A teljesség igénye nélkül...
1.Innen jöttem...gondolom ismerős..
2.Smart magasságában megláttam a Buszt..
3.Egy pillanattal később világos lett hogy a busz ÁLL..!
4.Fékút kezdete
5.63m fékútat mértem..
6.megálltam a busz mögőtt kb 10 méterrel..az első gumi úgy vistított mint amít még soha nem hallottam..
Okulás képp tettem fel, nem a papulásra vagyok kiváncsi..!
Ez most akkor már a fizetős etap, igaz? Tavaly voltam az ingyenesen, a reptéren. Tanulni lehet tőlük rendesen, szinte biztos, hogy befizetek idén egy ilyen tréningre Bénább csak nem leszek
Nagyon nem kevés a 15 az tény, viszont ha azt veszed hogy ugyan ez H.ringen vagy kakucson 35-55 és még oda fel is kell menni akkor ez jobban megéri...A másik előnye hogy itt 5-10emberrel foglalkoznak egyszerre ott meg 50nel..A Conti pálya minősége pedíg egy álom...
Én szívesem bólyázgatnék mert tuti hogy hasznos, de azért szomorú
, hogy 15ezrer ki kell csengetni egy egynapos ,saját motoros cikkcakkozásért.
Ha egy kicsit vennénk a fáradságot talán valamelyik parkolóba be tudnánk magunkat kuncsorogni, bólyának meg sima vizes palack és ennyi. Ingyen!
Persze hasznos az oktató jelenléte, de attól még én ülök a gépen és ugyan úgy el tudok taknyolni egy szűkebb fordulón.
ez kopottan sem tepsi nalakú..hehyes még mindíg, csak a közepén látszik hogy elfogyott..az M3 meg vagy 6cm szélesen lapos volt..nem billeg kanyarban most sem hogy kopott..
1.Innen jöttem...gondolom ismerős..
2.Smart magasságában megláttam a Buszt..
3.Egy pillanattal később világos lett hogy a busz ÁLL..!
4.Fékút kezdete
5.63m fékútat mértem..
6.megálltam a busz mögőtt kb 10 méterrel..az első gumi úgy vistított mint amít még soha nem hallottam..
Okulás képp tettem fel, nem a papulásra vagyok kiváncsi..!
Az időpontok mind a jelentkezők számától függ.ott a tel.szám azon érdeklődni..
Ha jelentkezel, akkor légyszi kérdezd meg a későbbi időpontokat! Nem találom a honlapon
Kár ,hogy szerintem mezitlábasként nem látogatható csak úgy...
Vagy tévedek?
A most vasárnapit sem látom kihirdetve az oldalukon!
Vagy csak én vagyok a láma és nem találom....
Megyek én is,biztos hasznos lesz.Tanulni sosem késő...
, hogy 15ezrer ki kell csengetni egy egynapos ,saját motoros cikkcakkozásért.
Ha egy kicsit vennénk a fáradságot talán valamelyik parkolóba be tudnánk magunkat kuncsorogni, bólyának meg sima vizes palack és ennyi. Ingyen!
Persze hasznos az oktató jelenléte, de attól még én ülök a gépen és ugyan úgy el tudok taknyolni egy szűkebb fordulón.
15pénz az egynapos..
Én már feliratkoztam...
Valaki még?
mentél már slickkel?
mert és sportal, sport-túrával és slicckel is..