Hát igen, sajnos nekem és az uncsitesómnak is sokba fájt ez a "kedvező" vétel..de ha nem lett volna rá lé nem is tudom mit csináltam volna..valami meggondolatlan butaságot szerintem...
Lassan már bánom, hogy én nem léptem meg ugyanezt a kocsimmal! Csak az a bajom, hogy amit az ügyvéd meg a szakértő elkérne, annyiból meg is tudom javíttatni az autót. Mindenesetre legközelebb én is körültekintőbb leszek!
Az igazságügyi szakértő mind a két motor esetében teljes tényfeltárást végzett(50 ropiért/moci) és ezt alátámasztotta a Várpalotai Yami és a Vp.suzuki szervíz is egy.egy-egy állapotfelméréssel(szintén nem két forintért)..A szerződések és a vételárak hibátlan kifogástalan minőségű gyári állapotű motorokról szóltak..az ügy tiszta, mindegy milyenek a kapcsolataik,,egyértelmű a rejett hibák eltitkolása..a polgári per dönt, majd talán idén, vagy jövőre..de aztúgysem várják meg..előtte felajánlanak egy összeget..nincs más választásuk, ha el akarják kerülni a sokkal komolyabb bűntit..
Rendes alaknak tűnt míg ki nem fizettük a gépeket..aztán jöttek a meglepetések,aztán a hazudozások..aztán meg az elzárkózás..mikor szorúlt a hurok akkor még is hajlottak a párbeszédre..most már mind a két gép előélete tisztázott és a sérülések gyári lakatrészekkel teljesen cserélve lettek, csak ez nem két forintba fájt..de tanúlsága is volt a dolognak, számunkra..
És gondolod, hogy ki tudod perelni belőlük azt a rengeteg pénzt? Gondolom nekik is vannak kapcsolataik, mert büntetlenül sokáig nem nagyon lehet ilyet csinálni! Ne érts félre! Drukkolok Neked!
Elég kemény a sztori, de sajnos biztos, hogy nem ők az egyetlenek, akik ilyent művelnek. A Lacit ismerem, rendes alaknak tűnt, a fene sem gondolta volna, hogy ilyeneket művelnek abban az üzletben. Persze én naiv vagyok
Mindegy. Egy hétnyi esélyt még azért adok még nekik.
wáá de hihetetlen számomra...