Ez csak a mi érdekünkben van
Hiszen könyökvédőben és térdvédőben nem lahat halásos sérüléseket szenvedni. A halálozással járó baleseti statisztikában a könyök és térdsérültek viszik a prímet
Egy ember bemegy a bárba és a csapostól 3 jägert kér.
Kérdi a csapos: - Mi ez a nagy ünneplés Uram?
- Megvolt az első orális szexem.
- OH! Ez remek. Akkor meghívom még egyre!
- Ha három nem veszi el az ízét akkor egy sem....
Fickó elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, annyit beszélnek arról, hogy a nők meg a férfiak egyszerre élvezzenek el, de nekünk az asszonnyal még sose sikerült!
- Van pisztolya?
- Igen, van.
- Akkor tegye be a párna alá, és amikor elélvezne, lőjön vele a levegőbe. Így a felesége összerándul és ő is elélvez.
... Este csörög a telefon az orvosnál:
- Bassza meg az ötleteit, doktor úr! Kipróbáltam, a levegőbe lőttem, mikor élvezni kezdtem.
- És mi történt?
- A feleségem a szemembe fosott és leharapta a farkamat, ráadásul a szekrényből föltartott kézzel előjött egy pucér hapsi
-Mit csinál jóember? kérdezi az eladó
-Körülnézek....
- ?
- Lazul a kutya póráza.
Hiszen könyökvédőben és térdvédőben nem lahat halásos sérüléseket szenvedni. A halálozással járó baleseti statisztikában a könyök és térdsérültek viszik a prímet
Dr. Martens
- Éttermi fogyatékos.
Kérdi a csapos: - Mi ez a nagy ünneplés Uram?
- Megvolt az első orális szexem.
- OH! Ez remek. Akkor meghívom még egyre!
- Ha három nem veszi el az ízét akkor egy sem....
xD
-Nincs zsák!
-Nindzsák? Hol?!
Ez meg kár, hogy megszűnt... :
- Doktor úr, annyit beszélnek arról, hogy a nők meg a férfiak egyszerre élvezzenek el, de nekünk az asszonnyal még sose sikerült!
- Van pisztolya?
- Igen, van.
- Akkor tegye be a párna alá, és amikor elélvezne, lőjön vele a levegőbe. Így a felesége összerándul és ő is elélvez.
... Este csörög a telefon az orvosnál:
- Bassza meg az ötleteit, doktor úr! Kipróbáltam, a levegőbe lőttem, mikor élvezni kezdtem.
- És mi történt?
- A feleségem a szemembe fosott és leharapta a farkamat, ráadásul a szekrényből föltartott kézzel előjött egy pucér hapsi
- Sücat.