ha már vicc topic:
a nikotin meg a azbeszt mennek a tengerparton és ébresztgetik a kis rákokat.....felkelni!...felkelni!
-mi van?mit akartok?
-mi vagyunk a rákkeltők!
rám is meresztgetik a szemeket hogy még semmi gyógyszert nem eszek
bár szoktam néha fejfájós lenni, leginkább amikor nyáron izmozunk a motorral
aztán este vagy gyors 3 sör vagy egy quarelin a megoldás
ilyen ábrát lehetne csinálni még,csak sokkal nagyobb méretben.... na abba talán beleférne a sok balfasz gyógyszernek a neve,amit a mégtöbb balfasz napi rendszerességgel fogyaszt... és erre a reklámok 2percenként figyelmeztetik,ha netán elfelejtené
Igen. Azért tologatja magát az ülésben is, hogy a kuplungnak segítsen. Egyébként ez így nézve vicces, de mikor egy ilyen szerencsétlen lelép a kuplungról éles szituációban, akkor hamar átcsap horrorba. Lásd. az alábbi videó első akcióját : https://www.youtube.com/watch?...
Ott 1halál borítékolható, mert a fején átment a kerék. A másiknak kérdéses, hogy a lépcső és a kocsi alja mennyire gyötörte meg a koponyáját, de annak sem adok 50-50% a felépülésre.
basszus fizikai képtelenség volt ahogy ez ment ment több tíz métert úgy hogy már rég fel kellett volna dőlnie. mint én múltkor kocsmából hazafele menet
Ő meg, csak azért pörgeti a motort, hogy a szervó jobban, rá tudjon segíteni a kormányra.
No meg az oktatója a hibás. Mivel nem árulta el neki, hogy a gázpedálnak nem csak két állása van.
No és használt kocsi vásárláskor vadásszunk az idős hölgy tulajdonostól, hirdetésre.
Viszont baleset esetén azt is büntetni kéne aki jogsit adott neki.
amióta eszem tudom, azóta iszik. 20 éve biztos
a nikotin meg a azbeszt mennek a tengerparton és ébresztgetik a kis rákokat.....felkelni!...felkelni!
-mi van?mit akartok?
-mi vagyunk a rákkeltők!
nekem is volt huszonéves ismerős aki elpatkolt "rákban" pedig semmi oka sem volt rá
és elég sok el is patkol 60 éves kor előtt
bár szoktam néha fejfájós lenni, leginkább amikor nyáron izmozunk a motorral
aztán este vagy gyors 3 sör vagy egy quarelin a megoldás
https://www.youtube.com/watch?...
Ott 1halál borítékolható, mert a fején átment a kerék. A másiknak kérdéses, hogy a lépcső és a kocsi alja mennyire gyötörte meg a koponyáját, de annak sem adok 50-50% a felépülésre.
De lehet, hogy csak rossz íven vette a kanyart
No meg az oktatója a hibás. Mivel nem árulta el neki, hogy a gázpedálnak nem csak két állása van.
No és használt kocsi vásárláskor vadásszunk az idős hölgy tulajdonostól, hirdetésre.
Viszont baleset esetén azt is büntetni kéne aki jogsit adott neki.