Én megfordítottam a képet és úgy is sikerült ráhúznom a fejére. Utána viszont lehúztam az egeret a gatyájába. Na az annyira nem tetszett a böszmefejűnek, hogy úgy elszaladt azóta sem láttam.
Pszichológus a pácienséhez:
- Én önnek úgy tudok segíteni, ha minden problémáját ismerem. ezdje tehát egészen elölről!
- Jó. Tehát: kezdetben teremtettem az eget és a földet.
az a baj, hogy nagyon sok olyan baleset van a videón ami kis odafigyeléssel elkerülhető... ha a vétkes kicsit oda figyel akkor lehet hogy nem lett volna vagy fele akkora baj keletkezne.
Ami 0:56-nál kezdődik teherautós....hát búúúbazzzeee! Ez az amit nem lehet kivédeni, sőt számítani se rá. Még a kamerás kocsi is vastagon belekerült.....
Nekem akkor is egyből sikerült.
- Én önnek úgy tudok segíteni, ha minden problémáját ismerem. ezdje tehát egészen elölről!
- Jó. Tehát: kezdetben teremtettem az eget és a földet.
de ott van mikor az ajtót rányitja a másikra, vagy épp sávváltásnál ráhúzza a kormányt a másik autóra... kicsit odafigyelnének akkor nem lenne semmi.
Ami 0:56-nál kezdődik teherautós....hát búúúbazzzeee! Ez az amit nem lehet kivédeni, sőt számítani se rá. Még a kamerás kocsi is vastagon belekerült.....
http://www.mommo.hu/media/Evel...
- Na mi van, beszorultunk, beszorultunk?!?
Erre a kamionos:
-Nem, b@zdmeg, hidat szállítok...
w t f ? ? ? ?