Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg, hogy undorító egy népség és csak szaporodnak sokasodnak...
lényegen nem változtat , hogy valamit nem tudok (vagy nem akarok megoldani) , de másnak meg ugatok , hogy ,hogy ,s mint csinálja a saját dolgát ...

Gondolom Te sem mégy át a szomszédba rendet rakni a konyhájukban ...
inkább úgy mondjuk hogy nem akarják megoldani a problémát......
ez egy nagyon rossz hasonlat volt ....

párhuzamot vonni inkább a afroamerikai lakosság problémáival lehet... Ők sem tudják megoldani ott , akkor mi a faszt ugatnak ide ?

sőt ..mi a faszt ugatnak bele mindenbe ? ? ?
meséld el a közbeavatkozást is légyszi
Nekem az tetszett mikor nem oly rég Clintonné szólalt fel a nálunk levő cigókérdésről.
Nemhogy azzal foglalkozna mikor anno betették a lábukat az új kontinensre, az őslakosokat szinte kiirtották, a maradékot meg rezervátumokba kényszerítették.
Nem kell nekünk idegen "cilivizáció" parazita van a földön épp elég.
Tegnap elmentem GYROS-ért reggelire.
Két ilyen 16-18 körüli pár a pulyájával az ablaknál.

FFi: -Hé 2 Hambi!
Eladó: -Értem, máris csinálom.
FFi: -Kóla van?
Eladó: -Persze. Pepsi, vagy Coca?
FFi:-Há izé, inkább Teja a gyereknek, de szívószállal ám!
Közben gyerek üvölt a babakocsiban, kiabál hogy éhes.
Mert ugye már tudott beszélni,meg menni is, de azért babakocsiban az istenadta.
Nő: -Kérgyé má neki valammit, me nem kussó!
FFi: -Kértem má nem látol? Mi van má?
Nő: -Csinájjad mán gyorsabba, me üvőlt.
Eladó: Hallom. Tessék a tea.
Nő: -Hideg? Melegíccsed mán meg!
Eladó: Tessék!
Nő: Ne igyá! Most meg forró bazmeg. Figyejjé má, me bajod lesz.

Folytathatnám, de szerintem elég lesz.
Nekem is épp itt lett elegem, és itt avatkoztam közbe.
Csodálkozik az ember hogy utálja őket?
és tudod miért?
mert az állatoknak lassan több joguk van mint az embereknek.

