Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon király volt!
jutalékomat ne felejtsd
A problémák megoldva,..igaz belekerült vagy 450ezrembe..majd az ügyvéd behajtja..
Persze! Leírom Neked, hogy is nézne ki a dolog amikor egy "menetpróba maxigázon" véget ér. Rendel valaki "veteránok csemegéje" pizzát. De miután a "fullrapakolt tanktáskába" már semmi nem fér, ezért az oldaldobozba tenném. Ezután felül a "Robogó mókus bőrszerkóban" a motorra és a "gázkart csutkán" meghúzza a "SuperBike" motoron. Akkor hallok egy "tompa puffanást" a dobozok felől. Mindezek után megtörténik egy "nyugodt felpörgetés", és ráhajtok a "vesekőzúzó" útra. "Kellemes szembeszél" fújdogál, amikor is a "csalogató hajtűkanyar" előtt húzok egy "satuféket". Már-már azt érzi az ember, hogy a "Pannónia-ringen" van. A piros lámpánál mellém áll egy "egyhengeres", majd mondja, hogy lassan kifogy a benzine. Én ekkor közlöm vele: "Tankolj fel"! Mire az megsértődik, és közli velem, hogy ne legyek már olyan nagyra a "farokhosszabbítómmal", mert Ő is eljutott valahogy a "Robogótól a Harley-Davidsonig". Kiérkezvén a címre magamról le"poroló"m az út porát, majd átadom a pizzát, amely a papírdobozban már igencsak felismerhetetlen állapotban van. Szerinted ezek után rendelne Tőled valaki még egyszer?!
(Bocsi, ha kifelejtettem valamit!
problémás, mint a gabro motorja
Mindenesetre jól elversenyezget magában! Csak tudnám, hol lehet venni olyan penge védőfelszereléseket!
aztakurva,hogy be van szarva azon a motoron,,,a vállak felhúzva és jó púposan,mint aki épp szarik és ezt így meg is "énekli"
"párnás" seggeddel könnyű neked egy vékony ülésen
Teeee! A csajod hogy bírja a rossz dumádat?!
A 90-es körzetszámú számomon hívtál, vagy a 81-esen?
Hülye....viszont szerintem nagyon kényelmes! Egy sportmotoron sem érzem jól magam, csak ezen!
Hááát, múltkor kerestelek, aztán mondták, hogy Stifter Balázs koncerten vagy...kiváncsi lettem, utánanéztem mi is az!
Hol a bánatban találtok ilyen gyöngyszemekre?!
brutál, de én félős vagyok, túl erős
Mert a futamot néztem, nem a fórumot!

idenézz ez kell neked! Ráadásul jóárasítva!
vazze nem mondtad, hogy mehetek. Gondolom mennyasszonyka nálad volt, lehet, hogy szükség lett volna rám
már mondtad többször! .... de gondolom gyalog messze van!
kezdő
megyek hozzád tv-t nézni
Fuuu, nagyon komoly Iannone... esküszöm jobb a Moto2 mint a GP.
"mikkamakka" vagyok.... én nem vagyok képes a hipertér ugrásra!
Hátsó féktárcsával kapcsolatban hogy döntöttetek? Gyári, vagy akit ajánlottam, vele vágattok?
A fotózást vállaljuk. Lesz legalább esős, emelős és ölelős képed is.

A Honda Safety-sek amúgy kb. így mennek.
Akkor végig megyek én is 58.000-szer . Amúgy nem stock motorral megy, nagyobb lánckerék, cross kormány. A tesco körforgalmat ismerem, de akkor sem tudok még igy dönteni. De ha lecseréltem az évtizedes gumikat, és elkészül a bukócső, nem fogom félteni én sem lerakni lapra Jöhetsz majd nézni, és főleg leemelni rólam a motort
sorry, de tévéztem , holnap délelőtt átmegyek hozzád, és beszélgethetünk
utállak