Én már rég óta használom ezt a terméket 2011 03.27-én az első véleményíró én voltam az oldalon. Ezek baromi ütős cuccok. Mivel nem eszek állandóan csípősset( mert annak még kifelé is útja van )így egy fiola nekem 2 évig elég
Szerintem tutkó lehetne vele őlni is. Kínozni mindenképpen
kapszaicin kivonat. nagyjából 15millió egység az erőssége. hozzávetésnek a magyar erőspaprika kb 25ezer egység, de még a legcsípősebb habanero is 350ezer körül van. véleményem szerint a nemnormális kategóriába tartozik, aki ilyen tesz a kajába, paprika helyett, mert még íze sincs. ráadásul nem is kétszer csíp, csak egyszer, de azt folyamatosan.
sógor szerzett valami ütős anyagot egyszer
egy bográcsnyi halászlébe 3 csepp és már ehetetlen volt számomra
az állítólag már akkor mart volna ha a kézre cseppen
Ez gyenge... Az a szósz alapból nem valami erős; én a szemébe nyomtam volna pohárból. Utána jöhet a vodkás szemmosás, a fürdőszobába vezető út meg fel lett volna szórva átlátszó üvegcseréppel. Aztán már csak a hideg-meleg vezetéket kell megcserélni (természetesen cseppentés előtt jól kiengedve, felforrósítva), és máris nem lett volna ilyen amatőr...
én azért lezúztam volna egyet a leánynak
persze csak ha igaziból történt volna
ez is kegyetlen: https://www.youtube.com/watch?...
bár én röhögtem volna a csajon
a székely lány meséli otthon,hogy hazafelé a vonaton nem volt hely,de egy agronómus az ölébe ültette...
-honnan tudod,hogy agronómus volt?kérdezte az anyja.
-hát mert egy nagy cső kukorica volt a zsebében
Szerintem tutkó lehetne vele őlni is. Kínozni mindenképpen