Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg mondta " faszomat hát " ,
edző
milyen ember már aki az ilyen rongylábúakat elvállal
futni nem tudnak, passzolni nem tudnak, csak a kurva nagy egojukat terelgetik
Amikor behallatszik elő közvetítésbe a edzői utasítás ,
http://youtu.be/DPT-tHEd28c
hajdanán sokat voltunk mi is haver főnöke versenyzett(hajdanán ő volt a navigátora) aztán hivatalosan azt néztük. már ha láttunk
utána megkomolyodtunk és csak szervizelni mentünk(eleinte érdekelt ez is, láttunk pár olyan csodát amit tuti jézustól tanultak el), a nézés elmaradt, meg a végén szar is lett ha már az út szélétől fél méterre voltál neadjisten a szalaghoz hozzáértél már pattogtak
mit is ér az az elfoglaltság amibe az ember nem dögölhet bele.....
Régebben a 90-es évek elején közepén még a haverokkal eljártunk a Magyar bajnokság több futamára szurkolni Rangának (R.I.P) + az ifjú Tóth-nak. De jó volt közvetlen az út mellől...
nem érted a rally nézésének a lényegét, csak a nyulak vannak a belső íven
van amikor előtte állnak az úton aztán ahogy halad felé csak az utolsó pillanatban áll félre az igazi fanatikus
rendező.......amióta a biztonság a fontos alig vannak a versenyeken
és észre se veszik mekkora gáz van. 2 ember szinte megse moccant az ülők közül.
amúgy szép mutatvány. szerintem javítható az autó
Azok tényleg! Ostoba rendezők meg nem szóltak külső ívre nem állunk ülünk egyéb...
Két alkoholista elmegy kempingezni. Mondja az egyik:
- Én hoztam magammal egy üveg pálinkát, hogy ha véletlenül megszúrna minket egy rozsdás szög, legyen mivel fertőtleníteni. Te mit hoztál?
- Két rozsdás szöget.
Megoldás?
2 motoros lakik a házban
0:23-nál nem gyengén oldalbaveri
Az orvos kimegy a beteghez:
- Úgy hallottam, hogy ön bedilizett. Hogy történt?
- Hát este elmentem egy asszonyhoz, de időközben hazaért a férje. Én kirohantam az erkélyre, át a korláton. Ott megkapaszkodtam.
- És akkor dilizett be?
- Nem. Hanem jött a férj és kalapáccsal össze-vissza verte a kezemet, de én nem engedtem el a korlátot.
- Na és akkor dilizett be?
- Nem. Hanem hozott a férj egy kést és össze-vissza vagdosta a karomat, ordítottam a fájdalomtól, de nem engedtem el a korlátot.
- Nem. Akkor megjelent a férj egy vödör sóval és behintette a véres kezeimet vele. Én ordítottam, de nem engedtem el a korlátot.
- Nem, hanem reggel, amikor megláttam, hogy a földszinten vagyunk.
hátizsák rendszámtartó zsebbel...