Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rasszizmus az autópiacon
2pasi meg egy kicsi?
-Drágám, hoztam egy kis narancslét!
-Fúj, vodka van a narancslében.
-Hoppá, az az enyém.
-Reggel 8óra van!
-Ezért van benne narancslé!
bammeg, beleugrottam a csajom ölébe :)
Egy hasonló alkotás: Rambo - Mi folyik itt Gyöngyösön?

http://www.youtube.com/watch?v...
A Schmittes videó készítőjének pedig egy másik agymenése.. 18-as karikával!
Hogy miért rúgtam ki a titkárnőmet?

Két hete volt a 45. születésnapom.
Egyébként sem éreztem magam valami fényesen. Lementem reggelizni.
A feleségem azt sem mondta:
-Jó reggelt, nemhogy Isten éltessen.
A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket. Úton az irodába már teljesen levert voltam. Bementem az ajtón és Mari, a titkárnőm felállt és így szólt: -Isten éltesse sokáig, főnök!
Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el!
Délig dolgoztam.
Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon és azt mondta:
- Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!
Nem a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk.
Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Mari azt mondta:
-Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!
Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.
Egy idő után Mari így szólt:
- Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok.
Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt és őt követték: a feleségem, a gyerekeim és a közelebbi munkatársaink és a Happy Birthday-t énekelték. És én ott ültem a heverőn, és… a zoknimon kívül semmi nem volt rajtam!

Forrás: http://napivicc.com/vicces-tor...
kanos...
"Még sosem láttuk ilyen gyönyörűnek a világsztárt - Mindenkit megdöbbentett a valódi arca" - jött ez a reklámcikk a freemailből kilépés után. na mondom megnézem már mit ferdítenek megint...

http://www.life.hu/legytrendi/...
Köszönöm, ezt most bóknak veszem.

Elárulok egy titkot.....
A tetoválás egy felnőtt hüvelykujjat ábrázol, amit egy baba kéz fog közre..tehát véletlenül sem azt, mint ami első ránézésre látszik
Ez igen! Tiszteletem nekem is a vezetőnek!
Ezt most találtam....

Rájár a rúd Palácsik Tímeára, akiről egészen addig nem lehetett tudni, hogy kicsoda, amíg Damu Roland le nem ütötte, mint vak a poharat. Szegény lánynak nincs szerencséje, mert új kedvese Andy Vajna is meglegyintette a rossz hírű sorozatszínész ex-barátnőjét.

“Nem tudom, miért ilyen hapsikat fogok ki?” - tette fel magának a kérdést Palácsik Tímea, miután elvégezték nála a szokásos poligráfos vizsgálatot, melyről Dr. Szappanos Ilona a következőket mondta el munkatársunknak:

- A vizsgálat egyértelműen megállapította, hogy a sértett hölgyet az utóbbi időben Damu Rolandon kívül megverte Andy Vajna is. Mellettük Stohl András adott neki két pofont, Hajdú Péter meghúzta a haját és a Zsanettet megerőszakoló rendőrök őt is helyben hagyták három alkalommal.

Andy Vajna az ügyben nem szeretett volna megszólalni, de a bíróságról jövet még sem tudta megállni, hogy elmondja a véleményét:

“A Nobu-ba megyek ebédelni Damu Rolanddal, akit teljesen megértek. Ez a nő szinte követeli a verést, azért járt el az én kezem is. Ilyenek zavarták, hogy a lakásom tele van dobókockával és azt sem értette meg, hogy miért hívom Katának. Nem mindegy, hogy milyen néven szólítom?”

Stohl András nem érti, hogy lehet ő is érintett ebben az ügyben, de ezúttal is vállalta az elterelést.
. Csak nem a Béla haverod falunapon? . . .
szerintem csak pár autós mélázott el egy kicsit