Persze! Leírom Neked, hogy is nézne ki a dolog amikor egy "menetpróba maxigázon" véget ér. Rendel valaki "veteránok csemegéje" pizzát. De miután a "fullrapakolt tanktáskába" már semmi nem fér, ezért az oldaldobozba tenném. Ezután felül a "Robogó mókus bőrszerkóban" a motorra és a "gázkart csutkán" meghúzza a "SuperBike" motoron. Akkor hallok egy "tompa puffanást" a dobozok felől. Mindezek után megtörténik egy "nyugodt felpörgetés", és ráhajtok a "vesekőzúzó" útra. "Kellemes szembeszél" fújdogál, amikor is a "csalogató hajtűkanyar" előtt húzok egy "satuféket". Már-már azt érzi az ember, hogy a "Pannónia-ringen" van. A piros lámpánál mellém áll egy "egyhengeres", majd mondja, hogy lassan kifogy a benzine. Én ekkor közlöm vele: "Tankolj fel"! Mire az megsértődik, és közli velem, hogy ne legyek már olyan nagyra a "farokhosszabbítómmal", mert Ő is eljutott valahogy a "Robogótól a Harley-Davidsonig". Kiérkezvén a címre magamról le"poroló"m az út porát, majd átadom a pizzát, amely a papírdobozban már igencsak felismerhetetlen állapotban van. Szerinted ezek után rendelne Tőled valaki még egyszer?!
(Bocsi, ha kifelejtettem valamit!
Akkor végig megyek én is 58.000-szer . Amúgy nem stock motorral megy, nagyobb lánckerék, cross kormány. A tesco körforgalmat ismerem, de akkor sem tudok még igy dönteni. De ha lecseréltem az évtizedes gumikat, és elkészül a bukócső, nem fogom félteni én sem lerakni lapra Jöhetsz majd nézni, és főleg leemelni rólam a motort
(Bocsi, ha kifelejtettem valamit!
A 90-es körzetszámú számomon hívtál, vagy a 81-esen?
idenézz ez kell neked! Ráadásul jóárasítva!
A Honda Safety-sek amúgy kb. így mennek.