Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát kb
Zsidó gyerek matek órán:
-Jákobka,mennyi 7x5?
-Attól függ,hogy veszek vagy eladok....
A nászéjszakán az asszonyka vallomást tesz a férjének:
- Tudod, Pista, nekem már előtted is volt dolgom férfival.
- Nem probléma. Nekem is.
Munkakiközvetítés
A medve, a róka és a farkas elmennek a munkanélküli hivatalba, munkát keresni, mert nagyon éheznek.
Az ott dolgozó MANAGER ki is közvetíti őket a megfelelő helyre: a rókát egy baromfiudvarba segítőnek, a farkast egy birkanyájhoz szintén segítőnek, míg a medvét egy téglagyárba melósnak.
- Eltelik két hét, találkoznak
- A róka hülyére verve, csont soványan, a farkas szintén, a medve pedig szépen kigömbölyödve.

-Ki-ki elmeséli, hogy vele mi történt.
- Két napig jól ment sorom, - mondta a róka, de mikor a gazda rájött, hogy én tizedelem az állományt, akkor fogta a kapát, kaszát,kutyát és mindent, amivel ütni lehet, egyszóval helybenhagytak. Azóta is alig ettem valamit.
- Azt mondja a farkas: - Ugyanígy jártam én is,két napig Hawaii, aztán mikor a pásztor rájött, hogy miért hibáddzanak a birkák, hát kaptam én is mindent, csak jó szót nem. Azóta se ettem semmit, mert még a fogaimat is ki verték....
-Mire a medve
- Nézzétek gyerekek, nekem nem lehet okom a panaszra; a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják...
Tiszta gyász vagyok, ez a trollfészen, nem a trollfocin volt
Véletlenül volt ez a trollfocin?
> Két zsidó beszélget. Az egyik panaszkodja hogy amikor akar szeretkezni a feleségével vigyázzba kell álljon.

Erre a másik: az semmi nekem sorba .
- Hogy hívják zenei nyelven a férfiak sliccét?
- ???
- Nyitány a Varázsfuvolához.
Azért van baj Fórumot is lehetne csinálni mert ezt oda raknám .
https://www.facebook.com/paul....
anyuci valószínűleg már nem szereti apucit.......
+18as tartalom: http://fi2.eu.apcdn.com/full/94492.jpg
Ez sem pontos, mert az is lehet másé is
Ja
De van még pár ilyen jellegű szokásunk... A sajat belébe, meg gyomrába visszadarált állat, vagy a hal meg az ikrája
Ez így nem pontos Akár meg is lehet termékenyítve
Na azt hívják szopásnak
És aki a saját,leendő gyerekét lenyeli...?
Közeleg a Húsvét....
Ez egy alap MŰ. Ezt mindenki ismeri
- Hát mi folyik itt gyöngyösön???
Jó látni,mikor egymást ritkítják!