Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik részét nem érted?
most is ez van, csak ez is olyan ha van egy feladat el kell végezni, utána kivagyok napokig

álmom az útdíj meló, az az úr is nekem teremtette, csak nincs kontakt még a bejutáshoz sem ami gondolom kihalásos módon menne csak
Akkor fusizzál, szerelj, javíts... mindig vannak olyan kis melók, amit cégnek nem éri meg elvállalni, viszont a tulaj másképp nem tudja megoldani. Mozdulsz rá azonnal, kérsz 10-20 rugót, mindenki heppi. Ha jól végzed, minden napra lesz valami, ha meg már sok, akkor szelektálsz vagy árat emelsz (akkor csökkenni fog a mennyiség) Jó haverom így melózik évek óta... 60 éves.
nem akarok sok pénzt, nekem a kicsi is elég
mint régen pl a suliban a karbantartó mindenes, az egy fasza állás
de most már inkább 15x annyi pénzért mindent külsős cégek csinálnak meg
sok és nehéz munkától mindig fáj minden részem, és nem csak azért mert dagadt vagyok mint egy bálna, a kezeim sokkal szarabbak és nem tudok kézen járni
Neked mindig van problémád a munkahellyel.... csinálj vállalkozást és foglalkoztasd magad.... utána lehet majd szapulni, milyen geci a főnök
Igen, azok az idők a kommunizmussal elmúltak Töltjük az időt valahol melegben, és még kicsi pézt is adnak
Ha viszont dolgozol, megkaphatod a dupláját is lazán... azt hiszem, írtad, hogy hegesztettél... hegesztőket mindig keresnek... meg TMK-sokat, vasasokat...
csomómindent meg tudok csinálni, csak nem akarom napi 10-12 órában még 300ért sem
Na!
Én akarok és dolgozom is.
Vhogy úgy
Mert a semmittevésért keveset se akarnak fizetni
pl én nem találok sehol sem egy nyugis melót állandóra ahol nem kell megszakadni, és megmarad nettó 150-160 ezer
Akkor rosszul fogalmaztam: EGYEDÜL vagyok tervező a cégnél, a munkámat csak egy külsős, (megbízott vállalkozó) emelőgépszakértő ellenőrzi gyártás után (üzembe helyezéskor), belső ember nincs rá. Soha nem akartam főnök lenni: engem a gépek meg az "agyalás" érdekel, nem mások cseszegetése, a feladatok "kiosztása".

Maszek meg soha nem akartam lenni, az üzletszerzéshez, tárgyaláshoz nem értek - én csak egy fogaskerék vagyok (és voltam mindig is ) a "gépezetben".
Nem, ezt látom a környezetemben... a baj a fizetési igénnyel van általában. Szar melót senki sem akar csinálni, akkor sem, ha 6 általánosa meg 2 különlegese van inkább szívja a segélyt. Szóval ők nem tartoznak az "akar-tud" csoportba...
Totalcaron volt riport, hogy Pesten a gumis műhely tulaj nem talál betanított munkára embert kézbe 4 kilóért - azé' bocsimá...
Akkor miért nem másutt dolgozol
56 évesen már kevesen dolgoznak beosztott tervezöként, az a fiatal feltörekvö nemzedék státusza, akik még épp szereznek.valamilyen tervezői jogosultságot.
Én ilyet soha nem mondtam!
Normális csapat, jó és érdekes munka, rendes főnök, ráadásul itthonról dolgozhatok.

Nekem kizárólag a bérem nagyságával van problémám. 56 éves gépészmérnökként (sima beosztott tervezőként is) a jelenlegi nettó épphogy 300k-m másfél-kétszeresét kellene keresnem, főleg hogy igen felelősségteljes munkát végzek. Mert másutt annyit is kapnak.... De örülök, hogy van (jó) melóm, itt Kalocsán már rég felkötöttem volna magamat valamelyik helyi maszeknál.
ezt a viktor mondja?
mert itt csak biorobot hiány van éhbérért
Te nem figyelsz, mit mond a Főni? Te.... te.... te.... libsi
Mondjuk ebben is van valami
Mivel manapság senki sem akar dolgozni - aki kicsit is akar, az tud is... szakemberből is, meg kétkeziből is hiány van.
igazság szerint nem ez a lényeg csak a bogyó küzd mindig hogy milyen szar a cég akinek dolgozik OTTHON
attól azért a legtöbb cég szarabb
Te hol olvasod ezeket? illetve az még hagyján is, de minek megjegyezni?
Amúgy is idézek a Főnitől: “ A zsidó közösség a kormány védelme alatt áll”, úgyhogy itt az antiszemitizmusod nem megengedett én pedig betartom a szabályokat
Az igaz, de ahhoz kell némi alkotókészség is
A borpalackozáson túl is
A Biblia írja, nem én
Lehet menni jó céghez is sok embernek sikerült már....
leírni könnyű ezt a felmondó levelet
miben lenne más ha otthagyja az egyik szar céget és elmegy a másikhoz?
persze lehet okoskodni hogy miért nem tanult és lett ügyvéd vagy fogorvos vagy akár informatikus
de nem lehet mindenki ügyvéd meg orvos mert akkor ki sütné a kenyeret varrná a tornacipőt meg kénezné a fos bort hogy nem zöldüljön meg egy héten belül
itt vidéken nem sok a lehetőség, persze el lehet költözni pestre meg sopronba meg akárhová de ott se jobb az élet egy munkásnak főleg ha a fele munkabér csak az albérlet

akit szombaton megköveznek annak nyúzott a pöcse, itt avval nem kellene kérkedni