Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg szegényes....

kiegyezés mond valamit ?
Mert viktort szeretik!
Ja, ha fizetik az üzemanyagot, mint mi a Lengyelekét!
,,...azért , hogy Mi most ne szolgák legyünk , s ne német legyen az anyanyelvünk..."

Szegényes történelmi ismereteim alapján, mi akkor vesztettünk, és nem ezen múlt, hogy most mi az anyanyelvünk
OOOOOOOOOOOOOOOOOO amilyat ne agodj van gazdagon,
de mivel nem nagyon vagyunk egyszinten veled nem szivesen osztom meg
Mármint a lengyeleknek.
Én azt nem értem, hogy eddig, hogy a frászkunyhóba nem jutott eszükbe, hogy ez tulajdonképpen az ő ünnepük is?
A franciák jöttek végül a millásokhoz?......és most mi megyünk lengyelországba tüntetni a kormányuk mellett.... ....azt, hogy esetleg a népük mit szól hozzá nyugodtan leszarhatjuk....
hanem mi ?
és a Te önálló gondolatod , az az , hogy vicces , hogy lengyelek ünnepelnek velünk egy olyan eseményt , amiben aktívan részt vettek Ők is , s több százan/ezren az ÉLETÜKET is adták , azért , hogy Mi most ne szolgák legyünk , s ne német legyen az anyanyelvünk ....

az már más kérdés , hogy az meg a Mi szégyenünk , hogy még egy ilyen eseményben is csak a megosztottság és a gyűlölködés ami megy Nekünk...
eleve ha minden magyar vitt volna egy magyar zászlót , akkor nem ilyen képek készültek volna....
Biztos sajátos a humorérzékem. Nem kell ehhez agymosottnak lenni, de nem kívánom megmagyarázni, hogy miért tartom viccesnek. Remélem, azért szoktak önálló gondolataid is lenni.....
Miért mi jut eszedbe?
Nekem erről akkor sem ez jut eszembe.
Jajj bocsi, tényleg!
Nem tudom, hogy a frászba írhattam el!
1848
Ráadásul 1948 az Európa nemzetek tavasza is, nem csak Magyarországon volt ez idő tájt forradalom!
Szivem böl szóltál
Csak tegnap este nem volt kedvem reagálni
de magamba ugy voltam libsi agymosás megtete a hatásást , Szegény barmai
mi ebben a vicc? ? ?

más nép nem ünnepelhet velünk ?

tanultatok történelmet?

Bem József ugye LENGYEL volt , így tanultátok Ti is ?
és mégis a magyar ügyért harcolt ....

sok más nemzet katonáival együtt....
Ez lengyelorszagban van ,nem?
vigyázat
mit mond az angolul tanuló pap a házasulandó párnak?

Marry,vagy nem marry?
mi a másik neve a festékkatalógusnak?...-mázlista
hogy hívják a kisnyugdíjast a piacon?

szárnyasfej vadász