Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van mikor a róka nem válaszol....
add el a gépet aztán idd el az árát
telepítsd fel mégegszer a vindózot aztán ne tegyél rá semmi kacatot
amúgy megnéztem az explorer10 tényleg nem fasza se hangerő se idő se semmi
na de ki használ explorert a win98 után? nekem már az xp-s gépem is rókás volt abból is a 3.6 volt a legjobb
ami így linként jön be mint amit raktál az indevideó az berak a saját oldalra ott minden hepi
ezt a fless genyát is letöltöttem minden maradt a régiben. Gyakorlatilag olyan mintha a jutubos videóról hiányozna alulról egy tálca a kezelőszervekkel
nem megy nekem ez se
Megnyomom a print szkrínt, bejön valami ízi kapture menedzser, akkor tudok így vágni a képernyőből egy darabot majd vissza tudom helyezni a vágólapra
De az, hogy kerül ide a fórumra azt nem tudom, mert nem kérdezi, hogy hova mentse így hogy tallózom ide be
ragd fel a szemüveged te geci és kérdezd meg a nemrégszületett lurkódat hogy kell ezt
baszki
olvasás sem megy?

amikor telepíted ne legyen a böngésző megnyitva
na ezeket már csak munka után próbálom srácok
Addig is pihenjetek meg el ne szakadjon a cérna
Nos én itt akadtam meg ennyit tudok
A fürdőbe!
start menü aztán ha nem látod a képmetszőt akkor beírod és megjelenik egy listán
a print felirat meg ott szokott lenni a betű és a szám billentyűk közti 6os csoport feletti 3 gomb egyikén
Print Screen gomb a Power gomb alatt felülről a második sor ezt ha megnyomod akkor tudsz az asztalodról képet csinálni de nem arról amin a monitor van! hanem magáról a képernyőről. Ezután start menü ird be a keresőbe a paint szót, majd Enter gomb! A bal felső sarokban találod fájl beillesztése.
amennyit oda kell anyit tudok
analyze vagy run cleaner
ez úgy probáld mintha egy 5 évesnek magyaráznád
A 8-10 évesek számításteknikai nyelvén már én nem értek.
Mi az a képmetccő, vagy hol van az a RrtPcr gomb mer a klavi itt nem látom sehol
én inkább újratelepítem ezek a szarok helyett a vindózot, sokkal jobb lesz mint ezektől a tákolásoktól
dolgozz keveset, nem ér baleset
mondjuk telepítéskor megadhattad volna neki a magyarszkíj nyelvet... de ha te tudol külföldiül akkor no problem
na akkó csinálok most egy kikapcsolást amikor megyek melózni
mert a felesleges fájlokat törli a gépedről, amik foglalják a helyet a vinyódon, és lassítják a géped úgy állítsd be, hogy mentés nélkül végezze a tisztítást, és ne kérdezzen rá többé mert felesleges mindig bejelölni
na főket ez az idióta bogyesz is majd oszza az észt
na ezt letöltöttem elindítottam run clearra nyomtam gondolom erre kellett, most megy egy ilyen ződ csik felül. na kiírta hogy klined komplett . elindítottam mégegyszer most kírta, hogy 0 bájt. Már csak azt nem tudom ez nekem miért jó?