És nem ismerik a felmondó levelet?
Én akkor sem hívom be a srácokat, ha szombaton munkanap van.... a Biblia is megírta, hogy aki szombaton dolgozik azt kövezzék meg....
tudnék nem egyet 30km belül
van olyan ahol már az is hiszti képző ha egy hónapban egy szombatot nem jön a dolgozó
épp ma jártam arra, ma is 2 műszakban töltögetik a bort...
menj el egy faszfej maszekhoz és rájössz hogy már az is kurva jó ha nem vonnak le a fizetésedből
vagy épp 117x nem basznak le egy nap ilyen van sapka-nincs sapka dolgok miatt
Ennek is megvan az előnye! Ezek nem a kocsiból 50 méterről néznék ahogy a cigányok balhéznak a tanárokkal,vagy bérkivel az utcán,mint néhány rendőr itthon.Ehhez persze jogkör is kell,ahhoz meg pusztán akarat.
Szerintem se te sem én nem akarjuk hogy ők emberkedjenek velünk, azt másképp csinálják, azt hagyjuk meg az ellenségeiknek
Ök agresszívabbak az átlagnál a munkájuk miatt alapból, így válogatják, nevelik őket, ettől tudják azt csinálni, amit mi mondjuk nem tudnánk és nincs rajtuk sem kikapcsológomb.
Az nem biztos, hogy jó stratégia vitázni velük, ahogy hallani a tag kocsijának karosszériáját megegyengették. A csávó, ha nem volt teljesen vak, látta amikor megelőzte őket, hogy kikkel szórakozott...valószínű ezért is rágtak be ennyire. Nekem ott náluk eszembe nem jutna arcoskodni a cobr-al.
Ez nem gyengeség, hanem túlvezéreltek, nem tejföl folyik az ereikben, ez kell ahhoz, hogy tudjanak "robbanni" amikor kell, mert ők tényleg tűzharcot vívnak a bűnözőkkel, akik velük hasonló fegyverzettel és golyóálló járművekkel rendelkeznek. Arrafelé más a tétje a dolgoknak, szinte csak a gyors agresszív fellépésük tudja döntésre vinni a dolgokat, mert technikában, taktikában - a bűnözők között is vannak kilépett cobr omon tagok, mondjuk az más ha ilyet találnak egyszerűen megölik, mert az árulókra harapnak - nagyon azonos szinten, vagy éppen hátrányban vannak a bűnözőkkel. Félre ne érts nem védem őket, csak ők ilyenek.
A kicsit túlvezérelt emberek a feliratok alapján a СОБР emberei...az orosz szervezett bűnözés ellen vetik be őket, velük igazából senki nem akar találkozni..egy közlekedési helyzetből is ügyet csinálnak, képzeld mi lehet, ha még bűnözőnek is néznek...igazából rájuk is vadásznak, ezért ingerültek mindenre és mindenkire.
Kicsit szedettvedett banda ez egy vedett szemely kiseretehez, vagy ez valami security banda a kocsmabol hazafele kiserik a főnököt?
Ha hivatalos ezt meg ruszkiban is fegyelmezettebben es profibban csinaljak, nem ilyen telepi proszto modon.
Oké, hogy a srác két autót előzött, de a rendőr furgon nem mehet ki előzni, ha mar mögötte jövő előz... ráadásul ha jól láttam a piros bontó szökevénnyel a kettős zarovonalon előzték jelzés nélkül... itt bizony a rendőrök hibáztak sokszor, csak ott ezt leszarjak mindenesetre a rendőröknek járna egy kicsit a fekete delfin
Én akkor sem hívom be a srácokat, ha szombaton munkanap van.... a Biblia is megírta, hogy aki szombaton dolgozik azt kövezzék meg....