Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-Józsi bácsi,a maguk falujában van rasszizmus?
-Nincs fiam,de igény lenne rá!
"...Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat....."
Nekem kettő is volt (a mostani 17 éves Yaris előtt): egy '96-os, de már hengerenkénti injektoros Clio I., majd egy 2003-as full fapad (szervókormány nélküli!) Thalia. Az elsőt nagyon szerettem, amíg csak el nem érte a 11 éves kort, akkor egy fél év alatt egyszerre jött MINDEN szopás.tele lett vele a t*köm, és beszámíttattam az akkor 4 éves Thalicskába. Na, azt meg alapból utáltam, főleg hogy az ár fele svájci frank hitelből lett....
A Yarissal meg egyszerűen unalmas az életem: az olaj- és szűrőcseréken kívül az elmúlt 6 évben egy garnitúra első fékbetétet, és 2 db fényszóróizzót cseréltem. Nem, nem égtek ki, csak nagyobb fényerejűekre vágytam.
Extrák:-állítható kormány....
kösz a telószámot természetesen elmentetem
többszőr előfordúlt már, hogy elhatároztam, hogy felgyújtom
Ha van olyan barom aki pénzt is ad érte, hát megköszönöm és elteszem
Én úgy sejtem akinek egyszer már volt rönója annak többet nem lesz (hacsak nem valami mazoista barom)
a master meg egyenesen egy sorscsapás, egy merénylet a kisáruszállításra, kereskedelemre
"T"-ényleg!
Lemaradt egy 't' betű
Oroszok
Taurus acélraciál gumióvszer, síkos utakra!
Zseniális!
Pistike sétál az utcán és összefut Doktor Bácsival.
- Hogy vagytok otthon Pistike ? -kérdi az.
- Ne is mondja Doktor Bácsi, válnak az ősök !
- Hogyhogy ?
- Hat nem volna szabad tudnom róla, de apám impotens !
- OOOO, Pistike, hat ez nem probléma ! Itt ez a doboz pirula, minden nap adj be az öregednek étkezéskor 1-1 szemet.
Pistike hálálkodva el. Két hét múlva ismét összefutnak. A srác elgyötörtebb mint valaha.
- Mi történt Pistike, hogy van apád ?
- Ne is mondja dokikám ! Anyám meghalt, a nővérem terhes, nekem faj a s****m, a kutyánk meg haza sem mer jönni !
A dadogós elmegy éjszaka a patikába. Hiperolt akar venni.
- Na, mit akar? - kérdi az álomittas ügyeletes.
- Hip...hip...
- Hurrá - mondja az ügyeletes és becsukja az ablakot.
mint a nyugdíjas otthonban vacsorára viagrát és kakaót kapnak a bácsik.
a kakaótól jobban alszanak,a viagrától meg nem gurulnak le az ágyról