Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nyuszika még:

Nyuszika felhívja a hentest:
- Szia. Van neked disznófüled?
- Természetesen van.
- Hát marhanyelved?
- Az is van.
- És csirkelábad?
- Az is van.
- Húú! Akkor Te nagyon ronda lehetsz.....
A medve halállistát készít.Odamegy hozzzá a farkas és megkérdezi:
-Rajta vagyok a listán?
-Igen, rajta.
Erre a farkas reménykedve megkérdezi:
-De azért elbúcsúzhatok a családomtól?
-El.
Elmegy a farkas, nagy sírás-rívás közepette elbúcsúznak. Nemsokára visszamegy a medvéhez. A medve megfogja a farkast és megöli.
Másnap jön a róka és megkérdezi:
-Rajta vagyok a listán?
-Igen.
A róka is elmegy, elbúcsúzik a családjától. Mikor visszamegy a medve őt is megöli. Harmadnap jön a nyuszi és
megkérdezi:
-Rajta vagyok a listán?
-Igen, rajta.
-Nem lehetne kihúzni?
-De.
wáááá ez nagyon durva:
Nyuszika elmegy az erdőbe gombát szedni. A réten ott fekszik a farkas. A nyuszika nem veszi észre, és meghúzza a farkas faszát?
Másnap a farkas elmeséli a barátainak, hogy milyen jó dolgot csinált vele a nyuszika. Az összes farkas kifekszik. Arra megy a nyuszika, azt mondja:
- Hűűű, mennyi gomba! Még jó hogy hoztam kaszát!!!
Nyuszika sétál az erdőben és találkozik a farkassal. A farkas látja, hogy a nyuszikának új bőrkabátja van, és feszít az új Simsonján. Megkérdi a farkas:
- Honnan van neked erre pénzed nyuszika?
- Nyitottam egy VIZELDÉT farkas.
Másnap megint találkoznak. Nyuszika ül a legujabb BMW-ben. Befarol a farkas elé, majd megkérdi a farkas:
- Honnan van neked erre pénzed nyuszika?
- Nyitottam egy VIZELDÉT farkas.
Harmadnap már nagyon érdekli a farkast, hogy mi is az a VIZELDE, ezért elmegy és megnézi.
Látja, hogy nem más, mint egy doboz, amin van egy lyuk, és ez van felé írva: ITT DUGD BE!!!
A farkas bedugja, érzi, hogy valaki bentről megfogja a faszát. Egyszer csak megszólal egy hang: NA FIZETSZ VAGY LEVÁGOM!
b@szott jó ez Kykee bari!
ez már volt fent, eléggé fake.
Ami egyből feltünik, hogy nem találom a pisztolyt :) nincs rendszáma, pályagumi van rajta, az utas nem vette le a bukósisakot, és kit állit le hogyha az nem is úttest, mert az úttest az 1 méterrel feljebb van.
ezt nézze meg mindenki: www.bikepics.com/pictures/5384...

ez nagyon király
Az olimpián a magyarok győznek az oroszok ellen!
külddik a gratulációjukat az oroszok a magyar csapatnak:
Gratulálunk! STOP!
Sok sikert a jövőben is! STOP!
Kőolaj!STOP!
FŐLDGÁZ!STOP!
- Anyu, mostmár elmúltam 18, járhatok tűsarkúban, miniszoknyában, festhetem a szemem és a szám?
- Hányszor mondjam még, hogy nem, Móricka!
Igenigen sikerlt
Nézzétek meg besz@rás a video!
Sírtam rajta.
Bár egy ilyen harley nem lenne rossz:

Egy igazi kemény harley-s maci23-nak,mert szereti:
Sziasztok!

Maci23, ez a kép neked biztosan teccene!

