Ha a haverod felhív,és alig érted mit mond,mert visítva röhög...Hogy:
-Húúúúááá,ezt nézd meg a google videón!
-Mit?
-Mónika!Mónikaaa!!!!!!Majd hívj vissza!Húúúúúúúááááááá!
Nnnna.Ezért kedves JaB. Először azt hittem az egyik ismerős Mónikánkról van valami...
Kapkodtam na. Mindegy.
Állat mi? Pl. politikusaink is ugyanezt csinálják,csak öltönyben,kosztümben.
Nevetséges mind.Különben én is majdnem leestem a székről mikor tegnap este megnéztem.
Közvetlenül motorozás előtt NE nézze meg senki,mer tutira teleröhögi a sisakját,és nem tud odafigyelni
Megetetel a pitbullkutyákkal!Sinter!LOOOOL!
Báááháááhááá.... Az tényleg kriminális... De hogy a csaj nem norm, az tuti... A srác is kicsit egyszerű, de az legalább próbál kulturált lenni.
De az milyen már, mikor a csaj a "szoptatást" emlegeti? Hát kiröhögi a közönség, meg a Mónika is... Meg Mónika se bírja, közbeveti, hogy "de hát az jó neki" :) Hát basszus, ez az a pont, ahol vinnyogva leestem a székről, a munkatársam meg rémült fejjel felállt, hogy mi a fene van, hívjon-e mentőt... :):):):):):):):):):):):):):):) LOL!!!!
A leggnagyobb,mikor leesik a székről köpés közben! Biztos nagy volt a lendület!
Egyébként ez a csaj vagy drogos,vagy piás,mert ennyire hülye ember nincsen! Ui.: gyönyörű csaj egyébként,főleg a fogai
Hát basszus, ilyen katarzisban rég volt részem... A srácnak igaza van, bár ő se egy Einstein, de az a csaj tényleg übereli a srácot... De hogy a csaj hogy nem felejt el lélegezni... De 5 gyereket azért bírt csinálni... Szerencsétlen gyerekek, hogy ilyen anyjuk van...
-Húúúúááá,ezt nézd meg a google videón!
-Mit?
-Mónika!Mónikaaa!!!!!!Majd hívj vissza!Húúúúúúúááááááá!
Nnnna.Ezért kedves JaB. Először azt hittem az egyik ismerős Mónikánkról van valami...
Kapkodtam na. Mindegy.
Nevetséges mind.Különben én is majdnem leestem a székről mikor tegnap este megnéztem.
Közvetlenül motorozás előtt NE nézze meg senki,mer tutira teleröhögi a sisakját,és nem tud odafigyelni
Megetetel a pitbullkutyákkal!Sinter!LOOOOL!
Veszélyben volt a szobatisztaságom
De az milyen már, mikor a csaj a "szoptatást" emlegeti? Hát kiröhögi a közönség, meg a Mónika is... Meg Mónika se bírja, közbeveti, hogy "de hát az jó neki" :) Hát basszus, ez az a pont, ahol vinnyogva leestem a székről, a munkatársam meg rémült fejjel felállt, hogy mi a fene van, hívjon-e mentőt... :):):):):):):):):):):):):):):) LOL!!!!
Egyébként ez a csaj vagy drogos,vagy piás,mert ennyire hülye ember nincsen! Ui.: gyönyörű csaj egyébként,főleg a fogai
És még élnek!!!!
Intellektuális titánok szócsatája!
Új kötelező darab!
Becsönget
A jós kiszól
-ki az?
-elmész te a picsába!