na ezzel lehet kivertem a biztosítékot
Az egész világ térdig gázol bennük nem tudnak kezdeni velük sehol semmit
dehogy nem Ők egyre többen lesznek
lehet most offoltam egy kicsit a topikot
Nos a statisztikák szerint az a helyzet, hogy 3-4 gyerek általában a kevésbé iskolázott, minimál béren, vagy egyéb alkalmi munkán tengődőknek van és vagy a nagyon gazdagoknak. Értelmes gondolkozásnál ezt előre tervezni kell. Normális gondolkodású ember úgy tervez, hogy kiiskoláztatja a gyerekét, mikor oda kerül a sor legyen arra olvasó, hogy útjára tudja indítani pl. egy lakással. Segíteni a gyermekének, gyermekeinek megteremteni az egzisztenciát, önálló felnőtt tisztelettudó dolgos embert faragni belőle. Az a felfogás, hogy "majd lesz valahogy" nem túl jövőbe tekintő. Minél mélyebről indul egy ember annál kisebb a kitörési esélye a normális anyagilag is biztonságos életre. Ismerek 3-4 gyermekes szülőket. Gyakorlatilag ekkora családban minden gyerek szeretetből sem tudja ugyanazt megkapni, egyszerűen nincs rá idő, energia és pénz, tehát elhanyagolódik. Ez kihat a későbbi életére. Egy jóbarátomék a 3-ik gyereküket várják. Középosztálybeliek átlagos munkával átlagos fizetéssel. Ott már a kettő is nagy falat a harmadiknál lecsúszás lesz. Amit az állam meg biztosít egy nagycsaládosnak azt hajára kenheti az ember. Mekérdeztem hogyan tovább? a válasz "eddig is volt valahogy" Hát ezaz volt valahogy micsoda perspektíva Én úgy vagyok vele nekem ne legyen sok gyerekem de ami van az minőségi életet éljen. Legalább is úgy vállaljuk, hogy ehhez minden segítséget meg tudjunk adni. Legalább azt a szülői törődést, gondoskodást, anyagi jó létet tudjam biztosítani amit nekem biztosítottak a szüleim, amíg önálló felnőtt nem lettem. Nem csak pénzel segítettek, hanem megtanították és tanítatták, hogy hogyan kell megkeresnem. A legelső dolog amit meg kell tanulni egyébként is az életben, hogy az a mondás, hogy a "pénz nem boldogít" az csak egy kommunista utópia Én nem szeretném, hogy az üszköm szarúl kezdje az életét esetleg majd fejezze is be, mert 3-4-5 testvérével kellett osztoznia kevésen.
Én természetesen minden nagycsaládostól elnézést kérek aki a gyermek szeretetéért vállal nagy családot, de most pont nem az a gazdasági környezet van. Én tisztelem a kitartásukat és azt, hogy bevállalták, hogy egy csomó mindenről le kellett mondaniuk.
Spec én a gyermekem boldogságban szeretném látni felnőni és nem kínlódásban.
Természetesen ez a saját véleményem. Az első mondatom ami a statisztikát illeti az meg a valóság
Nem "vicces", hanem röhej!
ott éppen elég volt az iszap
ebben az országban minden vicces:
pl anyáméknál a faluban áll a belvíz mindenhol, annyi kellene ásni egy csatornát egy kisebb legelőn át(oda engedik a vizet ha megtelik akkor vége )ami belevezetne egy létező, működőképes csatornába ami elvezeti a dvcs-be
de nem lehet a réten ásni mert ha ásnak egy csatornát akkor azt kiveszik a földalapú támogatásból és bukik a gazda egy csomó pénzt
szóval a kertek víz, alatt, a házak repedeznek stbstb évi 2-300 ezer miatt mi ez ha nem vicc?
Ahogy ini mondaná, ez legalább akkora nagy szar a cigókérdés, mint a politika. Bárhonnét nézzük, állunk neki, nem fog változni semmi, de soha semmi...
Nem a normális dolgozó családokról beszélek, hanem az agyatlan 20 éves korára 4 gyerekkel mászkáló cigányokról.
ebben az a hiba hogy akkor egy 3-4 gyerekes rendesen dolgozó család is megszívná, nem is kicsit
mostanában elég sok helyen nem nagyon akarnak minimálbértől többet fizetni, ennek adója 20 ezer felé lehet
25év alatt rendet lehetne tenni! Amelyik nem tanul normálisan az drótkerítésekkel és őrtornyokkal körülvett tanító táborokba zárni. A semmire, a társadalom nyakára 5-8 gyereket gyártókat is rá lehetne szoktatni a rendre. Egy gyereknél dupla családi pótlék két gyereknél szimpla háromnál semmi. És akkor kap bármit is ha az adójából le tudja vonni. De akkor az egeket verné a liberálisok nyála. na amelyik visít ahhoz betelepíteni társbérletbe egy ilyen 6-8 rajkós "kiccsaládot" és szeresse őket! Pillanatok alatt rend lenne!
leölés helyett be kellene őket tanítani a melóba és utána ők tartanának el minket
voltak idők amikor ez sikerült más népcsoportokkal
valamelyik "megarákba" nyugodtan jelentkezhetne a kicsiork
Az ilyenekre miért nem lehet kiváltani a vadászengedélyt!?

http://youtu.be/KU-yM3rF6MQ