A vonaton utazik a francia, az angol, egy madame és az öreg székely. Egyszer csak a vonat beér egy alagútba, mire iszonyatosat fingik a nő. Alagútból kiér a vonat, madame feszeng, de a francia megmenti a helyzetet, pironkodva:
- Elnézést, tegnap sok chilis babot ettem, többet nem fog előfordulni!
Következő alagút, megint iszonyatos recsegve fingás, vonat kiér, most az angol menti a 'menthetőt':
- Elnézést, tegnap valószínű romlott steaket ettem, rossz a gyomrom, többé nem fordul elő!
Megy a vonat tovább, székely papa feláll veszi a pipáját és elindul kifelé a kabinból. Mielőtt kilépne, visszaszól:
- Én most kimegyek pipázni, ha a kis hölgy még egyszer fingana, én voltam!
olvasni se tud rendesen.
azt is lemerném fogadni hogy az előre leírt megfogalmazott beszédje is olyan zavaros hogy nem tud rajta eligazodni (videó végén)
- Elnézést, tegnap sok chilis babot ettem, többet nem fog előfordulni!
Következő alagút, megint iszonyatos recsegve fingás, vonat kiér, most az angol menti a 'menthetőt':
- Elnézést, tegnap valószínű romlott steaket ettem, rossz a gyomrom, többé nem fordul elő!
Megy a vonat tovább, székely papa feláll veszi a pipáját és elindul kifelé a kabinból. Mielőtt kilépne, visszaszól:
- Én most kimegyek pipázni, ha a kis hölgy még egyszer fingana, én voltam!
Van ahol ilyen a polgármester
De ba......meg magát akkor ha többet fog keresni a ebből a süket dumából mint én a munkából
azt is lemerném fogadni hogy az előre leírt megfogalmazott beszédje is olyan zavaros hogy nem tud rajta eligazodni (videó végén)
Egy összefüggő, normális, épp mondatot nem bír kinyögni....
Beszélni sem tud.
De legalább van kin nevetni mindig.
Hülyékből mindig jól álltunk,sajnos!
A másik meg,hogy az iskolákban nem cél,hogy normális "talpraesett" diákokat neveljenek,az nem üzlet... De ez egy hosszabb eszmefuttatás lenne.
kész. kiégtem
http://vimeo.com/108640251
de a videón szereplők azért kitesznek magukért nem kicsit
5 emberből 2 ilyen
6 perc alatt 2 évet öregedtem
ki az az elme roggyant aki ilyent kitalál ?
nem tudom az is vicces lenne szerintük , ha valaki beléjük baszna ? ?
http://youtu.be/oFMsqrG9RWg
ezek szavaznak, én meg xopok miattuk