Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk ez nem így alakult volna, ha az illető (és a sorban következőn is látszik már) nem próbálna meg visszaélni a helyzetével.
Mondtam is neki, Józsi, nálam a korodra való tekintet csak és kizárólag abban merül ki, hogy nem várom el, hogy utolérj futásban, meg nem kell tudnod akkora súlyt is felemelned.
A többiek elkapatták, ők bizonyos értelemben kerülik a konfliktusokat ellenben velem.
A legjellemzőbb: a tavaszi járványkor baszogatott minket, hogy ne menjek motorozni, a másik ne menjen biciklizni, mert behozzuk a vírust és ő a 64 évével a fokozattan veszélyes kategóriában van. Kérdeztem tőle (mert tudtam mit csinált, mert mint írtam, rossz a füle és mindig üvölt a telcsibe, így hallom ha akarom, ha nem) te hol voltál tegnap?
Letagadta volna, mert rájött, hogy szorul a hurok, de aztán addig kínoztam, amíg bevallotta a többiek által is tudott dolgot, hogy a rohadt ki pinanyaló ölebjét elvitte a kutyafodrászhoz vagy hogy hívják azt. Ebből volt egy baszom nagy veszekedés, mert már a valódi hülyeségénél is hülyébbnek tettette magát, és azt hitte, elhiteti velem, hogy az fontos, de a biciklizés az nem. és ezt napjában többször megpróbálja, de általában soha nem sikerül.
jó nagy hasa van, mindig számolom a kalóriát, hogy mit zabál össze, azt azért látom, de ez sem zavarna, csak állandóan sír, hogy mennyire nehezen mozog és csináljam ezt meg azt, mert fáj a lába., hiába mondtam neki, hogy ne zabáljon minden szart össze. Energiaitallal leöblítve persze.
Egy betű kimaradt, aki észrevette, annak.
Igen igen volt pár munkahelyem nálunk is ahol mindet elkövetek a kollégák ,hogy karbantartsák a reflexeket és hogy minden gyanús legyen Néha nem is munkahely volt ha nem gladiátor képző . De ha már nem sok a fizu legalább szomorúak ne legyünk
Á, az már régi dolog.
Infatilizmusa napról-napra fokozódik, folyamatosan olyan viccekkel próbálkozik, amit én mondogattam 40 éve az alsóban, mindenen megsértődik, nem tud különbséget tenni a szavak jelentése között (pl. nem érti már a különbséget a nem jó és a nem szeretem között), a pöcse már tuti nem használható semmire, mert megpróbálja a tovatűnt férfiasságát embertelenül alacsony nívójú, dedós viccekkel a nők irányába mutogatni.
Az, hogy minden szar viccet és a katonaságbeli szar történeteit (mennyit aludt őrségben) már ezredszer hallgatjuk, egyszer elkezdtem strigulákat húzni, hogy melyiket hanyadszor, otthon felejti a fogsorát és amikor ezért levámpírozom, akkor is hisztizik.
A jelszóval védett profljába szerinte valaki belenyúl és átírja a jelszavát, valamint átállítja az alapértelmezett nyomtatót.
Az, hogy rossz a füle és én leragasztottam szigszalaggal a telefonja hangszórójának a lyukjait, az egy dolog, meg tettünk blútuszos egeret a gépére és mindig közben meglögtük azt, mindig üvöltött, hogy mi van ezzel a géppel.
Ez geciség, de mi jól éreztük magunkat.
Ez ámátőr...
Miért mit mondtál neki ???? Ne vegyen tartós tejet
Ezek szerint te nem érted a viccet.
Mondjuk pont, mint az az a kollégám, aki pár hónappal a nyugdíj előtt áll.
Ez nem a Csepregi Éva, hanem Kóbor János az Omega énekese!
Az alvázhoz rögzítették a tetőcsomagtartót
Viszi a kalapálni valót?
Ez Zoli
Anno volt a neten "világ legrondább női" rangsor. Valaki beküldte Zámbó Jimmit, elég jó helyezést ért el
A cikk nem téved, csak annyi maradt le, hogy bár Ő ezt szerete volna, de nem sikerült a fék felengedésekor a jobb lába gyorsabb volt. Egy pillanatra az indulás után felvillan a féklámpa..de lelép róla és csak a gáz
A cikk ezek szerint hülyeség....
A fék és gáz egyszerre az összeférhetetlenségi helyzet és a fék érvényesül! Ez így van, kész.
Ha ő lenyomta mindkettőt...és a fékről léptet le előbb, hát az volt a hiba!

Amúgy meg érthetetlen, hogy pont ott, akkor akarta ezt kipróbálni!
Poénból írtam csak ne vedd komolyan, amúgy elektromos volt a gép és nem összekeverte a pedálokat, hanem kipróbálta mit lesz, ha egyszerre nyomja le a fék és a gázpedált, de ez benne is van a cikkben