Ilyenkor úgy volna kedvem kutyaszarral összekenni az összes kilincsét, de úgy, hogy ne lássa előre, csak érezze. Az a baj, hogy sosincs kéznél kutyaszar, amikor kéne.
Mellesleg a drágalátós kutyatartókat is megdobálnám a kedvencük végtermékével, amikor nem képes összeszedni utána.
Ez nem feltétlenül bosszúállás, inkább amolyan tanító szándékú izé. Ha nem hívod fel valahogyan a figyelmét arra, hogy szarul csinált valamit, akkor azután is ugyanúgy fog tenni, így viszont megvan az esélye hogy legközelebb odafigyel arra, hogy ne két helyet foglaljon el egyszerre a szarjával.
Eddig még sosem csapkodták neki, morgolódva beszáll a másik oldalon és kész, többnyire belátják hogy ők voltak balfaszok, én pedig csak a helyemre álltam, teljesen szabályosan. Az pedig hogy megvan a rendszáma, valóban nem bizonyít semmit, de megtalálom az alapján, és hidd el, ha nem téríti meg az esetleges káromat, megtalálom a módját hogy megkeserítsem az életét.
A gond ezekkel a bosszúkkal, hogy ha az ember állandóan a harcot keresi előbb-utóbb meg is találja......oszt csudálkozik ha az ő autója mindig karcos és sok a defekt....rosszabb esetben rossz emberbe sikerül belekötni....
mert már vén vagy
ha a csíkon áll meg kell torolni keményen, oda-vissza
5-10-15 év kőkemény háborúskodás után már simán el lehet jutni a teljes családirtásig
előtte persze kocsik-házak felgyújása stbstb
Én meg elkönyvelem magamban a szerencsétlen bénák közé!
Nem hergelem az idegeimet az azonnali megtorlásra . Nem értem azokat akik állandóan acsarkodva tombolva élnek! Mitől lesz nekik jobb, ha azonnal bosszút állnak? És majd nekik áll még feljebb fordított esetben.
Azta..... hát elég hülye megoldást választasz...... neked jobb ha az autódnak csapkodja a kocsiajtót beszállás közben?
Hiába írod fel a rendszámát, nem bizonyít semmit.....
"Grat" a cikk írójának, de az első képen téved, mert a megállni tilos az úttestre vonatkozik.....attól függetlenül a pakolás a járdán szabálytalan...de itt semmi köze a megállni tilos táblának.
Kishazánkban szaktanácsadó megy egy iskolába, felmérni a diákok felkészültségi szintjét.
Beül egy órára, majd a végén megkéri a tanárt, hadd tegyen fel egy kérdést a gyerekeknek:
- Tudja-e valaki, ki rombolta le Jerikó falait?
Néma csend, a gyerekek zavartan néznek maguk elé. Pár perc múltán Palika jelentkezik:
- Azt nem tudom megmondani, ki volt, de biztosra veheti, hogy én nem! Most ártatlan vagyok!
A szaktanácsadó felháborodva fordul a tanárhoz:
- Ez felháborító! Maga mit szól ehhez?
A tanár mentegetőzve mondja:
- Nézze, Palika nem túl jó gyerek, de őszinte. Ha azt mondja,
nem ő volt, akkor én hiszek neki!
A szaktanácsadó dühösen kirohan a teremből, és megy az igazgatóhoz:
- Már megbocsásson, de az Ön iskolájában a gyerekek nem tudják
megmondani, ki rombolta le Jerikó falait, és ami még rosszabb, a tanár se!
Az igazgató felhorkan:
- Nézze, a gyerekeket nem ismerem mind személy szerint, de a
tanáraimban megbízok! Ha egyikük azt mondja, hogy nincs közük hozzá,
akkor én hiszek nekik!
