Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát őszintén szólva ezt pont én akartam neked írni. Neked senki nem jó egy nagy öntelt énközpontú egyén vagy az írásaidból leszűrve. Te lehetsz a környezetedben az a fajta faszi aki mindenkinél okosabb, mindent jobban csinál mint más. Lehetőség szerint arra próbálsz rávenni másokat, hogy mindenki hozzád alkalmazkodjon és aki nem akar beállni a te álltalad felállított sorban az szar. Mivel elég sokan nem akarnak ide beállni így elég sok körülötedd lévő ember szar.
"Nincs tartásom, megalkuvó vagyok" Igen lehetőség szerint kerülöm a konfliktust semmi szükségem nincs rá. Én abban a szellemben próbálok élni , hogy nem baszogatok másokat és engem sem baszogasson más. Így van nyugtom itt is meg a vállalkozásaimban is. Nekem így a jó, neked meg úgy, hogy mindenkivel megutáltatod magad akivagyiságoddal. Nem vagyunk egyformák vannak akik szeretik ha utálják
Ja, csak hogy érthető legyek:
anyós a büdös dögjét a korlátozott képességei miatt képtelen bármiféle rendszerességre nevelni, ezért ha hajnali egykor viszi ki hugyozni-szarni baszkodva a kertkaput vagy este tízkor, végigugattatva az utcán a többi kutyát és kb 30-60 embert felébresztve így, amiért manónak nevezik és a másik lányától moslékos vödrökkel egyensúlyozva közlekedik a kutyáknak, benne kenyérdarabok a tökfőzelékben és valami csontok jó esetben.
Az anyós és a kutyája (a kutyája pláne) nekem nem otthonom. Egy kényszerű nyűg.
Az, hogy te megalkuvó vagy, nincs tartásod, a női felmenőid nagyon rosszul szocializáltak, emiatt szorongsz mert biztosan jártál olyan helyen ahol ez nem így van és látod a különbséget, ez ne a másikra próbáld vetíteni.
Én ismerem a kifogásokat, így szokták, így illik, de ezt pár dolgon kívül (temetésre, esküvőre öltönyben) mindig fenntartásokkal fogadok. javaslom, gondolkodj el az életeden.
Lófaszt. A nyelvtani szabályokat elvileg megtanulhatod az iskolában, pont.
Erre kutatások vannak, hogy az olvasottság mennyivel emeli a helyesírási készséget.
Megint olyanról akarsz ENGEM meggyőzni, amit még minősíteni sem tudok, mert ekkora szókincsem még nekem sincs.
Azért sajnállak téged laca Se otthon nincs meg a családi béke (anyós+kutyája) se a munkahelyeden nincs meg az összhang és a békés összetartozás.
Nem szeretnék úgy élni, hogy körülöttem mindenki szar
ezt akartam én is írni gyorsabb voltál
helyesen írni meg lehet(ne) tanulni az iskolában, de nálunk a nyelvtant szarul is tanították, (központilag volt szarul szerkeztve a tananyag) meg pont abban a korban voltunk amikor ez nem annyira érdekelt bennünket átlag diákokat. Tény, hogy sok olvasással lehet fejlődni nyelvtani helyességben, főleg a rendhagyók tekintetében. Ma már hozzávetőleg keveset olvas egy átlag ember. Én gyerek koromtól fiatal kamasz koromig sokat olvastam. Aztán később erre nem volt már időm mert a suli mellett dolgoztam. Aztán most már lenne rá jobban időm, most meg már egyszerűen türelmetlen vagyok hozzá. Pedig nem felejtem el, milyen élmény volt az amikor egy könyvet nem lehetett lerakni. Volt, hogy az utolsó 200 oldalt egybehúztam egész éjszaka olvastam pont befejeztem mire indulnom kellett.
Amúgy meg az, hogy ki, hogy ír helyesen engem nem érdekel különösebben. Ha saját magamat osztályoznom kellene, mondjuk egy stabil 3-ast adnék magamnak, az kb. fedné a valóságot. Persze vannak üzleti levelezések, hatósági levelezéseg, szolgáltatókkal történő levélváltások ahol próbál az ember egy kicsit odafigyelni, hogy azért nagyjából jó legyen. Pl., hogy itt, hogy sikerül a helyesírásom, hát pont lesz.rom Azért szeretek az explólerrel bejönni ide, mert azon nincs vagy csak nálam nincs beállítva rajta ez az automatikus hibajavító, hogy aláhúzogassa pirossal a hibákat. Na így nem vesz rá a kényszer, hogy visszalépegessek azt javítgassam a hibáim mert hát itt minek Nektek?
persze, mert némi iq is kell hozzá és a képeskönyv nem számít bele
Ha Szolzsenyicint olvastál eredetiben, akkor a magyarod tényleg rossz marad.
