Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

havi 1-2? miapicsa....
ennyire szexfüggő vagy
15 év után én már csak azt kérdem tőle meg mi a kaja
Mer te szoktál utánna beszélgetni
Én ha havi egy két alkalommal megdörrentem az asszonyt utána befordulok azt aszok is
15 év után már nincs romantikázás
az csak az első hónapokban járt
más előnyei is vannak....nem kell utána beszélgetni,nincs smsezés,nincs szakítás
Én még mindég csinálom, mint minden egészséges ember
Olcsó és egészséges
Igen nálam már voltak színes képek, meg összeragadt lapú magazinok
azt még kihagytad,hogy fekete-fehér szex képeket nézegettünk és néha még recskáztunk is.... bár te fiatalabb vagy,lehet,hogy már színes képek is voltak
Engem a fosás legfeljebb a kannás bortól
de megiszom ha nincs más mert berúgni is szeretek
Ti még mindig ezen rugóztok?
Tudomásul kell venni, hogy változott az információ áramlás. Én amikor gyerek voltam, vagy fociztunk, vagy humoztunk vagy pecázni voltunk, ha ezeket untuk akkor verekdetünk a szomszéd utcai cigányokkal. Mi csak számológépet ismertünk. Számítógépről nem is nagyon halottunk. Nálunk már az is csaszi volt aki olyat ismert akinek volt egy zx spectruma( ez amolyan számitógép elődje féle volt.) Tudomásul kell venni, hogy az internetbe beleszületett gyerekek elől nem marad rejtve semmi. 8-9 évesen már a saját telefonjárol bngészi majd az /olyan/ oldalakat, 12-14 évesen meg már majd próbálgatja is.
Ezt szerintem másra hárítani, mástól számonkérni felesleges, tiltani meg lehetetlen.
mi az hogy roma?mert hogy nagybetűvel írva az olasz főváros,az rendben van.de nem kell becézgetni kedvenceinket.cigány és kész.
jó neked, engem elkap a fosás a párizsitól, meg az ilyen vackoktól
muszáj szalonnát ennem helyette
Nana, ezaz! Vén kecske is megnyalja a sót...!
F@szt vinnyogtok már. Sokan azt mondják addig jó(étel) amíg nem tudod miből van Nos én az a fajta vagyok akinek akkor is jó, ha tudja miből van
Pl. én a párizsit is nagyon szeretem, pedig azt még láttam is miből készítik. Java része ilyen színű hús, bőr cafatkák, szétrohadt dolgok, amit kidobni is felérne egy bűncselekménnyel a természettel szemben. Ettől függetlenül én vígan majszolgatom a vajaskenyéren
Látod értelmesen is lehet reagálni, de ennyire naiv azért mégse legyél, hisz ezek szerint csak sejted azt is, hogy az internet nem feltétlen ilyen kis gyerekeknek való! Na, de ne is menjünk bele jobban egy ilyen "apróság" miatt, mert maga a téma lehet kitenne egy könyvet is...
Ahogy már egyikünk is mondta, lapozzunk:
Egy recept, hogy helyreálljon a világ gazdasága
A következőkre lenne szükség:

1. A kínaiak ne egyenek egy napig.
2. Az oroszok ne igyanak egy napig.
3. A romák dolgozzanak egy napig.
Kedves SittingBull!
Bocs de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.Tudom ,hogy az ember fia (lánya)óhatatlanul bele botlik a neten ilyesmibe,de arra nem feltétlenül gondoltam,hogy pont a viccek közt!Most egy nap elteltével sem tudom higgadt fejjel más stílusba megfogalmazni azt,hogy EZ NEM IDE VALÓ!A többi "jóindulatú" hozzászóló is gondolja már végig....ha tudja!És ebben a témában befejeztem a hozzászólást

ui:A jóérzésű viccolvasóktól elnézést a sok nem vicces szöveg miatt
Szőke hölgy meséli a barátnőjének:
- Képzeld, tegnap szervizbe vittem az autót.
- És, rendben van vele minden?
- Igen, hál istennek.
- Én ilyenkor mindig félek, hogy átver a szerelő.
- Én is féltem, de aztán megnyugodtam, amikor kiderült, hogy csak irányjelző-folyadékot kellett után tölteni
én se
a patkányszar legalább természetes anyag......
amúgy sört se igen iszok
ilyen alapon a sört is egér és patkány szarral erjesztik.........akko azt se igyák?
volt egy ismerős aki ott dolgozott, de nem ette..
elmondta miket teszek a töpörtyűs pogácsába(meg a többibe) azóta én sem eszem
600 fokon minden megsül mi?
Fornetti azt én csípázom
Az olyan finom, hogy engem az sem zavar, ha a lentebb látott módon gyúrják a tésztáját...
vagy ez....