ezen mit kell kiakadni? ha van pénz van p...na is
ez mindig is így volt
mi már 20éve is összedobtuk a fukszokat meg a kp-t egy embernek aztán mindig volt kit kivinni a kocsiba
a nőknek fontos a belső érték....persze.....az hogy mi van a belső zsebbe.....
Volt egy eredeti is csak nem találom. Régen valaki feltette ide azt, amikor egy srác egy szakadt verdával füzgélt egy picsát, hogy szálljon be Az persze nem állt kötélnek, majd kicsivel később a csávó haverja valami sportkocsival szólította le ugyanazt a csajt aszt oda mán beszállt a hölgyemény Utánna megmutatták neki a kamerát, aszt kibaszták a kocsiból a picsába
Jó nagy kamu.....megjátszott. De miért is volt rá szükség?
Ha fizetsz, akkor qrvára mindegy milyen kocsival "mész", hogy nézel ki, mit adsz elő..... a kamu pénzt meg akkor is oda lehet adni....
Beugratós kérdés
A főnök figyelmezteti az új dolgozót:
- Mi nagyon kényesek vagyunk a tisztaságra. Megtörölte a cipőjét az ajtó előtt a lábtörlőn?
- Igen...
- Továbbá nagyon kényesek vagyunk az igazmondásra. Az ajtó előtt semmilyen lábtörlő nincs!
Pipi ne sírjál, Ha csak az anyagiakon múlna, te 10 gyereket is fel tudnál nevelni. Nem a cerkáddal van a gond?
smice a szívemből szóltál, én is ott nőttem fel, ugyanezt gondolom. Ha nagy bajba kerültem mindig a cigányoknak volt köszönhető, 30 év után is emlékszem minden esetre.A közös bennük az, Hogy túlerőben esetleg sokkal kisebbet bántva keménykednek, egyenlő esélyek esetén behúzzák fülüket farkukat, esetleg fenyegetőznek a tesókkal
a kurvaság az egyik legősibb foglalkozás.