Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Foga sincs oszt köpköd a vámpír,egy foga van elől azt is tombolán nyerte"
www.videoplayer.hu/videos/play... vajon dani pedrosa is így fogja nyomni
nem kell mentegetőznöd ;)
Ha a haverod felhív,és alig érted mit mond,mert visítva röhög...Hogy:
-Húúúúááá,ezt nézd meg a google videón!
-Mit?
-Mónika!Mónikaaa!!!!!!Majd hívj vissza!Húúúúúúúááááááá!
Nnnna.Ezért kedves JaB. Először azt hittem az egyik ismerős Mónikánkról van valami...
Kapkodtam na. Mindegy.
azér" az sem volt senki, aki beírta a gugli videókeresőjébe, hogy "mónika"
Állat mi? Pl. politikusaink is ugyanezt csinálják,csak öltönyben,kosztümben.
Nevetséges mind.Különben én is majdnem leestem a székről mikor tegnap este megnéztem.
Közvetlenül motorozás előtt NE nézze meg senki,mer tutira teleröhögi a sisakját,és nem tud odafigyelni
Megetetel a pitbullkutyákkal!Sinter!LOOOOL!
Ezt nem kellett volna.

Veszélyben volt a szobatisztaságom
Há" asztakurv@! Kőkemény...
Báááháááhááá.... Az tényleg kriminális... De hogy a csaj nem norm, az tuti... A srác is kicsit egyszerű, de az legalább próbál kulturált lenni.

De az milyen már, mikor a csaj a "szoptatást" emlegeti? Hát kiröhögi a közönség, meg a Mónika is... Meg Mónika se bírja, közbeveti, hogy "de hát az jó neki" :) Hát basszus, ez az a pont, ahol vinnyogva leestem a székről, a munkatársam meg rémült fejjel felállt, hogy mi a fene van, hívjon-e mentőt... :):):):):):):):):):):):):):):) LOL!!!!
A leggnagyobb,mikor leesik a székről köpés közben! Biztos nagy volt a lendület!
Egyébként ez a csaj vagy drogos,vagy piás,mert ennyire hülye ember nincsen! Ui.: gyönyörű csaj egyébként,főleg a fogai
Ez csaj ez egy bányarém
Hát basszus, ilyen katarzisban rég volt részem... A srácnak igaza van, bár ő se egy Einstein, de az a csaj tényleg übereli a srácot... De hogy a csaj hogy nem felejt el lélegezni... De 5 gyereket azért bírt csinálni... Szerencsétlen gyerekek, hogy ilyen anyjuk van...
Hát ez beszarás!!!!
Van valakinek éhség-betegsége?
Sinter vagy.
Hülyébbek ketten,mint egy szilvafa!
És még élnek!!!!
Huhh! Hát én írok a moderátornak,hogy ez kerűljön be a top-ok,topjába! Vagy pl indúlhatna így a sportmotor,amikor bejön az oldal!
video.google.com/videoplay?doc...
Intellektuális titánok szócsatája!
Új kötelező darab!
Egy ember elmegy a jóshoz.
Becsönget
A jós kiszól
-ki az?
-elmész te a picsába!
A csigának azért jó mert mindíg nedves és lessan megy el.