vóótak..."
Így már érthető. Ez nem olyan fajta digitális technika, amin egy gombot kell megnyomni, hogy fényképezzen?
igen.. valóban nem volt rajta a kezem itt már engedtem el amikor fényképezett, mert kicsit nem ért a digit gépekhez haverom
ez nem kimagyarázkodás, de tényleg így volt