Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

agyon képzetek van sok ilyen ,
egyszer hallottam ilyen egyetemista dumát:
egyik albérletbe ment a soroksári úton a lágymányositól kb 200 méterre a belváros felé
aztán azt mondja a másik jó szar helyre mentél mert nagyon kint van
kint vazzeg.........
ezek 90%-nak annyi esze van mint egy lepkének
ooooooooooooooooooo ne agodj teljesen egyet értünk
az ilyen kis faszokat simán beköltöztetném VIII-kerület Diószeghybe ,na ott aztán oszthaná a észt , ,
mellesleg én ott akkor se állnék meg ha négyes defektem lenne
Én szagelszívós wc csészére tippelnék.
De ez nem is a vicc topikba való téma ÜDV nEKED!
JA JA ÉRTEM!Ez így van!Nekem is van példám!De ezek fiatal egyetemisták nagy része akik ilyenre elmennek és be be szólnak nem tudják miről beszélnek!Én rájuk haragszom!DE Nagyon
Nem a szin a lényeg hanem ami meg különböztet az állatól és az spec nem a kivülröl rejlik hanem .............. , de gondolom érted mire gondolok
Sziasztok!Azért én megnézném azt a kis szőke qrvát hogy ha szembe kerülne egy cigánnyal(elég lenne ha cigány leköpné)mi a faszom lenne a véleménye!Sok köcsög kis ficsúrnak nem igen volt dolga a csürhékkel!Nem vagyok rasszista de az ember szine a fehér itt Magyarországon!
azért az a szőke mici jobban járt volna ha meg sem szólal
mindjárt az elején: aztat... itt vidéken még elmegy ez a kocsmában, ahol az értelmi szint alig veri a bor fokát
amúgy itt a link(talán) rendesen:
http://index.hu/video/2012/03/...
pontosan, jol fogalmaztal
Ez is vicc így idetartozik nem? http://index.hu/video/2012/03/..." target="_blank">link
"csak hogy teljes legyen a kep, Avasi feri meg a koka jani de meg a tobbi genyo is, akik a mi penzunket loptak bunbanva visszafizetnek mindent a vilagbank is meghunyaszkodik, kivonulnak kurvaorszagbol."

....igazad van!...de lehetőleg együtt a mostani rablókkal....
csak hogy teljes legyen a kep, Avasi feri meg a koka jani de meg a tobbi genyo is, akik a mi penzunket loptak bunbanva visszafizetnek mindent a vilagbank is meghunyaszkodik, kivonulnak kurvaorszagbol.
a regi simulekony komcsik is visszaadnak mindent. Es maris kivehetjuk a bilibol a kezunket. Ja es a agitacios poenok is eltunnek a motoros oldalakrol
Mikor lesz Magyarországon jó világ?
- Amikor Orbán özvegye bemegy Kósa
Lajoshoz a börtönbe, hogy el újságolja
neki: Matolcsyt lelőtték Szijjártó
temetésén.
Szelektív válogatás. Pisi balra, kaki jobbra.
A wc csészében a másik luk a szagelszíváshoz van.
közben már látom, más is megkérdezte....
...és így kerültetek mindketten az Őr századba!

Az eszedbe sem jutott, hogy az Ő anyját is úgy hívták?
szakszerű megoldások....
képzeljétek el a vejét
ballag éjszaka egy részeg hapsi hazafelé amikor elé lép egy néger kurva:
-helló szépfiú,nem akarsz hazakísérni?
-aztán mi a faszt csinálnék én Afrikában?
Ha akkorát kulázol, hogy egy lukon már le se megy van egy tartalék.
Persze ez csak gazdagéknál van így
Minekünk átlag halandóknak már nincs annyi pénzünk zabálni amitől nagyokat lehetne kulázni.
viszont a szögpontot szarul határozták meg!