Nekem is!

eből volt még sok,pl,hogy mért nem int a simsonos,meg a sportmotoros.léci azokat is tedd be
Amiért a Harley-s nem int vissza:
1, Megszünik a motorra adott garancia, ha nem amerikai termék használójának int vissza
2, A vastag bőrruha, meg a rengeteg szegecs súlyától nem birja felemelni a kezét
3, Elvből nem köszön senkinek, aki már teljesen kifizette a motorját
4, Fél, hogy levibrál a kormány, ha elengedi
5, Tart attól, hogy a menetszél lefújja a legfrissebb tetoválásokat
6, Egy örökkévalóságig tart, amig az üdvözlés után ujra el tudja kapni a remegő, ugráló, vibráló kormányt.
7, Nem tudja megitélni, hogy a másik int, vagy csak a füléhez teszi a kezét
8, A másodlagos rezgések miatt a keze és a kormánymarkolat lakattal van összekötve
9, Most olvasta, hogy a Honda 60 százalék tulajdonrészt szerzett a Harley -ben
10, Az elözö Harley -a kényszerárverezése óta útál mindenkit, aki a kezét emeli.
11, fél, hogy vizes lesz a Rolex
12, közben ellophatják a bal kormányfelet
13, ellopták a bal kormányfelet és most a km órába kapaszkodik.
14, Az egész kormányt ellopták, és most épp egy rózsafüzért morzsol
15 mindkét kezére szüksége van, mert éppen most számolj a ki a következő havi törlesztőrészlet összegét
16, épp a légszűrőfedelet polirozza

Amiért a Gold Wing -es nem int vissza:
1, Mert az áll a használati utasitásban, hogy csak akkor szabad elengedni a kormányt, amikor a motor áll, a gyújtáskulcs el van forditva, és ki van kapcsolva a rádió is.
2, a műszerfalon nincs olyan gomb, hogy automatikus visszaintegetés
3, épp alszik
4, aggkori végelgyengülés folytán nem birja felemelni a kezét
5, a szériatartozék mobiltelefonon épp konferencia-kapcsolásban vesz részt a Bankjával, és a brókerral.
6, Anyukája megtiltotta, hogy idegeneknek is köszönjön
7, épp a karácsonyfaizzók megszámolásával van elfoglalva.
8, épp a CD gyüjteményét rendezgeti
9, az antenna elé emelt kéz zavarja a TV -t
10, épp a kávéskészletet rakja a mosogatóba
11, a köszönés után a gombok kapcsolók és emeltyűk között nem találja újra a kormányt
12, épp elemet cserél a szivritmusszabályzóba
13, épp a fedélzeti számitógépek teljes adatállományában keresi, hogy mi értelme van a szemből érkező motoros felemelt kezének.
14, mindig visszaint, csak a szélvédőtől, a keresőlámpától és a telefonfülkétől nem látszik a keze.
- Mi a külömbség Godzilla és egy Harley között ?
- Az egyik egy esetlen, hangos, büdös, tohonya szörnyeteg, a másik pedig egy filmfigura.

- Hogyan tehetsz egy MZ -t értékállóvá?
- Tankold tele.

- Mi hangosabb egy Harley -nál.
- A szomszéd sikolya
Mi a leghosszab része egy
Harley -nak: a vételár részletfizetése
BMW -nek: a feláras alkatrészek listája
Gold Wing -nek : a nyeregben ülő reakcióideje
Gold Wing -nek : a TV antenna
Gold Wing -nek : a rádió használati utasitása
Ducati -nak: a tulaj türelme a megrendelt alkatrész megérkezéséig
Kawasakinak:a fékút
MZ -nek: a kipufogóból ömlő olajfüst.
Két csend beszélget:
- Az egyik:

- Mire a másik:
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL
Szombat este:
A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam, hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit. Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egyik csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta, semmi különös.
Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta: nem, nem kell nyugtalankodnom.
Hazafelé útközben mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak görnyedezett a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze... Végül is felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett.
Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam. Nem tudom, mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije. Az egész életem egy katasztrófa....

A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL

Szombat:
A Fradi kikapott. De este egy jót dugtunk!
nem én találtam én mutatom kösz Reni

video.google.com/videoplay?doc...