teee.... nehogy te is elkezd! Éppen olvasok kommenteket, hogy mekkora csalás volt stb! A legvégén cserélték meg a képet eredményhirdetésnél. Kitették a fantomképeket, majd a százalékot...kellett egy tripla csavar, mert akkor minek a fantomkép, mikor már nekik is megmutatták a képeket!
meg azt is láttuk,az asszonykámmal,hogy a képeket felcserélték a %-oknál,,,végig bal oldalt volt az éva,aztán mikor 50-50%ban volt akkor megint lehetett szavazni és akkor meg már jobb oldalt volt az éva arcképe,,,,,érdekes,de inkább őt nézem még egy hétig,mint ezt a szartölteléket
én is... egy sportember nem zabálni megy be a villába! 3O kilót hízott legalább! Én ha nem csinálok vmit egy hétig, rosszul vagyok! Ha nincs lehetőség, akkor fekvőtámasz, meg ilyenek! De ez csak feküdni ment be.
Arról a ratyvadék VV Anikóról még az sem igaz,ha szarik,,,,éván sokat röhögtem,,,idióta,,ez meg csak rinyált meg sírt,ha épp bajban volt és mindig azokhoz húzott,aki épp erősebb volt,,,,szarházi jellem és műszínész ringyó
Megbasszhatja az összes gyönygyöspatai retkes faszú telepi cigány,az ilyen szar jellemkorcs érdekleső patkányfejű retváslukú síkvádlis klumpet kotvány kotralék ribanc....na fuss a vv lacihoz,,,,majd igyekszem nem rákiabálni,nehogy elsírja magát