Volt csomószor olyan, hogy simán egy métert előremegy és elfér a mentő.De ezek nem!
Igy igaz, mifelénk a tanyán a földesúton elfér a mentő, sőt még az áramhordó autó mellett is.Pedig az nagyon széles!
Már ne haragudjanak, de felénk szokás lehúzódni a megkülönböztető jelzést használónak.Ennyi sok f@szfejet!
Ez a BP-i közlekedési kultúra szégyen más normális kultúrát használó szemében.Beleértve azt a pár gyalogost is, amelyek a zebrán vakaróztak a mentő előtt.Az autósok többségét nem is kéne jellemezni.
Fel lesznek háborodva, amikor a mentő hozzájuk és a családtagjaikhoz siet és nem ér oda időben.
Ez nem tudom hova-minek vonult a Hűvösvölgyi útról az Üllői útra negyed órán át... És volt egy két mánőver ami azért elég meredek még egy mentőnek is Merhogy én meg így szoktam motorozni, az egy dolog.
Igy igaz, mifelénk a tanyán a földesúton elfér a mentő, sőt még az áramhordó autó mellett is.Pedig az nagyon széles!
Ez a BP-i közlekedési kultúra szégyen más normális kultúrát használó szemében.Beleértve azt a pár gyalogost is, amelyek a zebrán vakaróztak a mentő előtt.Az autósok többségét nem is kéne jellemezni.
Fel lesznek háborodva, amikor a mentő hozzájuk és a családtagjaikhoz siet és nem ér oda időben.
A gps dobott volna egy fatal error-t az tuti!
Egy jó kis MILF-re szívesen beneveznék!
Nem vicc, de érdemes megnézni.
Minden tiszteletem a vezetőé!
http://youtu.be/gTG6weZ3Cc0
- L.L.