Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami olyasmi volt írva a cikkbe, hogy túlzottan elszaporodtak, rengeteg a vadkár és egyesével nem elég hatékony a kilövésük

Küldenék egy pár helyi vadászt oda, azok megaprítanák az állományt
Jó párnak csak azért van plusz hűtőládája a pincébe mert olyan becsületes vadász
Ez nem vicces.
Bizonyára annyira bénák, hogy egy jó helyre és célzott lövéssel képtelen elejteni a vadat.
Így meg sok használható nem maradt belőlük.
Barmok
https://www.youtube.com/watch?...
Robbanószerrel vaddisznóra
Nem is az amcsik lennének
valami fagyálós cucc lehet abban az izében
Egy úriembert a villamoson megszólít egy jóképű srác:
- Megkeféltem a feleséged! - majd továbbáll.
Ez megismétlődik az elkövetkező három napon is. A lassan idegessé váló
férfi elmeséli a történteket a feleségének.
- Ugyan már! Csak ugratni akar valaki! - mondja az asszony....
Másnap a villamoson ismét megjelenik a fiatalember:
- Mi van öregem? Panaszkodunk, panaszkodunk?
Teljesen normális, hétköznapi ember
emu tenyésztős oldalon az egyik tenyésztő írta:

"Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy az emum pár napja megsérült sajna megijedted a szomszéd rotációskapa hangjától és neki futót a nagy körtefánknak ami a kifutójuk közepén van és hát sántikál szegény mit csináljak?"

körtefának baszki még jó hogy nem csapott ki egy villanyoszlopot
én meg a viccet nem Neked írtam,nem is volt előzmény lehetett volna Pista bácsi is... de ez tényleg1vicc volt,tegnap mondta a kollégám
Annyit egy IFA-ra sem szabad rakni!
látom. bocsi.
ako visszaszívtam amit írtam
jelen esetben olyan 14-15 tonna fa volt rajta.
a baleset után készült képen csak a rakomány fele van fent kb, mert a többi leborult az útra, és onnan meg el kellett takarítani...
Egyébként azt a választ nem Neked írtam, hanem a Sálgótárjóni motorosnak. Ha a "válasz"-ra kattintasz, akkor látod!
Az alváz nem "U"-vasból van hanem pl 6 mm vastag lemezből vágják- hajlítják és "rugalmasra" hegesztik, hogy mozogni tudjon . Normál terhelésnél. Nem lehet az égig pakolni.
erdész, facsemete termelő vagyok
kamionokhoz nem értek
Akkor kellett volna "rugózni" szegénynek . Nem jött össze nekijje! Elhajolta magát.
Nem te raktad meg azt pótot?! Mert a hozzáállásodból ezt tételezem fel.