Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van nektek egy atomvillanással felérő nóta

http://youtu.be/oNiqVOmZ5wc
a zene pont erre van kitalálva az nem komolyból van ám
Viszont itt alant amit belinkeltem v zolikát az halálosan komolyan gondolta, hogy ő zenész énekes
Tíz perccel az után, hogy már nagyon elfáradtam elkezdenék gondolkodni azon, hogy esetleg nem rugdosom ezeket tovább.
most megnéztem a Budapest című számát is tehát én ezekre mondom azt, hogy annyira szar, hogy szinte jó
tudom hogy mi lenne
én a zenére értettem, a sorozat a nagy király
Amit a klassz efem kapott fel az év eleje körül szerintem ez a vézolikás a csúcs Ez legalább frankón a nyarat idézi
johnny Gold, azaz Arany János az nem ezalatt van
az egy sorozat 10 vagy 12 részből áll és szánékos kifigurázása annak, hogy csináljunk valakiből sztárt. Az egy qrva jó sorozat szartam-hugyosztam tőle. Mikor párizsról énekel velencébe meg ilyenekkel van tele beszarás
végülis én ezt cigányzeneként értelmezem, pedig diszkózene. és angol nyelven éneklik, bár nemtud a tag angolul mi ez a zűrzavar?
ajajaj
én azt mondom hogy a zene legalja a johnny gold
ami ez alatt van (mint amit linkeltél) az nem zene
az valami egész más
bár
románoknál tuti befutó lenne
na várjatokmár. az ilyeneknek tolják a kommenteket alul hogy jól csinálja hajrá stb...
Baszki..... ez még szarabb mint a bikicsunáj.
Ilyet csinálni azt ki rakni,hogy mindenki lássa
Érik a füge
Aztakurva
baszki kár azért finom pálinkáért amit majdnem kiraktam
mert ez ugye hányás és viccnek is erős
gyerünk csalaad kifele, klippöt forgatunk.

http://youtu.be/O_mAgs31tqI
ezek nagyon betegek van 8 része nézzétek meg
Kocsmában beszélget két haver
- Azt hiszem meghalt a feleségem
- Miből gondolod?
-Az ágyban ugyanolyan de gyűlik a mostalan
a sörös a legjobb
http://youtu.be/1gisYs8jCjo
Baba született székelyéknél. Pár év eltelik, a gyerek szépen halad: jár, mosolyog, játszik. Egyetlen baj, hogy beszélnie is kellene már, de az csak nem szólal meg. Betölti a hat éves kort, de semmi.
Aggódnak a szülők, orvoshoz is viszik. Az mindent rendben talál, a némaság oka számára is titok.
Az idő múlik, végül is a szülők beletörődnek. Ha nem beszél, hát nem beszél, csakis az ő fiacskájuk.
Valahol a gyerek 14. születésnapja körül ebédelni ül össze a család. A tányérokban gőzölög a húsleves.
Egyszer csak megszólal a gyerek:
- Sót!
Az egész család meglepődik.
- Jajj, de boldog vagyok! - szól az anyja. - Te beszélsz fiam?
- Beszélök.
- Hát az isten szerelmére, eddig mér nem mondtál semmit?
- Eddig ölég sós vót a leves.
Megy a székely a fiával horgászni. Kieveznek a csónakkal, belógatják a csalit, majd leülnek. Egy félóra múlva megkérdi a gyerek: - Édesapám, miért lebeg a csónak a víz tetején?
- Azt én nem tudom - mondja az öreg.
Eltelik egy újabb félóra.
- Édesapám, a halak hogyan tudnak levegőt venni a víz alatt? - kérdi ismét a gyerek.
- Hát azt én nem tudom - feleli az öreg.
Kis idő múlva:
- Édesapám, miért kék az ég? - kérdi a gyerek.
- Azt nem tudom - mondja újra az öreg.
- És édesapám, nem baj, hogy ilyen sokat kérdezek?
- Nem baj, kérdezz fiam, hogy okosodj.
A végén még rátett egy lapáttal!
én igazságos bíró lettem volna. adtam volna mind a kettőnek a lapátból