Igen azóta abszolút értékben tényleg nem hangosabb mert amíg a reklám alatt a beszéd frekvenciatartományát kiemelik, a többit lejjebb veszik. Így pont annyival hangosabbnak hat, mint előtte. A legrosszabb a NatGeo, amikor próbálna az ember elaludni a narrátor monoton beszédén aztán beüvölt a reklám.
Ezért nézem az ismeretterjesztő filmeket inkább a jutyúkon.
igen ez qrvára idegesítő volt annó. Néhány éve mintha hoztak volna rá valami jogszabályt, hogy nem lehet hangosabb.
Már csak a pv-tv-n szenvedem meg, hogy az aláfestőzenék ordítanak Távirányítóval a kezemben nézem.
és a kerítést is tönkreb@szta a hülye.
Ha tudják, hogy néhány száz kiló kasztniba beleraknak vagy 1000 le motort, akkor mért sporólnak a leszorítószárnyakon
Vagy 15 éve (bármilyen hihetetlen)egy LADA szamarában haltak meg 4-en hasonlóképpen
Férj és feleség TV-t néz, ahol pszichológiai előadás folyik a "vegyes érzelmek" jelenségről.
A férj egy idő után odafordul a feleségéhez:
"- Drágám, ez mind hülyeség, ilyen nincs.
Fogadok, hogy nem tudsz nekem olyat mondani, ami egyszerre tenne engem boldoggá is meg szomorúvá is!"
Az asszony válasza:
"- Dehogynem! Az összes barátod közül a tied a legnagyobb!"
Ezért nézem az ismeretterjesztő filmeket inkább a jutyúkon.
Már csak a pv-tv-n szenvedem meg, hogy az aláfestőzenék ordítanak Távirányítóval a kezemben nézem.
azt hiszed a bringások nem vágják le a kanyart?
Ha tudják, hogy néhány száz kiló kasztniba beleraknak vagy 1000 le motort, akkor mért sporólnak a leszorítószárnyakon
Vagy 15 éve (bármilyen hihetetlen)egy LADA szamarában haltak meg 4-en hasonlóképpen
http://youtu.be/Zxe_DqAkeAk
Férj és feleség TV-t néz, ahol pszichológiai előadás folyik a "vegyes érzelmek" jelenségről.
A férj egy idő után odafordul a feleségéhez:
"- Drágám, ez mind hülyeség, ilyen nincs.
Fogadok, hogy nem tudsz nekem olyat mondani, ami egyszerre tenne engem boldoggá is meg szomorúvá is!"
Az asszony válasza:
"- Dehogynem! Az összes barátod közül a tied a legnagyobb!"
mára már hungarikum a mami