Ha már ennyire nem viccelünk android alapú operációs rendszer alatt miért nem megy adblock?
Telepítve van és nem szűri a reklámot a bitang.
Pedig küzdök vele mint a gepárd a szavannán.
Nálam paranoiásabb adatmentőt nem ismersz... Aggodalomra semmi ok. De ha bevezetik a netadót akkor b.szhatjuk a felhőt meg az online tárhelyeket.
Ami lényeges megvan 4-5 különböző vinyón különböző helyeken meg legalább két különböző optikai adathordozón ami meg igazán fontos az DAT szalagon is. Azt aztán akkor is vissza lehet olvasni ha a kutya szájából tépted ki és cellux-szal ragasztottad össze. (Próbáltuk!)
egy előnye van a feltöltésnek hogy megmarad
pl nekem pár éve egyik percről a másikra beállt a hdd aztán egy csomó minden ami nem lett kiírva dvd-re elveszett
sőt még az egyik pendrivém is megmakkant szóval az sem életbiztosítás
Nem egy szép látvány, de láttam már sokkal rosszabbat is.
Mentünk bátyámmal egy földúton, és az úton feküdt elöttünk egy macska. Megálltunk, mondtam bátyámnak szálljon ki, nézze meg él-e. Ekkor az elütöttnek hitt macsek felemelte a fejét, és valami hátborzongatóan nézett ki. Azzal a lendülettel bátyám visszaült a kocsiba, mint aki megse nézte a macskát , azt mondta kerüljem ki. Mondom oké. Macsektól 30 méterre volt a célállomás, és mikor kiszálltunk, gondoltam visszamék mégegy pillantást vetek a mozdulni se nagyon tudó csúfságra. De akkorára felszívódott...
Körbenéztem, végülis meglett, az út széli fűbe meghúzódott. Kegyetlen ronda fén fasz macska volt, kb haláltusáját vívta.
Kérdeztem az ott lakó illetőt hogy övéké ez a zombi macska? Azt mondták igen. 2-3 hetente hazamegy, eszik, és félre megy mint aki megy a pusztulatba...
Na mondom én nem szeretnék rosszat álmodni ha legközelebb arramegyek, meg a macskának is jobb ha segítenek rajta... tegyék el lábalól. Azt mondták oké, ígylesz.
Basszus mikor odamentem hozzá, és egy kis botot odadobtam, aztán megint, aztán megint. Vagy 5-6x megdobtam mire reagált rá hogy még él. És hörgött, meg nézett felém (tiszta horror macska volt. megérte volna elvinni a macskát, és eladni a celeb vagyok ments ki innen műsornak)
Szegény Rozoga, nem sokkal lett szebb, mióta Nálad van... Max egy kicsit fehérebb...
Emlékszel, mikor kirándulni voltunk Lovasberény előtt valami Majorban? Basszus, tökre elfelejtettem a nevét. Még a Bence is ott volt. Akkor is majdnem hazavittél 2 macskát. Arról a napról a képeket dobd már át ímélen légyszi.
Bááá, nem újra kell tölteni, hanem manuálisan blokkolni! Ilyenkor az van, hogy nem ismeri fel, hogy az reklám, de ha újratöltöd az oldalt, akkor már más reklámot tölt be, amit felismer, de ettől még az előzőt ugyanúgy nem ismeri.
Ehelyett neg kell neki tanítani, hogy az is reklám, és akkor nem csuklik meg többet. Meg a közösségnek is jót teszel vele.
Szóval hogy kapcsolódjak a cica-kutya témához, az AdBlock-ot is szeretgetni kell, tanítgatni, reklámokkal megetetni kézből, míg végül felnő és szép, erős, kifejlett példányként magától kitöri az összes reklám nyakát, mielőtt még azok szólhatnának.
Nekünk is törpe tacskónk van! Ha fiú, azzal nehezebb lesz, a kutyasuli / ovi tényleg jó dolog. És nagyon nagyon okos a tacskó! Hihetetlen gyorsan tanul és kiismer téged! Semmi nem kell hozzá hogy szófogadó legyen csak rendszer odafigyelés meg az elején egy két hónap tanitgatás! Panelba meg főleg... hova nem megyünk be mit eszünk meg... stb stb! (ha kell pár jótanács, adatlap!)
Gondoltam, ha már tévét egyáltalán nem nézek ~4 éve, akkor kellőképpen elzárkózom a hülye reklámoktól.
(Amúgy hülye vagyok, mert meglepődve konstatáltam, hogy már megint itt villognak a hülye reklámok pedig telepítettem ezt a bigyót... Aztán rájöttem, hogy otthon a laptopomra telepítettem, most meg dolgozom... Minnyá' feldobom ide is. )
Az biztos, már hétszer nekiment az ajtófélfának kedvenc bully-m de az a hülye ajtófélfa még akkor sem akart odébb menni. Nekiment hát nyolcadszorra is. Szeretni való volt de nem egy észlény.
Telepítve van és nem szűri a reklámot a bitang.
Pedig küzdök vele mint a gepárd a szavannán.