Nyugger kandúr már csak néha elvereti magát. De az egereket fogja, mint a gép. Pár napja néztem végig ahogy manccsal megtámasztja a fejét aztán ínnyel fogva (mivel foga tényleg egy sincs) kettétépi Jerry-t.
A Bandi megszelídített cica a Badacsony oldalában lakott, 2 éves körül volt amikor némi parizer segítségével megszelídítettem, három hónapba került mire bejött a házba. Most ragaszkodik mint egy gyerek.
Győnyörű nagy 'beszélgetős' cica.
ha hozzánk bejön egy macska az az első percet sem éli túl
igazándiból nem értem hogy csinálja a kutya de megfogja ráz egyet rajta és a macska nem mozdul többet
utána leteszi és otthagyja
de az egereket is levadássza, le is szoktam baszni hogy ne kúrjon már fel pitbull létére egereket fog
Nem tudom nektek hogy maradnak meg a macskák a portán...
Nekünk max 2-3 évet bírtak, de mondjunk kevesebbet inkább.
Én csak fogyó eszközöknek nevezem őket.
Elütötte az autó, megtépte a szomszéd kutyája, megfogta a róka, patkánymérget evett, lepuffantotta a szomszéd, befogadták máshol és más egyéb nyalánkságok történtek velük
' volt amit szerettem ( kormi) full fekete brutál sárga szemekkel és harapós fajtából jött velem csurira vadászni amint meglátta a légpuskát nálam. Volt, hogy le se esett a fáról a veréb de már a szájában volt.
A Bandinak megvannak a fogai, alig három éves, és majd 8 kiló!
Azok a tépőfogai amik látszanak. Van viszont a Kormi, 'aki' már a 20 éve körül van, na ő szegény már nagyon öreg!
Ezt sem ismertem. Bár általában én nem azért bukom el a már beírt szöveget, mert lefagyott az oldal, vagy akármi, hanem mert elfelejtettem, hogy épp írok, és kilépek.
Gyakran megesik az ilyen. Olyankor mikor rájövök, hogy még nem küldtem el amit írtam, nem vagyok túl boldog... Arra is jó?
sőt olyan kiegészítő is van(ha épp ezt sem ismernéd) ami a beírt karaktereket megjegyzi és ha bármi miatt lefagy-elveszik-stb a beírás akkor elő lehet szedni 2 kattintásra
pl index fórumon sűrűn megesik az ilyen
Akkor ezek szerint te is befogadtad, nagy életművészek ezek a dögök
Ini.
A miénk tacskó keverék de egér, patkány nem marad meg sehol az udvaron. Had fogdossa a tiéd is, ha nincs elég macska