Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fehér holló is van egy-kettő
A szarul vezető nő?....momkhana : link
egyik ismerős már 65 is elmúlt. tavalyi bora már elfogyott, mert napi 5 liter az adagja.
amióta eszem tudom, azóta iszik. 20 éve biztos
ha már vicc topic:
a nikotin meg a azbeszt mennek a tengerparton és ébresztgetik a kis rákokat.....felkelni!...felkelni!
-mi van?mit akartok?
-mi vagyunk a rákkeltők!
az extrém eseteket kivehetjük a számításból
nekem is volt huszonéves ismerős aki elpatkolt "rákban" pedig semmi oka sem volt rá
nekem volt egy ismerősöm...nem ivott alkoholt,nem dohányzott,nem drogozott,nem nőzött....mégis meghalt 6hónapos korában....
ismerek sok rendszeres alkoholfogyasztót de egyik sem olyan egészséges...
és elég sok el is patkol 60 éves kor előtt
Pl: Unicum, "vadászmester", vörösbor, törkölypálinka, stb stb....!
rám is meresztgetik a szemeket hogy még semmi gyógyszert nem eszek
bár szoktam néha fejfájós lenni, leginkább amikor nyáron izmozunk a motorral
aztán este vagy gyors 3 sör vagy egy quarelin a megoldás
ilyen ábrát lehetne csinálni még,csak sokkal nagyobb méretben.... na abba talán beleférne a sok balfasz gyógyszernek a neve,amit a mégtöbb balfasz napi rendszerességgel fogyaszt... és erre a reklámok 2percenként figyelmeztetik,ha netán elfelejtené
azért a "hit" ereje nem lebecsülendő
Aki le szeretné koptatni a "tipikus" ismerőseit, az küldje el nekik ezt.
Ez az igazi katasztrófa nem a közlekedési baleset.
Igen. Azért tologatja magát az ülésben is, hogy a kuplungnak segítsen. Egyébként ez így nézve vicces, de mikor egy ilyen szerencsétlen lelép a kuplungról éles szituációban, akkor hamar átcsap horrorba. Lásd. az alábbi videó első akcióját :
https://www.youtube.com/watch?...
Ott 1halál borítékolható, mert a fején átment a kerék. A másiknak kérdéses, hogy a lépcső és a kocsi alja mennyire gyötörte meg a koponyáját, de annak sem adok 50-50% a felépülésre.
na kérem amilyen itt a közlekedési morál, tuti nem ruháztak be több100millát traPiFaxra
a helyi mérnök nem jó számolta ki a súlypontot
De lehet, hogy csak rossz íven vette a kanyart
az indexel balanszírozott
basszus fizikai képtelenség volt ahogy ez ment ment több tíz métert úgy hogy már rég fel kellett volna dőlnie. mint én múltkor kocsmából hazafele menet
amelyik a tetején csimpaszkodott majdnem megfogta....
Csak feldőlt. És hogy örültek neki...
Ő meg, csak azért pörgeti a motort, hogy a szervó jobban, rá tudjon segíteni a kormányra.
No meg az oktatója a hibás. Mivel nem árulta el neki, hogy a gázpedálnak nem csak két állása van.
No és használt kocsi vásárláskor vadásszunk az idős hölgy tulajdonostól, hirdetésre.
Viszont baleset esetén azt is büntetni kéne aki jogsit adott neki.
Csak gyakorolt. S a kamerának játszott.
Borzacskó... 1ik nap láttam egy idős mamikát tanuló autóban, na gondoltam magamban remélem nem fog majd kikanyarodni elém 1x...