Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor még hány irányba forogna neked, ha esetleg nem lenne igaza?
ez f@sza nekem is megvan.lehet szabályozni az agyféltekékkel,hogy merre forogjon a csaj...nekem forog mind2irányba,pedig a feleségem szerint féleszű vagyok
Alig vettem észre a törött pickup-ot!
Valamiért
Az amerikai és a magyar rendőr tapasztalatot cserélnek.
A Sheriff elmesélte hogy ha valaki gyorsan hajt, mögé megy autóval felveszi a tempót, amivel az előtte haladó megy. Ha a tempó magasabb a megengedettnél, akkor kiszedi a kocsit és bírságol. A magyar zsaru kérdése tolmácson keresztül:
-És hogy bizonyítod hogy valóban gyorsan hajtott?
-Nem értem a kérdést, még egyszer please!
-Hogy bizonyítod hogy tényleg gyorsan hajtott?
-Hát mögé megyek és megnézem hogy hány mérföld/órával megy, ha felveszem a tempóját.
-Igen, de hogy bizonyítod?
-Nem értem …mondja a Sheriff.
-Hát tegyük fel az ember azt mondja hogy nem is ment annyival.
-Nem mond ilyet.
-Miért nem? Mert én vagyok a Sheriff. Én megmondom mennyivel ment és ő fizet.
-És, ha nem fizet?
-Akkor 24 órán belül bíróság elé állítjuk.
-És ott mivel bizonyítod, hogy gyorsan ment?
-Nem értem....gondolkodik a Sheriff majd a tolmácshoz fordul:
-Azt lefordították neki, hogy én vagyok a Sheriff....?
biznisz
A legnagyobb!
És hatásos....
Sherlock Holmes meghal, és felkerül a mennyországba. Ott áll Szent Péter előtt, aki megkérdi kilétét. - Sherlock Holmes vagyok. - Nem hiszem el... bizonyítsd be valahogy. Mondjuk... találd meg nekem Ádámot a tömegben! Sherlock fogja magát, és nem egészen 20 másodperc múlva ott áll Ádámmal Szent Péter előtt. - Hogy csináltad ezt? Itt férfiak milliárdjai vannak! - Nos... egyszerű. Beálltam a fickók közé, mindenkit elküldtem az anyjába... ez meg csak ott téblábolt egyedül.
Természetes. Nem is szóltam soha érte...
okos
Nézd ez evidens. Amikor a dupla 700-ast tankot teli kell ereszteni üresről, nem mindegy külföldön sem, hogy melyik kúton tankolsz. Csak 10 ft-nyi különbségnél a söfőr napidíja megvan
Ilyen kormányt hol tudnék venni?Nekem is vannak ilyen traktorjaim.....:)
5,7 % al esett vissza az üzemanyag fogyasztás, ebből 0,1% a gázolaj. Egyértelmű, hogy a belföldi fuvarozók, és a volán társaságoknak muszáj tankolni így ott nem olyan észrevehető a fogyasztás csökkenés.
De nekünk mikor nemzetközibe jártunk, meg volt adva, hogy csak végszükség esetén tankolhatunk belföldön kúton. Vagy indulás előtt a telepen lévő kút, vagy külföld, de ott se volt mindegy, hogy melyik ország.
Hali!mit kerestem? Semmit!Csak nem tudtam aludni És nézegettem!
Mindennek az az oka, hogy ezek még mindig nem tudják, hogy jobb a sűrű fillér mint a ritka forint...
Ugyan nem tudom mit kerestél a 8-ik oldalon de már kíváncsiságból is megnéztem. Most nézegetem, hogy dúrvább volt a helyzet akkor mint most. Itt egy hónap alatt tavaly novemberben egyik napról a másikra együtemben csak 16 ft-al emelkedett a gázolaj és a benzin sem drágult négy hónap alatt 40 ft-ot, mint akkor, de dúrva a helyzet az biztos. Én emléxem rá akkor volt, hogy a gázolaj elhagyta a 250 ft-os lélektani határt és ekkor a fityeszesek harsogva ordibáltak, hogy csökkenteni kell a gázolaj jövedéki adóját, mert drámai inflációt hoz a magas gázolajár.
Ehhez képest kormányra kerülésük idején 2011. November 1-ével a jövedéki adó emeléssel, együtemben 16 ft-ot emelkedett az ára, január 1-vel az áfa 2 %-os emelése szintén tett rá vagy 8-9 ft-ot. Most már szerdánként nem lepődünk meg ha minden héten tolnak rajta 5 ft-ot és már nem is indokolják(mondjuk mert mivel tudnák?) Olvastam olyan statisztikát, hogy 15-20 %-kal esett vissza a hazai üzemanyag forgalom, nem tudom nem-e inkább megérné kicsivel olcsóbban adni mint az úniós szomszédok( nem drágábban ) Esetleg minden hazai nagyfogyasztó itthon tankolna és még a tranzit cégek vontatójai is.
Ja ez a vicc topic?
Akkó tessék nevetni...
Nahát ez eléggé ráért az utóbbi egy évben, mire munkaközben begyakorolta ezt az akrobata mutatványt
Nem beszélve arról, hogy kitalálni sem lehetett két perc...
Reggelt! Nézzétekmár vissza ebben a topikban a 8.oldalon a 155 hozzászólást! Na ez is vicc!