Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó kérlek, mint nekem is
http://www.filehippo.com/downl...

ezt töltsd le, telepítsd, és legalább hetente 1x futtasd
na vindóz 7 ultimátum
na ezt szépen írtam basszus
ja asszony néha rongyal törölget itt néha
meg ugye el tuodm képzelni mennyi fölös szemét fájl egyéb lehet ag épén, futtatni kénen eki a CCleaner-t
Adobe Flash Player could not be installed.
ez lett a telepítés vége az explólerhoz berakott egy piros behajtani tilos táblát
néha ki kell kapcsolni, nekem is megy néha hetekig, de belassul a végére
akkor start menü ird be a keresőbe azt a szót: operációs, és már a listában meg is találod arra katt és látod...
de kipucolni szoktad azért remélem
ott nem mutatja ezen mi fut
én ezt már 3 éve le se kapcsoltam
Van valami alvó mód rajta aszt használom
az a reader? akkor az annyira nem fontos én fel sem tettem, amúgy avval nézed meg a pdf fájlokat
https://get.adobe.com/flashpla...
a mcaffe gombot szedd ki, jobb a nod tőle aztán telepíjjed
pl.: azzal tudod megnyitni a pdf formátumú fájlokat.
az jó régen lehetett, mert már az atx táp is kikapcsolta a vindózot
engem sok éve érdekelt a dolog, mivel pesten(józsefváros) melóztam egy csomó pc kacatot hoztam haza mert errefelé nem volt pc bolt
beszereztem munkaidőben ócsóé aztán itthon árultam nem akciós áron
petőfi csarnokban is néha reklámszatyor számra szedegettük össze a kacatokat
utána átkerültem csepelre aztán már lusta voltam annyit menni a cuccért, meg akkor már vidéken is volt sok minden
arra az adoba réderre gondolsz?
Az mindíg basztat azzal, hogy frissítcsem de általában szarok rá van, hogy egy hónapig is kinyomom inkább. Az egyébként mi a sz@r?
vagy a képmetszőben vagy a RrtPcr gomb majd a paint elindít és beilleszt
ha egy mód van rá .jpg-ben mentsd mert a .png-t nem kezeli minden fórum(régebben a sportmotor se tudta)
ezt jól mondod, asszem ini is 73as mint én, de mi fejlődtünk a korral, bár ugye anno én is úgy kezdtem, hogy hosszannyomtam a főkapcsolót a gépházon lekapcsoláskor, gyerekeim meg visítoztak: apa B+ a start menüben kell lekapcsolni
ez csak attól függ mennyire érdekel
kattincsámán a piros ikonra jobbra lent aztán jön a csoda
apropó inikém ha már szóba hoztad, hogy kell képet elmenteni
ha egyszer meg tudnám csinálni fölírnám, hogy kell, hogy ne felejtsem el legközelebb
én ennyit tudok baszki Valamikor az öcsém mutogatta már nem is tudom melyiket print szkrín vagy mi de már elfelejtettem
Pedeig így 3 an kb. egyidősek vagyunk. Én nem nagyon fejlődtem fel a számításteknikához. ugye a mi időnkben kijártunk, focizni, tengózni, humózni, csavarogni a haverokkal. Később motorozni, verekedni, majd diszkóba. 86, ba lett egy vhs 600 seltron videónk. Az nagy szó volt. Amikor meguntuk egy fél év alatt azt a 6 filmet amit tudtunk hozzá szerezni akkor a tsz elnök fiáéktól nyárára cseréltünk érte egy c-64-et flopyval. Nagyjából nekünk ennyi volt a számításteknika. Nem a fikát kenegettük az entergombon, és nem virtuális barátaink voltak Én nem fejlődtem hozzá mert nem igazán érdekelt. A 13 évvel fiatalabb öcsém ibéemmel született, nekei nem volt nehéz beletanulni, nekem kínai volt és van minden.
Ezért ilyen hitványak a mai fiatalok. Sajnos a munkámhoz elengedhetetlen a számítógép mert így lett felépítve ekcel, word megy amennyire kell Érdekes 20 évvel ezelőtt ugyanehez a munkához elég volt egy csíkos füzet, meg egy papír alapu számlatömb Mondjuk bevallom már nem szívesen irkálgatnék kézzel számlát és raktárat se szívesen kezelnék egy kínai zsebszámolóval
xp biztos nem, látszik a tálcán
és az is hogy ott az adobe frissítés ikonja
Start menü, Vezérlőpult de most szívatol minket ugyi
először kezd egy flash player frissítéssel
kicsi cink:
azért a mai fejlett világban hogyismondjamfimomam azt hogy elég égő fényképezővel kép mentést csinálni
én nem tudom mi van rajta Hogy kell megnézni