add el a gépet aztán idd el az árát
telepítsd fel mégegszer a vindózot aztán ne tegyél rá semmi kacatot
amúgy megnéztem az explorer10 tényleg nem fasza se hangerő se idő se semmi
na de ki használ explorert a win98 után? nekem már az xp-s gépem is rókás volt abból is a 3.6 volt a legjobb
ezt a fless genyát is letöltöttem minden maradt a régiben. Gyakorlatilag olyan mintha a jutubos videóról hiányozna alulról egy tálca a kezelőszervekkel
nem megy nekem ez se
Megnyomom a print szkrínt, bejön valami ízi kapture menedzser, akkor tudok így vágni a képernyőből egy darabot majd vissza tudom helyezni a vágólapra
De az, hogy kerül ide a fórumra azt nem tudom, mert nem kérdezi, hogy hova mentse így hogy tallózom ide be
start menü aztán ha nem látod a képmetszőt akkor beírod és megjelenik egy listán
a print felirat meg ott szokott lenni a betű és a szám billentyűk közti 6os csoport feletti 3 gomb egyikén
Print Screen gomb a Power gomb alatt felülről a második sor ezt ha megnyomod akkor tudsz az asztalodról képet csinálni de nem arról amin a monitor van! hanem magáról a képernyőről. Ezután start menü ird be a keresőbe a paint szót, majd Enter gomb! A bal felső sarokban találod fájl beillesztése.
ez úgy probáld mintha egy 5 évesnek magyaráznád
A 8-10 évesek számításteknikai nyelvén már én nem értek.
Mi az a képmetccő, vagy hol van az a RrtPcr gomb mer a klavi itt nem látom sehol
mert a felesleges fájlokat törli a gépedről, amik foglalják a helyet a vinyódon, és lassítják a géped úgy állítsd be, hogy mentés nélkül végezze a tisztítást, és ne kérdezzen rá többé mert felesleges mindig bejelölni
na ezt letöltöttem elindítottam run clearra nyomtam gondolom erre kellett, most megy egy ilyen ződ csik felül. na kiírta hogy klined komplett . elindítottam mégegyszer most kírta, hogy 0 bájt. Már csak azt nem tudom ez nekem miért jó?
telepítsd fel mégegszer a vindózot aztán ne tegyél rá semmi kacatot
amúgy megnéztem az explorer10 tényleg nem fasza se hangerő se idő se semmi
na de ki használ explorert a win98 után? nekem már az xp-s gépem is rókás volt abból is a 3.6 volt a legjobb
Megnyomom a print szkrínt, bejön valami ízi kapture menedzser, akkor tudok így vágni a képernyőből egy darabot majd vissza tudom helyezni a vágólapra
De az, hogy kerül ide a fórumra azt nem tudom, mert nem kérdezi, hogy hova mentse így hogy tallózom ide be
http://indavideo.hu/video/Nem_...
nevetel
olvasás sem megy?
amikor telepíted ne legyen a böngésző megnyitva
Addig is pihenjetek meg el ne szakadjon a cérna
a print felirat meg ott szokott lenni a betű és a szám billentyűk közti 6os csoport feletti 3 gomb egyikén
analyze vagy run cleaner
A 8-10 évesek számításteknikai nyelvén már én nem értek.
Mi az a képmetccő, vagy hol van az a RrtPcr gomb mer a klavi itt nem látom sehol