Egy férfi sétál egy vidéki város főutcáján egy éttermet keresve. Megpillant egy éttermet "Bármit Kívánhatsz" néven. Van egy tábla az ablakban a következő ígérettel: "Mi elkészítünk bármilyen tálat kívánságod szerint. Ha nem tudjuk teljesíteni, mi fizetünk tízezer forintot." Gondolván, ilyen esélyt nem szabad elmulasztani, bemegy. Jön a pincérnő és felveszi a rendelést:
- Kérnék sült elefántbordát rozskenyérrel és majonézzel.
A pincérnő szemrebbenés nélkül elmegy. Néhány perc mulva iszonyú edénycsörömpölés, kiabálás és üvöltözés hallatszik a konyhából. Kinyílik a konyhaajtó és a tulajdonos dühtől eltorzult arccal kirohan. Ledob tízezer forintot az asztalra és üvöltve mondja:
- Nem tudom elhinni... tíz éve csinálom ezt az üzletet, és ez az első alkalom, hogy kifogytunk a rozskenyérből!
A nagyságos asszony kocsikázásra készül, de olyan szerencsétlenül száll fel a lovaskocsira, hogy hanyatt esik, és a szoknyája a nyakába borul.
Mondja a kocsisnak: -Látja, Jóska, mekkora pechem van!
Erre a kocsis: -Látom látom, csak mi itt vidéken pinának hívjuk!
Diszkrétfiú Creative Commons License 2014.05.19 0 0 700
Tisztelt Hölgyek! Súlyosan elhízott 29 éves fiú vagyok. A szex nem igazán megy. Illetve nagyon nem. Legjobb amit kaphatok, hogy csinos, természetes nők levetkőznek előttem és én eközben segítek magamon. És ennyi. A lényeg a természetes nő fogalmán van. Tehát nem prostit szeretnék, az úgy nem vonz, hanem olyan lányokat, hölgyeket, családanyákat, stb., akiknek pénzre van szükségük és megbíznak egy őszinte, diszkrét fiúban, azaz bennem. Akár rendszeresen fizetek érte és garantálom a teljes diszkréciót. A szükség nagy úr. Szóval nem érek hozzád, neked sem kell hozzám, csak meztelenség és kész. Pár perc és kész. Nézzétek meg a mellékelt képet, amit itt találtam a fórumban! Természetes nő, nem prosti és levetkőzött. Valami ilyesmire vágyom. És megfizetem, teljes diszkréció mellett. Komárom-Esztergom megyében élek, innen várom azok jelentkezését a diszkrecio12@gmail.com címre, akiknek pénzre van szükségük és diszkréciót várnak el. Korhoz nincs kötve a dolog, lényeg hogy csinos légy, nőies és a fenti kritériumoknak megfelelj. Tehát Komárom-Esztergom megye és diszkrecio12@gmail.com. Köszönöm!
-Először is a körülmetélést....