A kőműves, az ács és a villanyszerelő azon vitatkoznak, hogy ki élt előbb a földön.
- Mi építettük fel a gízai piramisokat - mondja a kőműves -, tehát először mi léteztünk.
- Dehogy! - tiltakozik fejét rázva az ács.
- Mi már jóval azelőtt elkészítettük Noé bárkáját.
Erre a villanyszerelő kuncogni kezd.
- Mi olyan vicces? - kérdi az ács.
- A teremtés első napján Isten azt mondta: "Legyen világosság!" - magyarázza a villanyszerelő - Addigra mi már lefektettük a kábeleket!
Nem kamu?
Az életbe nem tudna olyan lendületet venni a partról.
Valamint ha lassan megnézed, akkor villám sebességgel ugrik a vízbe, nem kicsit van ott összeollózva a dolog.
Amúgy nagyon beteg ez az egész történet, de talán az öregember a legnormálisabb benne. A szomszéd, aki előkapja a videokamerát, mert egy meztelen vénembert lát a szomszéd kertben, és hátha történik valami érdekes, aztán meg rohan a rendőrségre; a rendőrség, aki a saját kertjében letartóztatja a vénembert "KÖZszeméremsértésért"; a bíró, aki egy gyakorlatilag nem sok vizet zavaró nyugdíjasra kiszab 10.000 dollár óvadékot...
én is jártam már így... égettem el másnak a szemetét közterületen(a házammal szemben)és megállt egy értelmiségi komcsi aztán számon kért... azóta nem láttam...
- Mi építettük fel a gízai piramisokat - mondja a kőműves -, tehát először mi léteztünk.
- Dehogy! - tiltakozik fejét rázva az ács.
- Mi már jóval azelőtt elkészítettük Noé bárkáját.
Erre a villanyszerelő kuncogni kezd.
- Mi olyan vicces? - kérdi az ács.
- A teremtés első napján Isten azt mondta: "Legyen világosság!" - magyarázza a villanyszerelő - Addigra mi már lefektettük a kábeleket!
http://youtu.be/YKBrK9_xtr0
http://www.origo.hu/auto/20150...
Az öregember a legnormálisabb az egész sztoriban!
Szép estét..:)
Az életbe nem tudna olyan lendületet venni a partról.
Valamint ha lassan megnézed, akkor villám sebességgel ugrik a vízbe, nem kicsit van ott összeollózva a dolog.
Az önkormányzatok,illetve az országos katasztrófavédelem rendelheti el,ha az időjárás miatt,nagy a szárazság.
Mikor tanulod a "deszkázást" , ez az alap. Monduk a srác nem tanuló valszeg,mert elég stabilan siklik;)
Hát hogyan ugrik/repül már a vízbe a deszkás csávó
Amúgy nagyon beteg ez az egész történet, de talán az öregember a legnormálisabb benne. A szomszéd, aki előkapja a videokamerát, mert egy meztelen vénembert lát a szomszéd kertben, és hátha történik valami érdekes, aztán meg rohan a rendőrségre; a rendőrség, aki a saját kertjében letartóztatja a vénembert "KÖZszeméremsértésért"; a bíró, aki egy gyakorlatilag nem sok vizet zavaró nyugdíjasra kiszab 10.000 dollár óvadékot...