Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerkedés...
ráadásul az a vicc hogy tényleg ilyesmi buktákat eszik a nép
igaz mindegyikbe nem tudja beleverni a pék, de ettől 10x szarabb anyagok kerülnek bele
pl fornetti.......
És a kislány mit fog szólni ha elolvassa a "pöcsömöccse" és egyéb szép szavaidat? Álszent ("barom")!
Jézus Mária!
Ezt ide? ? ? ? ?
Arra nem gondolsz ha egy 70 éves nagymama meglátja ezt, akkor megkívánja a buktát(vagy mást)? ? ?
Normális vagy?
Ilyet ide nem illik ferlrakni!
Talán a 7 éves kislányoddal játszanod kellene, mondjuk Barby babásat, és nem betenni a monitor mögé... Okosügyesvagy! Más szemében a szálkát...?

Törölni pedig, mint tudjuk, nem lehet!
ott a pont!
mégis hogy a faszba törölje?
lapozzatok már...
a te dolgod odafigyelni rá
Kedves gergicske!

A felháborodás talán jogos, azt megértem. Viszont ezzel a megfogalmazással szerintem nem sokra mész. Bár gondolom stílusos akartál lenni.
A gif forrása egy többféle kategóriájú - nem csak felnőtt -, humoros képeket, mozgóképeket tartalmazó oldal, ami szintén elérhető bárki számára. Tehát sajnos a gyerekek elől nincs elzárva tulajdonképpen semmi, bárhová tudnak kattintani (most attól függetlenül, hogy itt a vicc topikban nem feltétlen számol az ember ilyesmivel...világos). Ennek megakadályozása pedig tudjuk kinek a feladata. De ebbe most ne menjünk bele, nem is ítélkezni akarok.
A jövőben akkor óvatosabb leszek, de egy kis tolerancia azért elférne a részedről is. Kösz szépen!
90 éves öregember haldoklik az ágyban, az emeleti hálószobában.
Egyszer csak érzi, hogy az egész életében kedvenc almás rétes illata jön fel a konyhából. Nagy nehezen kikel az ágyból. Utolsó erejét összeszedve lebotorkál a lépcsőn. A konyhába érve ott látja az asztalon kedvenc rétesét.. Már nyúlna az első darabért, amikor a felesége a kezére csap a főzőkanállal és azt mondja:
- Azt ne bántsd, az a temetésre lesz!

- Móricka, a te nagypapád mi volt?
- Tüdőbeteg.
- Jó, de mit csinált?
- Köhögött.
- Hisz abból nem lehet megélni...
- Tudom, bele is halt.
SittingBull!

Töröld már légyszi, ennyi ideig épp elég volt látni.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!

KÖSZIKE
Ide figyelj pöcsömöccse!Tudjad már,hogy hova kell ilyen videókat felrakni.A te abberált szarjaidat ne lássa már egy 7 éves kislány.....kurva nagy vicc volt!TE BAROM
Anyuka beszerez egy készüléket, ami hazugságra sípol. Jön haza a fia a suliból, megkérdezi:
-Fiam, hányas lett a múltkori dolgozat?
-Tök jó, 3-as lett! BÍÍÍP
-Na jó, csak 2-es. BÍÍÍP

-Jólvanna, 1-est kaptam. :(
-Hát fiam, amikor én ennyi idős voltam, én nem kaptam ilyen jegyeket. BÍÍÍP
Apuka megszólal:
-Amikor én jártam iskolába... BÍÍÍP
-Apa, te nem jártál iskolába?!
-Ne szemtelenkedj fiam, az apád vagyok! BÍÍÍP
Készül a túrós bukta
Mondjuk ez is megérné...

Kell egy ilyen, mint egy falat kenyér...
gyakorikerdesek.hu
22:11-Bear Grylls vs. Chuck Norris? Ki az erősebb?
22:14-Chuck Norris, de valószínűleg már nem élszXD
A többi válasz itt.
Mekkora állat (Sacha Baron Cohen)

http://youtu.be/mhAg0COnqds