Ha a facebook összest nyomtatásban, akkor is.
Helyi könyvtárat kiolvastam, de ettől még szar maradt a helyesírásom.
Direkt csinálta.
Úgy látom hiába
megvan kiqrt hejesírás elenörzö kivolt kappcsolva a gogléban bekappcsolltam mosmá huzza a pirossat
Ez ilyen. Jól észrevehető szerintem, ki az, aki nem tud helyesen írni, és ki az, akinek nem szakmája és baszik visszaolvasni a szarságait.

Az a nyomorék elemző, aki szóközt rak MINDIG az írásjelek és az utolsó betű közé, na az egy olvasatlan és tanulatlan majom.
Helyesen írni a véleményem szerint NEM lehet tanulni, azt csak és kizárólag olvasással lehet elsajátítani, ezzel mellesleg a szókincs is bővül.
Amikor nem fórumozok hanem a melóhelyen gyártom a dokumentumokat, ott azért többször visszaolvasom, pláne, ha olyannak írom.
Én meg egyszerűen nem kérek senkitől-semmit, mindent magam végzek el, nem kezdem idő előtt el azt, hogy az a kép alakuljon ki rólam, hogy semmirekellő vagyok.
A másik történet, amióta nem iszik velünk kávét az, hogy a Penny van közel hozzánk. Oda szoktam feljárni kávé lőszerért. Mondta, ő az Omniát szereti, azt hozzak. Mondtam neki, hogy a Pennyiben jellemzően nincs Omnia (egész ritkán lehet kapni), azt hozok ami van. Erre ő mondta, hogy a plázábanaz x boltban látott, menjek oda a céges autóval. Erre mondtam, NEM, én megyek, én azt hozok amit ÉN jónak látok, ha nem tetszik neki, két lehetősége van, a másik az, hogy ő megy el a Plázába vásárolni.
Akkor ő nem iszik velünk többet kávét, mire eldörgöltem egy könnycseppet a szemem sarkában a szomorúságtól, hogy "most jól kibasztál velünk Józsi".. Persze tudtam, hogy a kávé illatától majd jön kuncsorogni, jött is, mondtam neki, semmi gond, 30,- forint. Erre a hiszti, a szokásos, és akkor elment a másik irodába kávézni.
Nekem sincs Linux + Chrome alatt helyesírás ellenőrző... arra még nem jöttem rá, miért... pedig kéne hullámoznia... malyom, pája, motttor - semmi vonal
Nem vettem észre ezt sem.
(Tudom, a piros hullámos vonal, de akkor sem.)
Az, hogy visszaél vele, az is azt mutatja - hogy vén bolond Sajna, mind meghülyülünk előbb-utóbb, ezért én próbálok az ilyenekkel türelmes lenni, hátha velem is azok lesznek majd
Velem egyszer rendeltetett az Ebay-ról egy Androidos karórát, nyilván azt, amelyik szállítással együtt 2,500,- forintba került, ennek megfelelő minőséggel. Párosította a mobiljával, na akkor hogy üvöltött, és egyszerűen nem akarta elfogadni, hogy ez több ember irodája, így nem lehet viselkedni ahogyan ő teszi.
Én tudom, de te eddig nem tudtad...
A vén bolond az nem baj, csak az, hogy visszaél vele.
Azt hittem, ezt érthetően tolmácsoltam, de ezek szerint mégsem.
Az meglöKtük.
én anno a rendszergazdát szopattam így, ha nem zárta le a gépet
nagyon óvatosan mozgattam az egeret amikor alkotott a gépen
néha meg-meg rázta
Ha leállsz egy ilyen vén bolonddal vitatkozni, jusson eszedbe, hogy te is ilyen leszel - ha megéred és az is lehet, hogy nemsoká
Ja, észre, de az gépelési hiba, előfordul. A meglögtük durvább