Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Férj egy pár órai horgászat után úgy dönt, hogy kiköt a csónakjával, és pihen egy kicsit. A feleség ekkor úgy dönt, hogy elviszi a csónakot egy kicsit, és majd olvasgat a tó közepén. Be is indítja a motort, behajózik, és lehorgonyoz. Nem sokkal később megjelenik a horgászellenőr.
- Hölgyem! A tónak ezen a részen tilos a horgászat!
- De kérem, én nem horgászok, hanem olvasok!
- Igen, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti!
- De mondom, hogy olvasok!
- Ha nem megy máshova, föl kell hogy írjam!
- Olvasásért?
- Nem, hanem mert tiltott területen horgászik! Most lehet, hogy olvas, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és bármikor elkezdheti!
- Jó, de én meg akkor följelentem szexuális zaklatásért!
- De hisz magához sem értem! Nem is csináltam semmit!
- De minden eszköze megvan, és bármikor elkezdheti!
- További szép napot Hölgyem! - és ezzel továbbállt. Tanulság: soha ne vitatkozz olyan nővel, aki olvas, mert az valószínű gondolkodni is tud!
az öreg székelynél megtalálják a fináncok az üstöt.
-na bácsikám,most megbüntetjük illegális pálinkafőzésért!
-nem főztem pálinkát....
-de szerszám megvan hozzá!
-akkor büntessenek meg erőszakos közösülésért is....ahhoz is megvan a szerszámom...
Az hogy lehetséges? Egy csomó halra nincs is tilalmi időszak.
Helyeslem!
horgászat közben lehet nálad több bot akár felcsalizva is szóval ebben az esetben nincs bünti
de ha tilalom van akkor jó eséllyel nem csak levegőzni viszi a botokat.
ezért dobáltuk be mindig a vízbe
nincs bot nincs bünti
egy botom még mindig a dvcs-ben van, nem lett meg
vagy amiatt, ha az egyik kezedben a fűrész mennyi fát tucc elvinni a másikban Jobb ha jön a tezsvír is több kéz többet fog
lehet csak fel akar vágni az új horgászcuccaival
természetesen.
aki fűrésszel jár az erdőben, simán büntethető. aki fűrésszel megy erdőbe vagy fát lopott, vagy lopni fog. aki ezt nem látja be az nem is akarja.
a horgászathoz nem értek, de gyanítom ott is ugyanez van. aki bottal megy ki, az nem csak sörözni megy
ezt a fűrészes dolgot a cigók is is eljátszották nem egyszer egyik vitte a fűrészt a másik a fát
gondolom emiatt van
Ha volna egy varázspálcám az ilyen gittegyleteket mint parkolótársaságok ez az artícius és kistestvrei egy suhintással eltüntetném
hát sok ilyen van. Pl. ha állami horgászkezelésű vizen tilalmi időben sétálgacc horgászatra alkalmas eszközzel a kezedben akkor megbüntetnek úgy mintha ha tilalmi időben pecáztál volna. MERT hiába mondod, hogy nem pecáztál, de pecázhattál is volna. Az erdő ugyanez. ha kimégy sétálni egy állami erdészetbe (jogod van hozzá) egy motorfűrésszel a kezedben mert mondjuk meg akarod szellőztetni a stilt, fatolvajként eljárást indítanak, ha nem találnak nálad fát viszont meg is szüntetik az eljárást. (PATT) Vagy amikor a tüntetők tojásdobálással fejezték ki nemtetszésüket az adott párt iránt akkor bevezették azt, hogy aki tüntetésre jár és van nála tojás vagy bármi ami megzavarhatja a békés tüntetést feljelentik még ha hozzá se hajította azt senkihez BRavó krisztax
Ekkor volt valaki aki azt mondta, hogy engem meg akkor vigyenek be nemi erőszakért, mert megvan hozzá a szerszám a gatyában
Jó lesz, ha behúzod a füled, és különösen a farkad, mert perbe fognak nemi erőszakért! Igaz nem tetted, de van farkad és adott a lehetőség! Tiszta ""jogállami"" döntés lenne! És akkor a bankrablást még nem is említettem! Ezek a férgek egy rohadék pénzbehajtó jude horda! Csak azt teszik amihez értenek!
ez is vicc kategória: http://index.hu/kultur/zene/20...
ő lehet az
Pasi evolúció

14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm...

16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el...

A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetődzött.

25 éves koromra találtam egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta őt lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem...

28 évesen találkoztam egy izgalmas nővel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, soha sem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni...

31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tőlem és mindenemet elvitte...

Most 40 éves vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek jó nagy mellei vannak...
- Kérem, asszonyom, én telefonáltam délután az albérleti hirdetése miatt.
- Jöjjön be, kérem, nézzen körül és válasszon a szobák közül.
- Ó, kedves asszonyom, nekem egy szűk lyuk is megteszi.
- Kislányom, gyere be, az úr téged keres!
nem beteg a gyerek?