Tavaly a Boglári Apriliánál... olajcsere szűrővel, láncbeállítás, kuplungfolyadék csere 2Oezer! Plusz azt vettem észre, szívügye a feladat! A cimborámnak volt vmi elektromos gondja, mindig kiírta a computer neki, hogy Service, az ember nem jött rá egyből, mi lehet a baj, de látszott rajta, hogy nem leszarta, hanem szakmai kudarcnak kezdte megélni, de aztán a végén minden jóra fordult! Csak kár, hogy az is messze van!
Még aznap megnéztem, mokor hazaértem..kb. 20km et mentem el és egy zavasos, nem tiszta "öreg színű" volt a folyadék..még aznap lecseréltem a haverommal..kifolyatva még jobban látszott a különbség..
Szép napot!
Én fehérváron a Hondánál kerek 30-at fizettem számlával a következőkért:
-olaj+szűrő
-tavaszi átnézés
-fékolaj
-+ munkadíjak.
Ennyit már csak megérdemel a moci!
És kértem még két darab Hondás lufit az ikreimnek.
Én is terveztem a tavaszra! Először várpalotára gondoltam, de most nem tudom! Tény, hogy amikor ott voltam összel láncot cseréltetni, azt korrektül megcsinálták, de teleszkóp elmosásához szakszerű alkalmatosságokat nem láttam! Azt meg nem szeretném, hogy csak leengedik a régi olajat az újat bele, aztán gyí! Az olyan mint a motorolaj csere szűrőcsere nélkül!
Érdeklődök holnap jön-e valaki a környékről a Pannóniára... Én most megyek oda először (a Hringes bedőlés miatt). Lábon megyek motorral, csatlakozik valaki?
A legjobb, ha megbizható a szerelőd. Vagy végignézheted, mit művelnek a motoroddal, de azért ez ritka, engem is zavarna, ha valaki ott állna szúrós szemmel a hátam mögött.
Amit tudok, megcsinálom inkább magamnak, egy karburátor szinkron, gyertya csere, kerékcsere, fékbetét és folyadékcsere, olajcsere nem nagy feladat a saját motoromon, kicsit még kikapcsolódás is.
Most jut eszembe, feszesebbre kellene állítanom a hátsó rugóstagot, de ahhoz ki kell vennem.. megvan a program mára
(nekem is van ám hondás )
És kykee is kérdi,hogy a övével mi van? (itt áll mellettem....és nem hozza a kvmat... )
Feltéve ha neked nem ciki hoordani..
Én fehérváron a Hondánál kerek 30-at fizettem számlával a következőkért:
-olaj+szűrő
-tavaszi átnézés
-fékolaj
-+ munkadíjak.
Ennyit már csak megérdemel a moci!
És kértem még két darab Hondás lufit az ikreimnek.
Érdeklődök holnap jön-e valaki a környékről a Pannóniára... Én most megyek oda először (a Hringes bedőlés miatt). Lábon megyek motorral, csatlakozik valaki?
Üdv
Amit tudok, megcsinálom inkább magamnak, egy karburátor szinkron, gyertya csere, kerékcsere, fékbetét és folyadékcsere, olajcsere nem nagy feladat a saját motoromon, kicsit még kikapcsolódás is.
Most jut eszembe, feszesebbre kellene állítanom a hátsó rugóstagot, de ahhoz ki kell vennem.. megvan a program mára