Sose értettem, hogy ülhet hátul úgy valaki, hogy elől van mind a két rendőr. Egy üljön vele hátul és figyel rá.
1 másodperc alatt nyakát megragadja akármelyiknek, stukkerért odanyúl és lehetne még sorolni mennyi olyan dolgot tud csinálni, hogy ott maradnak mind....
Pszichológusnál:
-Doktor úr!Én egy konzervgyárban dogozom és folyton azon jár az agyam,hogy a farkam beleteszem az uborkaszeletelőbe....
-Szedje ezt a gyógyszert és jöjjön vissza pár nap múlva!
néhány nap múlva...
-Doktor úr,én mégis beletettem a farkam az uborkaszeletelőbe!
-Úristen!És mi történt?
-Kaptam egy fegyelmit,az uborkaszeletelő kolléganőt meg kirúgták.
Házaspár a jövőről elmélkedik:
- Mit tennél, ha én váratlanul meghalnék? - kérdi a férj.
- Ez nehéz kérdés... - gondolkodik el a feleség. - Azt hiszem, újra kellene gondolnom a lehetőségeket. Itt ez a nagy ház, nehezen tudnám fizetni a rezsit, meg a banknak a részleteket, ezért szerintem kiadnék 3 szobát három özvegy nőnek, vagy diáklánynak. És te mit csinálnál, ha én halnék meg?
A férj is elgondolkodik:
- Hmmm... Azt hiszem, ugyanezt!
jaj
3.14-nél nem alap dolgot úszott meg a motoros!
http://youtu.be/zP6Y2AktKic
http://coub.com/view/3pff6
másik 2 képen meg az előző foxink
az enyémet nem sok minden tudja űberelmi az képes volt úgy aludni hogy a feje lelógott a teraszról
vagy pl így:
1 másodperc alatt nyakát megragadja akármelyiknek, stukkerért odanyúl és lehetne még sorolni mennyi olyan dolgot tud csinálni, hogy ott maradnak mind....
Vass Lajos
polgármester
-Doktor úr!Én egy konzervgyárban dogozom és folyton azon jár az agyam,hogy a farkam beleteszem az uborkaszeletelőbe....
-Szedje ezt a gyógyszert és jöjjön vissza pár nap múlva!
néhány nap múlva...
-Doktor úr,én mégis beletettem a farkam az uborkaszeletelőbe!
-Úristen!És mi történt?
-Kaptam egy fegyelmit,az uborkaszeletelő kolléganőt meg kirúgták.
Házaspár a jövőről elmélkedik:
- Mit tennél, ha én váratlanul meghalnék? - kérdi a férj.
- Ez nehéz kérdés... - gondolkodik el a feleség. - Azt hiszem, újra kellene gondolnom a lehetőségeket. Itt ez a nagy ház, nehezen tudnám fizetni a rezsit, meg a banknak a részleteket, ezért szerintem kiadnék 3 szobát három özvegy nőnek, vagy diáklánynak. És te mit csinálnál, ha én halnék meg?
A férj is elgondolkodik:
- Hmmm... Azt hiszem, ugyanezt!
Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC ajtó melyik oldalán várakozol...