Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Név,fénykép, bármi nélkül véleményt nyilvánítani?...Szerintem engedd el.. Jobb oldalt felül van egy kis X, kattints rá és isten veled... minek olvasod, ha nem tetszik? Én se gyakran ugatok bele itt a dolgokba, de ha igen, akkor vállalva a saját "személyemet".
Hozzáteszem, azért amit ide leírtál, neked is kár volt klaviatúrát ragadni.
További szép életet neked a kulturáltabb motorostársaiddal
Igazatok van, tenyleg a vicc kategóriájába tartozik, amiket írtok egymásnak. Miert nem moderál benneteket senki??? En kultúráltabb motorosokat ismerek. Ezert nem erdemes a billentyűzetet koptatni!!! /Hónapok óta olvaslak bennetek. Most már nem tudtam visszatartani a velemenyemet. Gondolom engem is elküldetek melegebb eghajlatra. Nem kerem, hogy adjatok igazat. Csak gondolkodjatok el azon, amit írtam!
Ezt a napokban láttam, csak angolul, akkor is jót mosolyogtam, mennyit fejlödött az emberiség az elmult ötven.évben
Én is azzal kezdtem De a 2015-ös feladatot is megoldottam szorgalomból és hogy ne tűnjek hülyének
Partvonalról nem kiabálunk.
Engem megnyugtatott, hogy vénségem ellenére meg tudom oldani a fiataloknak szánt feladatot is
Kiszíneztem, nem látod? Mondjuk gyanús hogy nem, mert akkor is ott marad a monitoron, amikor ellapozok
Na senki nem tudta kiszámolni ??? Vagy kiszínezni
magadból indultál ki!
Ez az elmélet nem áll meg, mert én se bírom a hülyéket, viszont magammal roppant toleráns vagyok!
Mint pl. a kislabda dobast? Ne csodalkozz akkor, mert nem vilagcsucs volt a cel, csak legalabb 2-3 meter...
De ha az sem ment, mit tegyen veled a tanar?
Szerintem nem kivagyiság ez nála. Vannak ilyenek akik képtelenek tolerálni mások hülyeségét. Ezek az emberek saját magukkal sem toleránsak.
Én sem irigylem. Rá férne egy kis THC
De a Pókembör képregények sem számítanak??
Ja, nekem is így volt. Este nekiálltam, reggelre kiolvastam egy átlagos könyvet, a suliban meg kialudtam magam
A Nyomorultakhoz kellett 3 nap
Ennyi előnye van a diszlexiának hogy kurva gyorsan olvasok
Gyűrűkurát akkor olvastam el amikor a filmek is mentek. Már lassulok mert kellett egy hét.
Én szeretek még mindig olvasni, csak időm nincs, mindig bealszok, meg hamar elfárad a szemem....öreg-szem.
A hejjessírást pedig megoldja a korrektor szoftver...úgy ahogy. Nem török akadémiai babérokra, szóval teszek a nyelvtan nácikra.
Rendes könyveket olvastam. Magyar irodalmi műveket is. Nyelvtanból is jó voltam mindig. Mármint a szabályokból, de ennek ellenére szar a helyesírásom, szóval az elméleted megdőlt.
Sőt. Énekelni sem tudok, se hallásom, se ritmus érzékem sincs, ezt sem tudom megtanulni, hiába szeretek zenét hallgatni.
Volt pár ilyen tanárom mint te, akik a halálba szopattak mert nem hitték el hogy nem vagyok rá képes.
De ezt már egyszer megbeszéltük, hogy én nem kényszerítek senkit semmire, ha elkúrja, majd az élete elintézi ezt mindenki más helyett.
Te máshol éled ki a frusztrációdat, én emlékezem arra, amikor pár éve ecsetelted, hogy minden szabályt megszegve hogyan száguldozol haza, hogy az esti mesét a fiaddal együtt nézhesd. Te lehet, hogy nem rázod az öklödet a közlekedés során, te csak veszélybe sodrod a másikat.
Jobb lennél ettől?
Magadról beszélsz
Te hisztizel állandóan
Nekem nincsenek önértékelési problémáim. Egszerűen konfliktus kerülőként élem az életem.
Inkább elnézem másnak a faszságait idei-óráig, mint, hogy azon izzmozzak, hogy kényszeríthetném rá, hogy nekem megfeleljen.
Az úton sem a kereszteződésben sem szoktam dudálgatni,meg öklöm rázva integetni, mert valaki épp balfaszkodik és feltart. Igazából tudom, hogy nem lesz tőle jobb
Ha viszont ezt más csinlja velem akár okkal akár ok nélkül na azt elküldöm az anyjába (persze csak azért mert az a lelkem megnyugtatja) Magamtól sosem kerülnék konfliktusos helyzetbe Aztán vannak a tefajtád akik alig várják ezeket az alkalmakat és ha nem jön hát csinálnak rá
Nem a hisztikirálynak önértékelési problémai vannak, azt hiszi bántani akarom, pedig nem.
Teljesen független vagyok amúgy. Már a két gyerek és a feleségem lakik a házban, nem is értem, kivel keversz össze.

Előbb leírtam, nem utálok senkit különösebben, az igaz, megjegyzem azt, aki szándékosan, vagy szándékossággal felérő hanyagsággal nekem kárt okoz vagy egyéb módon kibaszik velem, de én rosszabb vagyok amúgy még attól is, mint amit nekem tulajdonítasz. Én általában egyszer mondok el mindent, egyszer kérek, egyszer figyelmeztetek.
Utána mindenki megoldja azt, amit csinált magának.
Cserébe én is így teszek.
Ne hisztizz kérlek.
nem tudsz egyet sem linkelni, ahol mást a saját képemre akartam volna formálni. Az, hogy leírtam azt, hogy szerintem ki-mit csinál rosszul, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy az enyémet kéne követni, de ezt meg biztosan nem írtam le.
Mi ez, amatőr pszichológusok segély oldala?
Nem az én dolgom de 52 éves létedre megteremthetted volna már a családi függetlenséget
Bár, biztos vagyok benne, ha nem az anyóst meg kutyáját kellene szidni és utálni lenne más