Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te most kiről beszélsz? Remélem az Éváról!
Inkább arra, mint arra az idióta, alkoholista pi#&@ára!
fú de retek egy nő az,,,,, két mell felheftőlve egy pálcika testre,,,semmi vádli,semmi comb,csak kalács arc
él(t)......és majdnem onnnan vettem meg a z750-es kawát ,de jött a GSR
Mi a csalódás oka? Állt a cerka az Anikóra?
Az MMA-t, meg a K1et valamelyik sport csatorna mindig adja. A Sport1, vagy az Eurosport, nem tudom. Mikor lesz ez?
Az Éva nyert a párbajon! Folyamatosan csalódom ebben a rohadt műsorban!
Mindegy. Egy hétnyi esélyt még azért adok még nekik.
Google segit
Mi az a kunkli?
Tatairól is hallottunk érdekes dolgokat, de körünk szerencsére nekünk nem volt hozzá... ez van, ilyen világot élünk
kunkli meccset nem adja valamelyik tv?
De ha már a fröcsögés van, TATAI sem jobb sokkal..csak az nem érintett személyesen..engem..mást bíztosan..
Inkább csak éldegél..tudomásom szerint október óta nem adtak el motort..ha rajtunk múlik nem is fognak..és még csak rosszindulatú sem vagyok..
Hát igen, sajnos nekem és az uncsitesómnak is sokba fájt ez a "kedvező" vétel..de ha nem lett volna rá lé nem is tudom mit csináltam volna..valami meggondolatlan butaságot szerintem...
Él! És élni is fognak! Sajnos! Magyarisztán már csak ilyen.
Lassan már bánom, hogy én nem léptem meg ugyanezt a kocsimmal! Csak az a bajom, hogy amit az ügyvéd meg a szakértő elkérne, annyiból meg is tudom javíttatni az autót. Mindenesetre legközelebb én is körültekintőbb leszek!
....élt!
Az igazságügyi szakértő mind a két motor esetében teljes tényfeltárást végzett(50 ropiért/moci) és ezt alátámasztotta a Várpalotai Yami és a Vp.suzuki szervíz is egy.egy-egy állapotfelméréssel(szintén nem két forintért)..A szerződések és a vételárak hibátlan kifogástalan minőségű gyári állapotű motorokról szóltak..az ügy tiszta, mindegy milyenek a kapcsolataik,,egyértelmű a rejett hibák eltitkolása..a polgári per dönt, majd talán idén, vagy jövőre..de aztúgysem várják meg..előtte felajánlanak egy összeget..nincs más választásuk, ha el akarják kerülni a sokkal komolyabb bűntit..
Nekem eddig csak olajra volt szükségem, azzal nem volt probléma, de nézegettem a motorokat is. Lassan már senkiben nem lehet megbízni...
Nem bánom így, mikor motort néztünk, volt ott is egy szép CBR 600F de nem voltak szimpik nagyon, nem ezért nem is akartam elhozni...

wáá de hihetetlen számomra...
Rendes alaknak tűnt míg ki nem fizettük a gépeket..aztán jöttek a meglepetések,aztán a hazudozások..aztán meg az elzárkózás..mikor szorúlt a hurok akkor még is hajlottak a párbeszédre..most már mind a két gép előélete tisztázott és a sérülések gyári lakatrészekkel teljesen cserélve lettek, csak ez nem két forintba fájt..de tanúlsága is volt a dolognak, számunkra..
És gondolod, hogy ki tudod perelni belőlük azt a rengeteg pénzt? Gondolom nekik is vannak kapcsolataik, mert büntetlenül sokáig nem nagyon lehet ilyet csinálni! Ne érts félre! Drukkolok Neked!
pontosan..
Elég kemény a sztori, de sajnos biztos, hogy nem ők az egyetlenek, akik ilyent művelnek. A Lacit ismerem, rendes alaknak tűnt, a fene sem gondolta volna, hogy ilyeneket művelnek abban az üzletben. Persze én naiv vagyok
igen msn-re nem reagál...