ráadásul az a vicc hogy tényleg ilyesmi buktákat eszik a nép
igaz mindegyikbe nem tudja beleverni a pék, de ettől 10x szarabb anyagok kerülnek bele
pl fornetti.......
Jézus Mária!
Ezt ide? ? ? ? ?
Arra nem gondolsz ha egy 70 éves nagymama meglátja ezt, akkor megkívánja a buktát(vagy mást)? ? ?
Normális vagy?
Ilyet ide nem illik ferlrakni!
A felháborodás talán jogos, azt megértem. Viszont ezzel a megfogalmazással szerintem nem sokra mész. Bár gondolom stílusos akartál lenni.
A gif forrása egy többféle kategóriájú - nem csak felnőtt -, humoros képeket, mozgóképeket tartalmazó oldal, ami szintén elérhető bárki számára. Tehát sajnos a gyerekek elől nincs elzárva tulajdonképpen semmi, bárhová tudnak kattintani (most attól függetlenül, hogy itt a vicc topikban nem feltétlen számol az ember ilyesmivel...világos). Ennek megakadályozása pedig tudjuk kinek a feladata. De ebbe most ne menjünk bele, nem is ítélkezni akarok.
A jövőben akkor óvatosabb leszek, de egy kis tolerancia azért elférne a részedről is. Kösz szépen!
90 éves öregember haldoklik az ágyban, az emeleti hálószobában.
Egyszer csak érzi, hogy az egész életében kedvenc almás rétes illata jön fel a konyhából. Nagy nehezen kikel az ágyból. Utolsó erejét összeszedve lebotorkál a lépcsőn. A konyhába érve ott látja az asztalon kedvenc rétesét.. Már nyúlna az első darabért, amikor a felesége a kezére csap a főzőkanállal és azt mondja:
- Azt ne bántsd, az a temetésre lesz!
- Móricka, a te nagypapád mi volt?
- Tüdőbeteg.
- Jó, de mit csinált?
- Köhögött.
- Hisz abból nem lehet megélni...
- Tudom, bele is halt.
Ide figyelj pöcsömöccse!Tudjad már,hogy hova kell ilyen videókat felrakni.A te abberált szarjaidat ne lássa már egy 7 éves kislány.....kurva nagy vicc volt!TE BAROM
Anyuka beszerez egy készüléket, ami hazugságra sípol. Jön haza a fia a suliból, megkérdezi:
-Fiam, hányas lett a múltkori dolgozat?
-Tök jó, 3-as lett! BÍÍÍP
-Na jó, csak 2-es. BÍÍÍP
-Jólvanna, 1-est kaptam. :(
-Hát fiam, amikor én ennyi idős voltam, én nem kaptam ilyen jegyeket. BÍÍÍP
Apuka megszólal:
-Amikor én jártam iskolába... BÍÍÍP
-Apa, te nem jártál iskolába?!
-Ne szemtelenkedj fiam, az apád vagyok! BÍÍÍP
igaz mindegyikbe nem tudja beleverni a pék, de ettől 10x szarabb anyagok kerülnek bele
pl fornetti.......
Ezt ide? ? ? ? ?
Arra nem gondolsz ha egy 70 éves nagymama meglátja ezt, akkor megkívánja a buktát(vagy mást)? ? ?
Normális vagy?
Ilyet ide nem illik ferlrakni!
Törölni pedig, mint tudjuk, nem lehet!
lapozzatok már...
A felháborodás talán jogos, azt megértem. Viszont ezzel a megfogalmazással szerintem nem sokra mész. Bár gondolom stílusos akartál lenni.
A gif forrása egy többféle kategóriájú - nem csak felnőtt -, humoros képeket, mozgóképeket tartalmazó oldal, ami szintén elérhető bárki számára. Tehát sajnos a gyerekek elől nincs elzárva tulajdonképpen semmi, bárhová tudnak kattintani (most attól függetlenül, hogy itt a vicc topikban nem feltétlen számol az ember ilyesmivel...világos). Ennek megakadályozása pedig tudjuk kinek a feladata. De ebbe most ne menjünk bele, nem is ítélkezni akarok.
A jövőben akkor óvatosabb leszek, de egy kis tolerancia azért elférne a részedről is. Kösz szépen!
Egyszer csak érzi, hogy az egész életében kedvenc almás rétes illata jön fel a konyhából. Nagy nehezen kikel az ágyból. Utolsó erejét összeszedve lebotorkál a lépcsőn. A konyhába érve ott látja az asztalon kedvenc rétesét.. Már nyúlna az első darabért, amikor a felesége a kezére csap a főzőkanállal és azt mondja:
- Azt ne bántsd, az a temetésre lesz!
- Móricka, a te nagypapád mi volt?
- Tüdőbeteg.
- Jó, de mit csinált?
- Köhögött.
- Hisz abból nem lehet megélni...
- Tudom, bele is halt.
Töröld már légyszi, ennyi ideig épp elég volt látni.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
KÖSZIKE
-Fiam, hányas lett a múltkori dolgozat?
-Tök jó, 3-as lett! BÍÍÍP
-Na jó, csak 2-es. BÍÍÍP
-Jólvanna, 1-est kaptam. :(
-Hát fiam, amikor én ennyi idős voltam, én nem kaptam ilyen jegyeket. BÍÍÍP
Apuka megszólal:
-Amikor én jártam iskolába... BÍÍÍP
-Apa, te nem jártál iskolába?!
-Ne szemtelenkedj fiam, az apád vagyok! BÍÍÍP
22:11-Bear Grylls vs. Chuck Norris? Ki az erősebb?
22:14-Chuck Norris, de valószínűleg már nem élszXD
A többi válasz itt.
http://youtu.be/mhAg0COnqds