Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hamarosan következik
Én akit/akiket ismerek azok nincsenek közel. Sajnos. Bár a bakonycsernyei motorguruval szerintem nem járnál rosszul. Ha gabro benéz ide-és miért ne tenné- akkor meg tudja adni az elérhetőséget. Az a szerel bejönne Neked is. Szerintem.
Most ismét arcomra fagyott a mosoly. Bándon tiszta deres volt minden. Viszont itthon a garázsban jó meleg van. 14 fok.
Sziasztok! Veszprémben és környékén (max 15-20km) tudtok olyan motor szerelőt akiben meglehet bízni és tudja is a dolgát?
Hajmáskéri szerelőt ismeri valaki és megvan e vele elégedve?
köszi előre is Üdv.
Ne is mondd... Reggel kinéztem az ablakon, süt a nap hétágra, elindulok rövidnadrág póló kombóban... az udvaron észleltem, hogy 13 fok van csak, de sietve a buszra átöltözésre vesztegetni való időm már nem volt. Veszprémben sétálva tempósra vettem a sétálást, elkerülvén, hogy fázzam. Délután ágynézőben voltunk a házgyárin, ott sem volt túl meleg, itthon meg a garázsban ténykedtem, fél8 felé fázós volt ott is...
Szerzek olyant is
Senki ne motorozzon az éjjel! Qrva hideg van 140 felett!
Nagyon érdekelne egy összehasonlító tesz a "sima" sárga M3as és a Motosafe között!
Hát kicsit szkeptikus vagyok, ezzel a dugasszal kapcsolatban...nem tiszta hogy is szűr ez ki bármit is..szerintem egy dugó a fülbe vagy átenged minden zajt vagy nem..Nagyon kiváncsi vagyok a tesztedre..!
Meg az a horror ár.. Csak mert benne van a nevében, hogy motorosoknak.
Elvileg motorosoknak fejlesztve, kiszűri a menetszelet, de a forgalom és a beszéd érthető marad. Jelenleg zenét hallgatok vele, a telefonálást kellene kipróbálni majd, mert rohadtul utálom, amikor ki kell venni egy telózás végett
Ez valami speckó cucc?
Nekem is be szokott feketedni, koszosan nem is nagyon szabad a füledbe rakni, ki tudja milyen fertőzést kaphatsz a füleden keresztül. Ezért javasoltam a mosást.
A teszt már elkezdődött, valami összefoglaló is lesz! Komoly kidolgozása van, igényes - ez egyből szembeötlött.
nem kell ..tökéletes, igy.!
Miért nem kötsz rá madzagot? Ja! Akkor úgy nézne ki, mint egy tampon!
Az a sárga..nagyon jó..több hétig, hónapig használok egy párt,..semmi használódást nem tapasztalok, csak a kesztyűtől koszos kezem miatt, koszolódik..ez a zavaró, ezért cserélem..rugalmasságban, semmi romlást nem tpasztalok...
a hossza lehetne kicsít nagyobb mert van mikor túl betolom, és közdök mert nem akar kijönni..
hmmm... Alpine! nem apróztad el!
Majd valami véleményt írhatnál róla ha lesz vele kellő tapasztalatod.
A rossebb tudja milyen. Én fültokot használok, így nagyon nem is érdekel hánys zor lehet használni. Egyszer megpróbáltam, de kiesett a fülemből. Gabro-nak viszont bejön, és ez a lényeg.
Ha a sárga 3M-ről van szó, akkor az elvileg egyszer használatos, gyakorlatilag langyos vizben többször ki lehet mosni, és akkor egy darabig jó. Igaz, hogy apró tétel, de minek pazarolni
Nekem ma jött meg a képen látható
kis kíváncsi
A többi sem..!
Tök sokáig használok egyet..
Az nem egyszer használatos!
Azt még nem..
Takarékoskodom,van még a régiből..
Péntek? (Én is ráérek motort nézni! )