A tanácsadó kétségbeesésében felhívja Hoffmann Rózsát. Amikor
elmondja a tapasztaltakat, az államtitkár asszony csitítani próbálja:
- Nem ismerem az összes igazgatót, de ha ekkora a probléma, akkor azt
gyorsan meg kell oldani! Kérjen három árajánlatot vagy írjon ki egy
tendert, és hozassa rendbe azt a nyamvadt falat, ha ennyire fontos!
Így meg az olaszok.
Nem tudom mennyire látszik a képen, de végig megállni tilos és várakozni tilos táblák voltak az út mellett. De mivel ott állt vagy 200 robogó, én is szemrebbenés nélkül beállítottam a mocit a sorba (Siena)
Én ha olyan autót látok, amelyik átlóg a kijelölt parkolóhely vonalán a másikba, szépen ráállok úgy a vezetőoldali ajtóra, hogy még véletlenül se tudjon beszállni a paraszt. Persze a rendszámot mindig bepötyögöm a telefonba, ha netán meglepetés érne az autóm állapotát tekintve tudjam kit kell keresni.
Legutóbb kis cetli várt az ablaktörlőm alatt: "máskor parkoj be jobban hülye!" Én..érted!
Mellesleg a drágalátós kutyatartókat is megdobálnám a kedvencük végtermékével, amikor nem képes összeszedni utána.
bárbekjú
áj vók áp in dö mónin tu get mí a kó PÁPP!
Hát ez kegyetlen
:D
http://youtu.be/Nh7UgAprdpM
Biztos az a jó nekik, ha acsarkodhatnak , mint a kutyák?!
ha a csíkon áll meg kell torolni keményen, oda-vissza
5-10-15 év kőkemény háborúskodás után már simán el lehet jutni a teljes családirtásig
előtte persze kocsik-házak felgyújása stbstb
Nem hergelem az idegeimet az azonnali megtorlásra . Nem értem azokat akik állandóan acsarkodva tombolva élnek! Mitől lesz nekik jobb, ha azonnal bosszút állnak? És majd nekik áll még feljebb fordított esetben.
Hiába írod fel a rendszámát, nem bizonyít semmit.....
Beül egy órára, majd a végén megkéri a tanárt, hadd tegyen fel egy kérdést a gyerekeknek:
- Tudja-e valaki, ki rombolta le Jerikó falait?
Néma csend, a gyerekek zavartan néznek maguk elé. Pár perc múltán Palika jelentkezik:
- Azt nem tudom megmondani, ki volt, de biztosra veheti, hogy én nem! Most ártatlan vagyok!
A szaktanácsadó felháborodva fordul a tanárhoz:
- Ez felháborító! Maga mit szól ehhez?
A tanár mentegetőzve mondja:
- Nézze, Palika nem túl jó gyerek, de őszinte. Ha azt mondja,
nem ő volt, akkor én hiszek neki!
A szaktanácsadó dühösen kirohan a teremből, és megy az igazgatóhoz:
- Már megbocsásson, de az Ön iskolájában a gyerekek nem tudják
megmondani, ki rombolta le Jerikó falait, és ami még rosszabb, a tanár se!
Az igazgató felhorkan:
- Nézze, a gyerekeket nem ismerem mind személy szerint, de a
tanáraimban megbízok! Ha egyikük azt mondja, hogy nincs közük hozzá,
akkor én hiszek nekik!
A tanácsadó kétségbeesésében felhívja Hoffmann Rózsát. Amikor
elmondja a tapasztaltakat, az államtitkár asszony csitítani próbálja:
- Nem ismerem az összes igazgatót, de ha ekkora a probléma, akkor azt
gyorsan meg kell oldani! Kérjen három árajánlatot vagy írjon ki egy
tendert, és hozassa rendbe azt a nyamvadt falat, ha ennyire fontos!
Nem tudom mennyire látszik a képen, de végig megállni tilos és várakozni tilos táblák voltak az út mellett. De mivel ott állt vagy 200 robogó, én is szemrebbenés nélkül beállítottam a mocit a sorba (Siena)
Legutóbb kis cetli várt az ablaktörlőm alatt: "máskor parkoj be jobban hülye!" Én..érted!