Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kínában járt kollégák mesélték, hogyha ott vkit elütnek, akkor visszatolat és még egyszer átmennek rajta, mert a rokkantnak életjáradékot kell fizetni. Csak más dolog hallani és látni a dolgokat. DURVA
eléggé leakadtam rajta.
semmi sajnálat sincs bennük. állatok
mostanában bótolok keletiekkel...teljesen másként gondolkodnak, nem kell meglepődni
1:56-nál milyen rendes a fószer még a visszapillantót megigazítja
Az utolsó jelenet meg szánalmas.....
Ideális utasülés női utasoknak.
Ez a cikk semmi a hozzászólások között találtam, itt épp egy csimpáz tanítgatja mélytorkozni a békát
Mai fiatalság
Intelligencia és kultúra
Brutális megoldás

Bemegy egy arab a szervizbe, hogy elromlott a tevéje.
- Mi baja - kérdezi a szervizes.
- Nem megy.
- Semmi gond. Állítsa a kettes aknára!
Odaállítja. Az aknából kinyúl két féltéglát tartó kéz, összecsapja a teve tökét. A teve mint a villám balra el.
- Az anyját! - ámuldozik az arab. - De van egy kis baj! Hogy érem utol?
- Semmi gond! Álljon az egyes aknára!

ebben az esetben tegyél kivételt,érdemes
moziban az elmúlt 5-6 év alatt 1-2x voltam. nem követem a mozifilmeket. és letölteni se szoktam. de már látom hogy hiba
ezt nem mondod komolyan?

hogy nem láttam még ezt a filmet
az, megnéztem már mind a négy részét,vagy ötször,lassan jön az ötödik szarásig röhögés az egész

http://youtu.be/bBT2M_B42wo
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve s**xuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfőn megyek a pénzért...

Hadd adja ha nem kell neki! Csak a sütnivalóval áll hadilábon!
atya isten